- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
720 jó lenne, de a design nem tetszik :-(
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
SuperMario #47 üzenetére
Az más. Akkor csak mondja még sokszor.
-
SuperMario
tag
válasz
Quasi_modo #45 üzenetére
Kiegészítem a mondatot. Elop NEM mondta, hogy mikor. Csak hogy LESZ. Értikérem'?
-
Воланд
titán
válasz
Quasi_modo #45 üzenetére
szerk.: ugy oszinten, neked nem tokmindegy, hogy mivel all elo a nokia wp fronton? koltoi kerdes volt.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
SuperMario #44 üzenetére
Elop azt mondta, hogy lesz PV Lumia
Nem ezzel van a gond, hanem, hogy egy évvel ezelőtt mondta. -
SuperMario
tag
legiaap: Akkor boldogabb lennél, ha tudnád, hogy a fél éves telód helyett most vehetnél jobbat?
A többieket sem értem, akik itt most valami nagy dobásra számítottak. A fanyalgóktól azért megkérdezném, hogy ha ti lennétek Elop bá', akkor hoztatok volna egy PV Lumiát? Nem hogy az olcsó telók, az 520/720, innentől fogva az EGÉSZ frissen kiadott Lumia-paletta le lett volna szarva. Plusz tegye fel a kezét a fórumon, aki letett volna 250k-t az új telóért. Mert ha a L920 első darabjai 185k-ért mentek, akkor ez nem is annyira elrugaszkodott. Méret/súly témába bele se menjünk. Emellett aki megvette a 920-at az most szidná a Nokiát, mint a bokrot.
Hozzátenném, - tudtommal - Elop azt mondta, hogy lesz PV Lumia, nem pedig azt, hogy WP8-as lesz a cucc
Keep waitin', szerintem az új rendszerrel dobják majd piacra, valószínűleg valami fasza névvel is, az 1030/1040 nem valami jól marketingelhető.
-
Воланд
titán
válasz
Quasi_modo #39 üzenetére
a 920 is pv. ezen felul meg csak annyit modntak, hogy lesznek tovabbi fejlesztesek a kamerat illetoen.
-
saiyajin
senior tag
A cikk utolsó mondatával értek egyet: kellemes hangulat, jó termékek, mégis icipici hiányérzet hatolt át rajtunk.
Persze én is így tartom logikusnak, hogy nem mutatták be az új pv lumiát. -
=Mentor=
őstag
Állítom a Nokia ellenlábasai terjesztenek folyton téves információkat... Azért legyünk reálisak, a Lumia 920 alig 3 hónapja van a boltok polcain, egy PureView WP8 teló túl korai lenne még, ami kinyírná az előbbi eladásait... A tablet meg ígéret szintjén sem hangzott el soha, csak az önjelölt bloggerek és a rajongók vágyálmaiban szerepel. Persze én is szívesen látnám.
-
legiaap
félisten
válasz
Arthuro_Adam #34 üzenetére
Ismeri. Próbaképp beírtam két pesti címet és műkszik.
-
Arthuro_Adam
őstag
Tömegközlekedéses progi nem ismeri Budapestet?
-
Azért picit többet vártam a nokiától. Mondjuk még egy tabletett vagy egy qwerty utódot
-
Ricardo
titán
Logikusan összerakták a termékeket. jól felépítették a vonalat. Sokan várták az igazi PW-s Lumiát, mert valljuk be a 920 kicsit alulmúlta a várakozásokat. Főleg azok után, hogy lebuktak a reklámokkal.
Pont a zászlós hajó gyengélkedik, és pont abban amivel főként hirdették. Nem ártott volna valahogy kiküszöbölni a csorbát. Ha nem is egy jobb kamerás kütyüvel, de egy ország világ előtt bejelentett kamera fejlesztéssel, azért előállhattak volna szerintem is.
-
Воланд
titán
válasz
LEFTHORSE1 #30 üzenetére
hany nokia licencet vett meg eddig az ms?
-
Pirosász
aktív tag
válasz
LEFTHORSE1 #26 üzenetére
Gratulálok nyertél!Te vagy a százezredik "Nokia csődbe megy" hozzászóló.Nyereményed egy Body Guszti válogatás kazetta.
-
savoo
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #26 üzenetére
Igen, igen a cúúnya rossz májkro(szigorúan dollárral)oft..
-
válasz
LEFTHORSE1 #26 üzenetére
Koszonjuk, leulhetsz.
-
LEFTHORSE1
őstag
! én úgy látom hogy a nokia meg fog szünni, ez a Microsoft célja, meggyengiteni-bekebelezni
-
En azt lattam az MWC alapjan, hogy elmult a kapkodas, van terv. Kesz vannak a teljes WP8 portfolioval, most teriteni kell a cuccot, es majd a kovetkezo utemben (osszel) jon a kovetkezo csucsmodell, kb. 10 honappal az L920 utan.
Az L920 userknek (neked) is ez a legjobb, mert az userbase-t kell novelni ahhoz, hogy tobb legyen az app. Ezenkivul a Nokianak penzt kell termelnie, stabilan.
Szerintem jo jel, ami ma tortent.
-
Воланд
titán
konkretan egy uj kamera bemutatasa "padlora kuldte" volna a 920 eladasait. azt meg nem ertem, hogy miert jo neked, hogy ha Elop kiall a szinpadra es bejelenti, hogy majd egyszer frissitik az fw-t a 920-on. most komolyan, szerinted ezt nem fogjak megtenni mindenfele elozetes igergetes nelkul?
-
legiaap
félisten
De én nem azt mondtam, hogy most azonnal adjanak ki egy 920 utódot, hanem csak mutassanak jövőképet kamera fronton. Az nem változtatott volna a tőzsdei reakción.
Sőt ha szó lett volna a 920 kamerájának frissítéséről, meg egy jövőképről még talán meg is dobta volna azt a görbét. Nem mindig jó ez az enyhe emelkedés. Jó lenne egy kis meredek emelkedés is. -
Wa2x_
veterán
Egy jó fajta PV azért elvàrtam volna..
-
Spancho
senior tag
Az 520-as egész jó ,45-50 körül majd akár jó is lehetne nekem
Csak túl vastag a keret -
Воланд
titán
válasz
Quasi_modo #14 üzenetére
jah, persze. mert valoban tok logikus negy honappal a 920 bejelentese utan egy uj csucsmodellt bemutatni. a lumia 1000 - vagy legyen akarmi a neve - bemutatasa az mwc-n nem volt semmi tobb, mint egy budos nagy pletyka, amit a draga szaksajto jol felfujt. most meg megy a puffogas, hogy megsem mutattak be.
-
ESP23
senior tag
Én a 720-ast nagyon vártam.
Szerintem igen jóra sikeredett így az olvasottak alapján.
Mondjuk én azt gondoltam hogy a processzor 1,2GHz-es lesz magonként, de ez sem rossz.
Most már csak abban reménykedem, hogy mire aktuális lesz a készülékcsere számomra, addigra itthon is kapható lesz a T-Mobile-nál. -
Pirosász
aktív tag
Nem tudom mit hittetek.Ez olyan,mintha márciusban jön a Samsung Galaxy S4,júliusban meg bejelentenék az S5-öt.Szerintem majd ősszel karácsony előtt jön a Lumia 1000.(kb.)Vagy 4-5 havonta dobjanak piacra egy csúcs Nokiát?Max. egy ilyen prototípus mutogatásra lehetett számítani,de azt meg minek.Még megzavarja azokat a fogyasztókat,akik most készülnek 920-at venni.Teljesen logikus történések voltak ezek.Szerintem.
-
BlackLamb
tag
Nincs ezzel semmi baj. Manapság már nem lehet számítani egetrengető újításokra... Bevallom én titkon egy tabletet vártam a Nokiától...
-
legiaap
félisten
válasz
SuperMario #6 üzenetére
920-am van
-
email6
tag
Biztos voltam benne, hogy lesz valami komolyabb dobásuk a kiszivárgott telefonokon kívül, hát tévedtem. Amúgy a 720 tetszik a legjobban a mostani Lumia generációból.
-
legiaap
félisten
Elmehetnek a fenébe komolyan mondom a PW-jükkel.
Ez, hogy hanyagolják, kerülgetik a témát nem tetszik. Túl sokat volt együtt a Nokia a Microsofttal. Eltanulták, hogy kell kerülő válaszokat adni.
Nem tetszel Nokia!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest