MWC 2017: Még mindig nincs kész a Saygus

Hirdetés

Két éve voltunk először a SayGus standján, láttunk egy telefont, ami ígéretesnek tűnt és akkor azt mondták, hogy pár hónapon belül kapható lesz. Tavaly megint találkoztunk a céggel, akkor egy módosított modellt mutogattak V Squared néven és megint azt mondták, hogy már csak néhány hónapot kell rá várni. Tizenkettő telt el, egészen pontosan, ma megint a SayGus standján jártunk.

Ez lehet, hogy pont ugyanaz a demo készülék, mint tavaly
Ez lehet, hogy pont ugyanaz a demo készülék, mint tavaly [+]

Ez egy elég szomorkás stand, két könyöklő, három bárszék, két férfi. Biztos csak beleképzeltem a helyzetbe, de Chris, akivel végül beszéltem és amúgy a SayGus üzletfejlesztési igazgatója kissé bánatosnak tűnt. A V Squared még mindig nincs kész, de a hardver már működik tökéletesen, most már csak a szoftvert csiszolgatják, ami viszont szerencsére az Android Nougat, ráadásul módosítatlan formában.


[+]

A hardver nem változott tavaly óta, csak a háttértár méretét növelték meg (128 GB-ra), tehát maradt a Snapdragon 801-es chipset (helló, 2017!), a 3 GB RAM, a fraktál antenna, a 3100 mAh-s akkumulátor, a két microSD-vel is megoldható bővítés és a Full HD kijelző. És még mindig úgy vannak vele, hogy ez a konfiguráció 650 dollárba fog kerülni, ami közel 200 ezer forint.


[+]

Két éve a SayGus menő volt, rengeteg nemzetközi laptól kapott mindenféle díjakat és szép szavakat. Ma már inkább úgy tűnik, hogy elúsztak az álmok és annak a lehetősége, hogy egy új, kicsit másképp gondolkodó, egyedi és érdekes gyártó tűnjön fel a mobilkommunikációs piacon.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákEuStock.euTelekom

Előzmények

Hirdetés