Hirdetés
- Drága és vékony lesz az iFold
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Rettenetesen meggyötörték az iPhone 16e-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskekko
tag
Szimpatikus így elsőre, viszont azt kell mondanom hogy szerintem az alkalmazáskínálaton fog elvérezni vagy legalábbis nagyon kicsi részesedést szerezni a piacon.
-
fojuzer
aktív tag
Nps kell,legyen minnél több felhasználo barát! OS-Op-rendszer a telokon,mely müszakilag,technikában sem elmaradott,Hja s pénztárca barát árakon!
-
Zeusz71
csendes tag
Na ez mind szép és jó hogy ennyiféle OS jön ki a mobilokra, csak azt nem tudom hogy a gyártók miért nem adnak ki olyan mobilokat amelyikre a felhasználó saját maga választhatja ki hogy melyiket használja, én legalábbis ezt az alternatívát próbálnám ki szívesebben.
-
vimes
senior tag
Ez http://www.youtube.com/watch?v=5MzuGWFIfio alapján nekem elég döccenősnek tűnik(tudom, h ez nem végleges változat, de akkor is). Ráadásul nekem a felhasználói felület sem nyerte el a tetszésem. Én ink a droidom mellett maradok (legalábbis ez alapján biztos).
-
daniel909
addikt
a nagyon olcsó kategóriában látom értelmét ennek.
-
Hennet
aktív tag
Ha mar itt tartunk en jobban orulnek egy Chrome-alapu telefonnak, marcsak ha a PC-kulonbsegeket nezem.
-
Maateeo
aktív tag
Kíváncsian várjuk!
-
BlackmMmDog
aktív tag
tesztekben kiderül mit tud /várom már/
14ben, csak kapkodjuk a fejünket mit vegyünk
ha jobb lesz droidnál benevezek rá -
hege8888
aktív tag
Szerintem akkor lenne full tutiság, ha a mostani okosokra is fel lehetne tolni, és nem csak a csúcsgépekre
-
Kari915
tag
válasz
AlexTheCube #19 üzenetére
A Linux-ra gondoltál igaz? Egyébként az csak egy rom lesz, mint a CM, vagy a MIUI, nem Os?
Az Android is Linux kernelen fut. -
gzbotii
nagyúr
"illetve azonos árfekvés mellett jóval magasabb minőségű felhasználói élményt biztosít."
-
vinibali
őstag
az androidosnál is olcsóbb mobilok?
-
tixem
addikt
jöjjön csak, tizen-nel bb-vel együtt, telítődjön csak szépen a piac. Remélem előbb utóbb ez a sok OS lenyomja az árakat.
-
A kíváncsiság nagy úr, de már türelmetlen vagyok , vajon milyen lehet
-
moleculez
veterán
Jhetne, de valami innovativ felulettel. Qrwara unom az ikonos rendszert, es ezert jon be nagyon a wp peldaul. Z alkalmazasokkal meg ugy vagyok, hogy ha gyarilag elvan latva mindennel akkor mit toltsek?(jatszani nem jatszom). Ez persze az en esetem, de kinek mi fontos.
-
AlexTheCube
csendes tag
Ha jól tudom bár android az alapja az oprendszernek, de az átalakítások miatt nem fognak rajta futni androidos appok.
Érdekes dolognak tűnik, de istentelenül nagy újítás nélkül nem fognak sztem sokra menni vele. Főleg h a felülete nagyon hasonló az androidhoz, így az átlagvásárló nem feltétlenül fogja érteni h ez most jobb vagy rosszab, hiszen ugyan úgy néz ki alapesetben. Látva h a Microsoft is erőlködve tud csak benyomulni az okostelefonok világába a saját hátterével nemtudom h mire mehet itt a Firefox. Bár h az oprendszer még olcsóbb okostelefonok gyártását fogja lehetővé tenni a felhasználói élmény romlása nélkül, ez mondjuk sok helyen a javára billentheti a mérleg nyelvét a vásárlásnál. Elég csak megnézni h az olcsó windows phone telefonok (ugyanolyan élménnyel mint a kétszer drágábbak) milyen számban kelnek el. De még mindig ott van az appok kérdése: nemtom h milyen formában lesznek ezek a firefox rendszerében, de már a wp-t is folyton leszólják h alig van app, pedig már rég elhagyták a 100 ezret is.
-
kolosanyi
veterán
Magasabb felhasználói élményt biztosít, mint mi? Meg mivel éri ezt el? Azzal, hogy baromira friss, kiforratlan, alig lesz rá alkalmazás? Bírom az ilyen dumákat. Szerintem baromira nem lesz esélyük, még a WP is csak most kezd beindulni, pedig van mögötte háttér rendesen.
-
kengyel
nagyúr
Na erre nagyon kíváncsi leszek milyenre sikeredett
-
Gergosz2
veterán
Várjuk , leglább sokszínűbb lesz a piac.
-
-
natë
nagyúr
Ezt megvárom...mostanában akartam vásárolni a droid után Windows phone-t, de ebben több fantáziát látok.
Véleményem szerint az új versenyzők közül a legéletképesebb alternatíva lehet. -
Bkrisz9
őstag
Jöjjenek csak az új rendszerek
legalább mindenki a saját igényei szerint fog tudni választani
szerintem ez csak jó
-
Retekegér
MODERÁTOR
Én nem bánnám, ha lenne még egy minőségi OS a piacon.
-
.mf
veterán
Megeszem a kalapom, ha ez nem photoshop
Android mellett milyen esélyeik vannak még? A főbb platformok "ökoszisztémája" (alkalmazásboltok, 3. feles programok, modok, stb.) már elég bejáratott. Az "alacsonyabb árfekvésű készülékekre" szintén jöhet Andoid is ugyanúgy...
-
Psytech
őstag
Ráadásul egy Grand X házában van...
Jó eséllyel az egyik változat szolgál tesztkészülék alapul.... -
törölt tag
Kivàncsi lennèk rà
-
CharlieDrop
veterán
Már várom
Remélem teszt is lesz róla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Európában még idén piacára kerülhet a kínai gyártó első Firefox OS alapokon nyugvó okostelefonja.
- Tippmix
- Drága és vékony lesz az iFold
- Windows 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPad 8gen 32GB Wifi/ Normál állapotban / 12 hónapjótállással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest