- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bt infó
tag
Nemár
Mégeggy ugyanolyan nokiát már nem visel el a világ ezek nem unják a sok ugyanolyan mobilt?
A Se Idou ba van szerintem egy kis Viewty másolás elég hasonló NEM? -
tipuka
addikt
A Specifikáció a legjobb
Remélem jövőre is látható ilyen fejlődés -
jaysee13
tag
Különösen Ajánlott plecsni, és specifikációk lol
Ügyesek voltatok! -
LEFTHORSE1
őstag
Számomra az egész kiállitás ékköve a Sony Ericsson W995 volt, szinte visitott a lelkem mikor mikor olvastam a paramétereit, s hát még amikor az Esato-n egyebekre is fény derült, pl a fotói minősége stb. ami tényleg kell nekem mind benne van, sőt még több is, az érintősek nem jönnek be, esetleg ha a kijelzőjük napfénynél is jól láthatóak lennének, pl. egy üveg kijelzó Neonode megoldással. Ja és én mindig a specifikációval kezdem, ha ott nem tetszik valami el sem olvasom a tesztet
-
<NewL>
addikt
Köszönjük
Specifikációk -
vehement69
senior tag
félreértettetek, maga a tudosítások királyak voltak, meg szeretem ezt az oldalt (legalábbis 1 cikkíró cikkjeinek nagy részét kivéve), de ezek a városnéző videók ótvarok voltak, mindegy. vagyis ez is rossz fogalmazás, szerintem a mobilarena színvonalához nem mérhető. humorérzékem meg van, legfeljebb különbözik, erről sem ti, sem én nem tehetek. de nem fogok magyarázkodni
viszont az egész MWC-s jelenlétért/a rakat cikkért és friss pletykákért tényleg
. Csak ezek az utolsó videjók
Az Apple meg valszeg soha nem lesz kint MWC-n (bár Tim Cookkal megint rossz korszak veszi majd kezdetét, ki tudja, lehet majd megjelennek a 20 forintos csoda S40-es/S60as telóik..
), úgy tűnik, ők a WWDCn jelentgetik be az épp aktuális ifóónt
-
Puma K
nagyúr
SE Idou: nagyon-nagyon gyere be
Gigabyte: felkeltette az érdeklődésem -> gyere be
Toshiba: nagyon gyere beSpecifikáció:
-
róland
veterán
Hiányérzetem van.
A magyar kiállítókról nem jött semmi információ.
-
Egzee
őstag
Majdnem kihagytam a specifikációt
-
RandomGosu
senior tag
"Egyebek: új-zélandi ittas nő."
-
LonGleY
veterán
Csak én hiányolom a kép(ek)nél a 12 megapixeles, de legalábbis nagyobbra kattintható verzióját? :]
-
madstunt
addikt
java: még hátravan
-
LonGleY
veterán
Ezeket a samsungokat nem értem... ha ilyen röffenetesen lassú a felületük, akkor minek erőltetik mégis az érintést?
-
AMD ehog
aktív tag
Különösen ajánlott alá: KAS
-
Siera
senior tag
XDDDD
A specifikáció a végén bejövős,vajon drága lesz mire kijön? -
Typhoon47
senior tag
-
m@xsys
senior tag
Nem kell ide tökéletes video!
Köszönjük a tudósításokat!
Arra a piacra én nagyon visszavágyok.
Az Akvárium meg kimaradt sajnos ott tartózkodásomkor. Aki arra jár az ki ne hagyja.
Ami vicces, de nagyon, h sok a hamisítvány és még egy sombrero-ra is az van ráírva: Made in China -
Én személy szerint nagyon köszönöm azt az 54 cikket, meg persze ezt a "kis" összefoglalót is!
Ez mindennel több, mint 400 munkaóra...
<hajrá!>
-
David75
őstag
"Mindenki itt mutatja be az aktuális legnagyobb durranásait, aki itt nincsen jelen, az nem is létezik." Tehát akkor az apple akinek két telefon elég volt hogy az összes mobilgyártó az ő trendjüket kövesse,akinek az telefonját az iphone-t a mobilos tesztek minimum 75%-ba emlitik(ezek szerint ez valami etalon?)az nem is létezik?
Akkor azt hiszem elég komoly mínuszban fog zárni a NASDAQ index
-
--Nozbert--
aktív tag
Köszönjük a cikket és a tudósításokat,profin megírtatok mindent - szokás szerint.
Viszont az egész show valahogy nem jött be annyira,mint tavaly,nem tetszettek a bemutatott készülékek. Amire kimondottan kiváncsi vagyok,az a Palm Pré és a HTC újdonságai. -
copin
őstag
Kijelző típusa TFT, plazma, OLED
Nem csoda, hogy csak 4 napos volt a készenléti idő.
Fő kamera 14 megapixeles Samsung, 12mm-es obival
Másodlagos kamera 6 megapixeles Pentax
Videófelvétel FullHD Samsung videókameraSoha nem fogom megérteni ezt a pixelháborút. Inkább a jó kis CIF kamerákat fejlesztenék.
-
Bling95
őstag
grat szép volt,, remélem mentek jövőre is
amugy meg mindig azt mondták hogy nincs tökéletes telefon de a specifikációk szerint mégis van.
végre ez életbe egyszer tényleg elolvastam a speciket és grat hozzá ez egyebek odavágnak -
babosmiki
addikt
Köszi nektek mindent!
Mint ha ott lettünk volna! -
plus44
veterán
Isteni összefoglaló, gratula. És a specifikáció...
(új-zélandi ittas nő nagyon ott van)
vehement69: ööö..haggyuk
Bocha:
-
hemaka
nagyúr
Jó is beszámoló volt, olvasgattam mindet, szép volt srácok.
Specifikációk meg -
papi77
addikt
válasz
HardSanyeee #5 üzenetére
Nekem + az ítélet tetszett...
Én is köszönöm Nektek a tudósításokat. -
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
vehement69 #6 üzenetére
Oké, legközelebb viszünk.
A specifikáció megértéséhez pedig kell egy olyan tulajdonság, amit úgy hívnak, hogy "humorérzék", hírből biztos hallottál már róla.De erről valószínűleg a fórumtársaid is fognak mesélni.
-
vehement69
senior tag
legközelebb vigyetek egy kamerást is/ egy vágót is, mert ezek a felvételek nagyon gyengék, gázak :S specifikációkban meg mi is volt a jó??
-
HardSanyeee
őstag
ááá a specifikáció a legnagyobb!!!
de a vásárlási tanácsok se gyengékszép munka, gratula!
-
elit_hun
őstag
A specifikációknál az Egyebek nagyon odavág
Am jó cikk lett, több videót
-
Mamuska
őstag
Kösz a cikket, már féltem, hogy nem lesz összefoglaló. HTC, Palm, Gigabyte, Samsung, Lg készülékei lesznek igazán érdekesek, a Nokia nem csinált szinte semmit, Motorola, Sony-Ericsson gyenge nagyon gyenge. A spec. jópofa lett.
-
No-kia
addikt
nagyon jó, most először olvastam el a specifikációt
-
szente
addikt
köszönet nektek a tudósításokért
a végén a "specifikáció" nem semmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest