- Mobil flották
- Saját fejlesztésű chipet kaptak az Anker Soundcore Liberty 5 Pro fülhallgatói
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feltalálta a Google a keresőmotort
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Négyfelé kanyarodhat az iPhone 19 kijelzője
- Hatalmas számokkal villog az új Xiaomi 17 Max is
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Apple iPhone 17 - alap
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ivy.4.Ever
őstag
Ha már munkamonitor, akkor a képfrissítés is mehetne feljebb.
-
MeszesKPT
őstag
Ami nem gaming az egyből "munkamonitor"? Vagy el nem tudom képzelni hogyan sikerült jelen esetben erre az elnevezésre kilyukadni. Vagy ha már egy Excel táblát meg tud jeleníteni, akkor az az?
-
PROTRON
addikt
A postán a Teri néni is munkát végez és neki elég egy darab monitor. Annak se kell 1400 eurónak lennie. Teljesen más kategóriában élsz mint ahova ezt a monitort szánták. Megjegyzés: sok iskolaban örülnének egy ilyennek, bár az nem teljesen munka de sorolhatjuk oda is.
Szerintem azt akarta érzékeltetni hogy itt kicsit elszálltunk már 1-1 ötlettel hogy mit várunk el a belépőszinten a legolcsóbb monitoroktól.

-
Baltásgyilko
csendes tag
A postán a Teri néni is munkát végez és neki elég egy darab monitor. Annak se kell 1400 eurónak lennie. Teljesen más kategóriában élsz mint ahova ezt a monitort szánták. Megjegyzés: sok iskolaban örülnének egy ilyennek, bár az nem teljesen munka de sorolhatjuk oda is.
-
Amerigo57
őstag
" " IPS panelt használ, 60 Hz-es frissítéssel, 220 cd/m2 fénysűrűséggel , Mindehhez már csak az ár hiányzik, mely 130 euró környékén mozog."
Megjegyzésképpen , 4 db munkamonitorral dolgozom , a 24 colos munkamonitorok ,
1.400,- eurónál kezdőnek. -
green dude
tag
Ez nem munkamonitor, hanem egy belépőszintű IPS. Munkamonitorhoz minimum a magasságállítás, ahogy már írták előttem is és mind a 4-féle csatlakozó.
Plusz azért jól jönne a PWM mentes háttérvilágítás. Sehol nem láttam, hogy az lenne, pedig azt nagy betűkkel szokták hírdetni.
Amúgy 6 bit+FRC az az IPS.Amúgy én a magasságállítást nem érzem akkora hátránynak. Olcsóbban kapsz kart, mint amennyivel drágább lenne az állítható talpas verzió. Persze az a kar olyan is, nem egy Ergotron, de egyszer beállítod aztán nem kell piszkálni.
-
PROTRON
addikt
Egyet kell értsek, munkamonitor esetében valamilyen módon meg kell oldani a magasság pontos beállítását még akkor is ha elméletben mind a munkavállaló, mind a munkaeszköze elvileg a beállítást követően jó ideig állandó társak változtatások nélkül.
A Pivot funkció szerintem is felesleges mivel kevesen használnák ki napi szinten a célközönségből, ráadásul ha megfelelő kialakítású talpat mellékelnek, akkor akinek igénye van elforgatva szereli fel állandóra. Esetleg ehhez biztosítani lehet olcsón vásárolható kiegészítőt.
Ami még nekem elengedhetetlen hogy ha nem is mind a 4 fajta port, de legalább férjen fel a 2 mellé még egy displayport is.
Nem feltétlenül kell mindenre választ adnia egy belépő kategóriába szánt eszköznek, így az 1200-as függőleges felbontás tényleg meggondolandó munkához de az usb 3-as csatlakozással kapcsolatban nem csak a multinál dolgozók jelenléte az egyetlen szegmens. Én is ottholról melózom és rengetegszer használom a monitor oldalán lévő usb-t. De azt is elismerem, hogy sokan notebookot használnak úgy, hogy ott van az asztalon előttük, így megoldják.
Szóval nehéz kérdés hogy adott árkategóriában kinek mi a fontosabb, 1080 vs 1200, vagy elegendő db usb 3. -
Geri Bátyó
addikt
Ez nem munkamonitor, hanem egy belépőszintű IPS. Munkamonitorhoz minimum a magasságállítás, ahogy már írták előttem is és mind a 4-féle csatlakozó.
-
Piftuka
veterán
Jogos kiegészítés... hozzátéve, hogy a VESA állványt használó munkahelyek számára teljesen mindegy, hogy forgatható, vagy fix talapzatot nem fognak használni.
-
--ka
senior tag
Igen, csak ahogy Piftuka is írja, olyan különbség van az árban, amit nem indokol semmi.
Esküszöm, hogy van olyan dolgozó, aki még életében nem is hallott arról, hogy egy monitort magasságban is lehet állítani...
Véget kell vetni a marketing uralmának! Forradalmat!
-
mad823
őstag
A gyártók állítják, hogy nagyban megdrágítja a termék árát a sok funkciós talapzat.
Bármely gyártó XY típusa fix talapzattal ~35.000 forintba kerül; ugyanaz a termék állítható talapzattal ~52.000 forint. Ilyenek az arányok. A gyártók azzal "revolvereznek", hogy a "budget kategóriába nem fér bele", "a vásárló annyiért már nem venné meg", stb...
Egyébként szerintem nonszensz. Egyetértek veled, hogy ezt központilag (EU, forgalombahozatali előírások) szabályozni kellene.
Oldják meg, férjen bele... látva egyes jobb minőségű tartókonzolok (kifejezetten alacsony) végfelhasználói árát, nagyon könnyen, minimális plusz költség mellett meg tudnák ezt oldani a gyártók, ha nagyon akarnák.Komolyabb gyártók fix és állítható talppal is gyártják ugyanazt a monitort, ez amiatt is logikus lépés a gyártó részéről, mivel sok helyen VESA tartóval oldják meg amúgy is az elhelyezést, ergo a talp rá sem kerül. (Az általános irodai magasságállítás 2-3 csomag A4es papírban merül ki...)
-
Piftuka
veterán
A gyártók állítják, hogy nagyban megdrágítja a termék árát a sok funkciós talapzat.
Bármely gyártó XY típusa fix talapzattal ~35.000 forintba kerül; ugyanaz a termék állítható talapzattal ~52.000 forint. Ilyenek az arányok. A gyártók azzal "revolvereznek", hogy a "budget kategóriába nem fér bele", "a vásárló annyiért már nem venné meg", stb...
Egyébként szerintem nonszensz. Egyetértek veled, hogy ezt központilag (EU, forgalombahozatali előírások) szabályozni kellene.
Oldják meg, férjen bele... látva egyes jobb minőségű tartókonzolok (kifejezetten alacsony) végfelhasználói árát, nagyon könnyen, minimális plusz költség mellett meg tudnák ezt oldani a gyártók, ha nagyon akarnák. -
dabadab
titán
A felbontása kimaradt a cikkből: csak 1920x1080, még csak nem is 1920x1200.
-
törölt tag
-
törölt tag
Mekkora a felbontása, ha nem extranagy?
-
mad823
őstag
-
--ka
senior tag
-
törölt tag
Munkamonitornál szerintem alap legalább a pivot mód, meg egy nyamvadt usb hub.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Samsung Odyssey G7 S28AG700NU IPS Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / FreeSync / G-Sync
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Dell P2417H 23,8" FHD monitor 2 db
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A15 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest