Új hozzászólás Aktív témák
-
Látom nem csak én kaptam fel a fejem az 5" bele"préselt" felbontásra. Az 1GB meglepő,mert mindig csak az 512 mondták hogy elég a rendszernek.
-
kengyel
nagyúr
Alakulgat a dolog....
Még egy kicsit várni kell, és lesz még ebből jobb is.
-
draco31
veterán
A hátlapnál nagyon elfogyott a fantázia ahogy látom.
Kipróbálnék már egyszer egy ilyen FF mobilt.
-
moleculez
veterán
Szándékosan maradekokbol legózzák össze a telókat az FF OS-hez??? Ilyet már a Samsung sem csinál...
-
cezarlacrone
aktív tag
Az a fehér vezetékes telefonzsinór milyen új ficsőr?
-
prolad
addikt
Végre nrm egy leagalja hardverekből összerakott FF mobil.
-
DS39
nagyúr
életképtelen projekt ez jelenleg. néztem az edigiben egész jó áron (kuponnal) 21k-ért lehet venni az Alcatel Fire E-t, ami egész vállalható ennyiért, csak aztán elgondolkodtam hogy ok feature phone helyett jó, de "okostefelonként" mire lehet ezt használni? végigbogarászva a marketplace-t, nagyon kevés app van, és azok sem igényesek. emellett és a WP-vel szemben tipikus alap alkalmazások hiányoznak. skype, viber, stb.
szóval kb böngészni, és e-mailezni jó, másra nemigazán. -
ledgeri
nagyúr
Mennyi lenne a szabad szemmel már nem látható pixelek sűrűsége? (ez a harmadik cikk amiben ezt így látom leírva, és érdekelne, hogy mi a "hivaalos érték"
-
kortic
tag
480p mellé jónak tűnik az 1 GB RAM, de 5 hüvelykhez már nem. A Firefox OS-nek még mindig sokat kell fejlődni, remélem hamar felnő a rendzser, ha nem is az Android/iOS uralkodó-pároshoz, de a WP8/W10/BBOS mellé, a Tizen-nel együtt. Szerencsére mindig megszánja egy-egy gyártó (ZTE, ALcatel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Keresünk dokkolókat
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest