- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Elgondolkodtam egy kicsit a dolgon.
Nem olyan rossz ötlet a projector a telefonba. Csak jelenleg életképtelen megoldás.Sokkal kényelmesebb lenne így mutogatni a családi képeket - ami nálunk már főként telefonnal készülnek -, mintsem összekötni a tévével hdmi-n vagy akár letölteni egy gépre és úgy mutogatni. Sokkal praktikusabb, egyszerűbb, gyorsabb, hogy kivetítem a falra és akkor mindenki látja szépen. De talán más komolyabb felhasználási módja is lehetne.
Persze az egész életképtelen ötlet addig, amíg ilyen csenevész üzemidővel bírnak a mai telefonok. Erre gondolom még rátesz egy lapáttal a projector is. Plusz az a 640-es felbontás is igen kevés. Nem mondom, hogy legyen full hd egyből, de azért egy 720p-t 1024x akármennyit eltudnék képzelni. És akkor már lenne értelme ha nem is 50 colos méretben, de mondjuk egy 30-35-ben kivetíteni.
Persze minden kezdet nehéz. -
Dany007
veterán
Vettem észre! : o
Így meló közben alig tudom követni, annyi új cikk és hír jelenik meg! Épp most ámultam egy sort az optimus 4x-en!@Neurotoxin:
Köszi! Úgy néz ki szelektíven olvasok. Szerintem az 50 hüvelyk résznél már máshol járt az eszem
(próbáltam elképzelni mekkora is lehet az) ja és ha már vélemény, 50 colon az a 640-es kép kb semmire se jó. De jóval kisebb méretben még elmegy szerintem.
-
Dany007
veterán
Komoooly!
Pont erre gondoltam, miközben a cikket olvastam. De azt hittem, hogy videó majd csak a tényleges teszt során lesz itthon...Jónak tűnik a cucc. Nekem a vastagságával sincs bajom Bár azt ti tudjátok milyen kézbefogni. Gondolom ez azért nem akar úgy kiesni az ember kezéből, mint mondjuk az iPhone 3Gs, vagy mint a 6,7mm vastag Fuji
Amúgy a kivetített kép tud úgymond fekvő formátumot is? Vagy mindent ilyen állóban látunk rajta... (képek, filmek esetében ez azért így nem lenne túl szerencsés)
szerk.: ja és ezt a videót csak úgy összedobtátok kint?
Mármint vágással, reklámmal, aláfestőzenével mindennel együtt? Persze, tudom nem olyan eget rengető feladat, de azért mégiscsak igényesebb így, mint egy sima mezei felvétel azt csókolom.
-
Dany007
veterán
Na ez nem rossz
Kíváncsi vagyok rá milyen. Milyen a kivetített kép és, hogy meddig bírja az akksi! =)
Ja és, hogy a kivetített kép mekkora felbontású?Persze én se értem minek projector egy telefonba, de legalább van valami újítás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Környezetvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Milyen egeret válasszak?
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest