- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Baggins86 #25 üzenetére
Nekem nem különösen rossz a szemem, de mégis inkább hátránynak élném meg a nagy felbontást kis kijelzőn. Egyrészt azért a jelenlegi UI-k esetén bizony zavar, ha túl kicsik az elemek, de ami még fontosabb, hogy külső monitort használok a laptop mellett, ami 23 colos és 1920*1080-as felbontású, ami pixelsűrűségben közelebb áll a 15,6 col és 1366*768-hoz, mint a 15,6 col és 1920*1080. Full HD-s laptoppal ez kimondottan zavaró lenne, hiszen ugyanaz a kis kijelzőn jóval kisebb, mint a nagyon. Nyilván ha 4K-s monitort használnék, nem sokkal nagyobb méretben, akkor utóbbi probléma kiküszöbölhető lenne, de amíg az UI-k is inkább ilyen pixelsűrűségre tervezettek, addig nincs értelme feleslegesen kidobnom a pénzt ilyesmire.
-
Uzi74
senior tag
válasz
Baggins86 #15 üzenetére
Nekem az alacsony felbontás no-go volt mikor tavaly vettem gépet, respect, hogy elérhetővé tették a FullHD opciót. (előtte is FHD volt, csak 15 zollon)
Tavaly még alig volt a piacon 14-es gép, amibe felefér 16GB RAM és FHD (kb. Dell 7000 és Thinkpad T440p - az utóbbit vittem haza).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest