- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
EczkE
veterán
Érdekes megoldás, de kicsit félteném a billentyűzetet. Na majd meglátjuk, nekem azért tetszik.
-
plus44
veterán
Még mindig szuper, remélem hamar jön, és elvileg 2.1-re is lehet majd frissíteni. Várjuk.
-
GALARDO
addikt
A kamera helye tetszik a legjobban!
-
Ricardo
titán
A Nokiáról jut eszembe. Ennyire nem jelentett be semmit, vagy ennyire berágtatok rá?
-
Straw
senior tag
Nekem 5800-m van és a gyári tokjában hordom, szóval ha használni akarom folyton ki kell vennem, és elég feszes a tok, viszont a telefon elég gyatra minőségű műanyag borításán nyoma sem látható a napi többszöri ki-be hjúzogatásnak.
Szóval ha valami hasonló anyaggal ill modszerrel oldják meg Motoék akkor még akár időt álló is lehet, főleg ha tokot mellékelnek hozzá ami sztem logikus lépés lenne.Mellesleg végre olyan telefon ami viszonylag kis kijelzőhöz "hatalamas" aksit kapott.
-
kokyt
senior tag
Kikezdi? Nem kezdi? Kopik? Nem kopik? Mintha még nem láttatok volna olyan telefont, amin vannak fedetlen billentyűk
Soha nem hordtam tokban egy telefonomat sem, de egyikről sem kopott le soha a billentyűfelirat. Az, hogy ez teljes készüléket borító qwerty semmin nem változtat.
Szerk.: Persze a kopás dolog fenn állhat, ha ollós mechanikája van a gomboknak, de azt nem hiszem, hogy megkockáztatják.
-
A kérdés: mennyire kopásálló a bill?
-
elég hülyén nézhet ki ha telefonálsz vele.
ott villog a hátlapon egy rahedli gombkíváncsi lennék milyen a mechanikája?vajon mennyit bírhat?
-
Ricardo
titán
Kipróbálnám milyen lehet kezelni.
"Ha csak félig nyitjuk ki a telefont, s az előlap a hátlappal derékszöget zár be, akkor a szoftver automatikusan olyan állapotra vált, ami fektetett státuszban mutat egy státuszt (idő, dátum, naptár, elmulasztott események, közelgő találkozók),"
Jó ötlet, igaz nem akku kímélő megoldás.
-
kaller1
veterán
Érdekes lett, én kipróbálnám azért.
-
bope87
aktív tag
Én ezt nem bírnám megszokni. Inaktív gombsor a hátoldalán... Hát eléggé formabontó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest