- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
dionaea
őstag
Köszi. Nézegetem használtan de nincs meg lehet újonnan kapni lehet az lesz a vége. Nagyon jó hogy analog oran ilyen kulturált megoldással van "kijelző".
Minden napi órának tökéletes szerintem. Van egy garminom de befurodtem vele mert lejárt a gari és vannak problémák vele. Úgyhogy tűri ez lesz helyette tudom más kategória de garmint is napi órának használtam. -
gubacsino
aktív tag
Köszönöm! Pont nézegettek egy méltó Pebble utódot, mire váltanék ha netalán aktuális lenne.
Szépen kinőtte magát az óra a 4.6-os rendszerrel. Nagyjából tudja azokat amire szükségem van, és már megszoktam. Több napos üzemidő, folyamatos kijelzés, értesítések stabil megjelenítése, előre tárolt üzenetek bejövő hívás esetén, sokféle watchface, azok testre szabhatósága! Ránézésre rendben van. Első számú jelölt lett nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest