Hirdetés
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Fotók, videók mobillal
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Nincs megállás akkuméretben
Új hozzászólás Aktív témák
-
User64476
őstag
válasz
SpongyaBob #60 üzenetére
Bepaliztak. Azt hittem, jó lesz, és sajnos hiába mondják sokan, hogy mekkora király, nem az. Ugyanúgy egy napig bírja vele a teló, nincs normális fájlkezelés, az IM szolgáltatások hasznavehetetlenek, nagyon sok app hiányzik, az egész felépítése logikátlan, úgy látszik az MS mindenáron valami mást akart csinálni, ami sikerült is, csak nem kell újra feltalálni a kereket. Nagyon sok bosszantó hibája van, az egész full fapad. Az alkalmazásváltó animációk nagyon szépen és valóban nem akad, de mire betölt az app az mindig 2-5 másodperc, addig megy a homokóra (folytatás...) Nem értem, miért sztárolják egyesek nagyon, ha csak azért nem mert megvettek egy drága készüléket, és magukat próbálják igazolni, hogy ez mennyire király, és mennyire jó üzletet csináltak.
Mivel én decemberben vettem a készüléket is nem vagyok egy krőzus, így most kénytelen leszek leéni vele egy évet legalább, mert nem szeretnék egy hónap után sokat bukni rajta, aztán megint valamit drágán venni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4441
- iPhone 11 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 82%/p4440
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest