- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
telemundo #45 üzenetére
Mennyibe kerül egy befőttes gumi? Mondjuk egy jobb minőségű? Na látod, miért vízálló? Nem azt mondom, hogy befőttes gumi van benne, de hidd el, hogy nem kerül 15-20 Mátyásba az, amit Te vízállóság néven kapsz hardveresen. De ha azt kiiktatnák, jóval olcsóbban kellene adni, az kevesebb pénzt hoz a kasszára vagy ha mégsem olcsóbb, akkor lehet, hogy a kutya sem veszi meg. Arról már ne is beszéljünk, hogy a káva méretét a vízállósággal magyarázzák sok helyen, ha nem vízálló, le kellene mondani a leszállópályákról is, az meg lehet, hogy olyan technikai malőröket vonna magával, ami még jobban megdrágítja az előállítást, így még kevésbé lenne vonzó.
Mondom ezt egy z1c-vel a zsebemben, és már egy éve ott van, egy éve nézem én is a szerintem túl nagy kávákat. -
kelly416
veterán
-
kelly416
veterán
De szép is, amikor már a közép kategória is 100000Ft körül táncol... és borítékolni merem, hogy a kamera most is kitűnő, csak a hozzá való szoftver nem teljesít úgy, ahogy kellene.
strider80:
Félő, hogy öt számjegyű összeg lesz? Milyen pénznemben? Én attól tartok, hogy nem elégszenek meg öt számjeggyel, beugrik oda a hatodik is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest