Új hozzászólás Aktív témák
-
Ivy.4.Ever
őstag
Ha már munkamonitor, akkor a képfrissítés is mehetne feljebb.
-
MeszesKPT
őstag
Ami nem gaming az egyből "munkamonitor"? Vagy el nem tudom képzelni hogyan sikerült jelen esetben erre az elnevezésre kilyukadni. Vagy ha már egy Excel táblát meg tud jeleníteni, akkor az az?
-
PROTRON
addikt
válasz
Baltásgyilko #15 üzenetére
Szerintem azt akarta érzékeltetni hogy itt kicsit elszálltunk már 1-1 ötlettel hogy mit várunk el a belépőszinten a legolcsóbb monitoroktól.
-
Baltásgyilko
csendes tag
-
Amerigo57
őstag
" " IPS panelt használ, 60 Hz-es frissítéssel, 220 cd/m2 fénysűrűséggel , Mindehhez már csak az ár hiányzik, mely 130 euró környékén mozog."
Megjegyzésképpen , 4 db munkamonitorral dolgozom , a 24 colos munkamonitorok ,
1.400,- eurónál kezdőnek. -
green dude
tag
válasz
Geri Bátyó #11 üzenetére
Plusz azért jól jönne a PWM mentes háttérvilágítás. Sehol nem láttam, hogy az lenne, pedig azt nagy betűkkel szokták hírdetni.
Amúgy 6 bit+FRC az az IPS.Amúgy én a magasságállítást nem érzem akkora hátránynak. Olcsóbban kapsz kart, mint amennyivel drágább lenne az állítható talpas verzió. Persze az a kar olyan is, nem egy Ergotron, de egyszer beállítod aztán nem kell piszkálni.
-
PROTRON
addikt
Egyet kell értsek, munkamonitor esetében valamilyen módon meg kell oldani a magasság pontos beállítását még akkor is ha elméletben mind a munkavállaló, mind a munkaeszköze elvileg a beállítást követően jó ideig állandó társak változtatások nélkül.
A Pivot funkció szerintem is felesleges mivel kevesen használnák ki napi szinten a célközönségből, ráadásul ha megfelelő kialakítású talpat mellékelnek, akkor akinek igénye van elforgatva szereli fel állandóra. Esetleg ehhez biztosítani lehet olcsón vásárolható kiegészítőt.
Ami még nekem elengedhetetlen hogy ha nem is mind a 4 fajta port, de legalább férjen fel a 2 mellé még egy displayport is.
Nem feltétlenül kell mindenre választ adnia egy belépő kategóriába szánt eszköznek, így az 1200-as függőleges felbontás tényleg meggondolandó munkához de az usb 3-as csatlakozással kapcsolatban nem csak a multinál dolgozók jelenléte az egyetlen szegmens. Én is ottholról melózom és rengetegszer használom a monitor oldalán lévő usb-t. De azt is elismerem, hogy sokan notebookot használnak úgy, hogy ott van az asztalon előttük, így megoldják.
Szóval nehéz kérdés hogy adott árkategóriában kinek mi a fontosabb, 1080 vs 1200, vagy elegendő db usb 3. -
Ez nem munkamonitor, hanem egy belépőszintű IPS. Munkamonitorhoz minimum a magasságállítás, ahogy már írták előttem is és mind a 4-féle csatlakozó.
-
-
mad823
őstag
Komolyabb gyártók fix és állítható talppal is gyártják ugyanazt a monitort, ez amiatt is logikus lépés a gyártó részéről, mivel sok helyen VESA tartóval oldják meg amúgy is az elhelyezést, ergo a talp rá sem kerül. (Az általános irodai magasságállítás 2-3 csomag A4es papírban merül ki...)
-
Piftuka
veterán
A gyártók állítják, hogy nagyban megdrágítja a termék árát a sok funkciós talapzat.
Bármely gyártó XY típusa fix talapzattal ~35.000 forintba kerül; ugyanaz a termék állítható talapzattal ~52.000 forint. Ilyenek az arányok. A gyártók azzal "revolvereznek", hogy a "budget kategóriába nem fér bele", "a vásárló annyiért már nem venné meg", stb...
Egyébként szerintem nonszensz. Egyetértek veled, hogy ezt központilag (EU, forgalombahozatali előírások) szabályozni kellene.
Oldják meg, férjen bele... látva egyes jobb minőségű tartókonzolok (kifejezetten alacsony) végfelhasználói árát, nagyon könnyen, minimális plusz költség mellett meg tudnák ezt oldani a gyártók, ha nagyon akarnák. -
dabadab
titán
A felbontása kimaradt a cikkből: csak 1920x1080, még csak nem is 1920x1200.
-
törölt tag
Mekkora a felbontása, ha nem extranagy?
-
törölt tag
Munkamonitornál szerintem alap legalább a pivot mód, meg egy nyamvadt usb hub.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest