- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
EczkE
veterán
Érdekes megoldás, de kicsit félteném a billentyűzetet. Na majd meglátjuk, nekem azért tetszik.
-
plus44
veterán
Még mindig szuper, remélem hamar jön, és elvileg 2.1-re is lehet majd frissíteni. Várjuk.
-
GALARDO
addikt
A kamera helye tetszik a legjobban!
-
Ricardo
titán
A Nokiáról jut eszembe. Ennyire nem jelentett be semmit, vagy ennyire berágtatok rá?
-
Straw
senior tag
Nekem 5800-m van és a gyári tokjában hordom, szóval ha használni akarom folyton ki kell vennem, és elég feszes a tok, viszont a telefon elég gyatra minőségű műanyag borításán nyoma sem látható a napi többszöri ki-be hjúzogatásnak.
Szóval ha valami hasonló anyaggal ill modszerrel oldják meg Motoék akkor még akár időt álló is lehet, főleg ha tokot mellékelnek hozzá ami sztem logikus lépés lenne.Mellesleg végre olyan telefon ami viszonylag kis kijelzőhöz "hatalamas" aksit kapott.
-
kokyt
senior tag
Kikezdi? Nem kezdi? Kopik? Nem kopik? Mintha még nem láttatok volna olyan telefont, amin vannak fedetlen billentyűk
Soha nem hordtam tokban egy telefonomat sem, de egyikről sem kopott le soha a billentyűfelirat. Az, hogy ez teljes készüléket borító qwerty semmin nem változtat.
Szerk.: Persze a kopás dolog fenn állhat, ha ollós mechanikája van a gomboknak, de azt nem hiszem, hogy megkockáztatják.
-
-
A kérdés: mennyire kopásálló a bill?
-
elég hülyén nézhet ki ha telefonálsz vele.
ott villog a hátlapon egy rahedli gombkíváncsi lennék milyen a mechanikája?vajon mennyit bírhat?
-
Ricardo
titán
Kipróbálnám milyen lehet kezelni.
"Ha csak félig nyitjuk ki a telefont, s az előlap a hátlappal derékszöget zár be, akkor a szoftver automatikusan olyan állapotra vált, ami fektetett státuszban mutat egy státuszt (idő, dátum, naptár, elmulasztott események, közelgő találkozók),"
Jó ötlet, igaz nem akku kímélő megoldás.
-
kaller1
veterán
Érdekes lett, én kipróbálnám azért.
-
bope87
aktív tag
Én ezt nem bírnám megszokni. Inaktív gombsor a hátoldalán... Hát eléggé formabontó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- PlayStation 1 / 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest