- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
solanthugor
aktív tag
válasz
addamka #7014 üzenetére
Èn mèg emlèkkszem egy videora is amiben azt mutattàk meg hogy hogy lehet a droidot frissiteni 2.0-ra... ha a milestone nem is de mintha a droid 1.6-al indult volna. De ennek azèrt jobban utànanèzek dèlutàn... ha esetleg felraknàd ezr a 2.3.5-ös cm7-et.. emlitenèl pàr sort ròla... vagy esetleg màsvalaki... màsik... nèztem ezt a motobluros modot, de nemtalàltam letöltöfület megint... nektek esetleg nincs meg.? Üdv!
-
solanthugor
aktív tag
válasz
addamka #7012 üzenetére
Nekem egyelőre megfelel a milestone, egyedül a memóriagondok zavarnak néha, egy-két fagyás stb... a váltás oka is ez lesz majd idővel az biztos, amúgy használható, jó/szép cucc ez...
A milestone 2-is tetszik, de ha marad ez a zárt bootloader a jövőben is, meg a szoftveres támogatottság hiánya(bár a milestone egész szép utat futott be 1.5-től-2.2.1-ig) akkor lehet visszapártolok a htc-hez, csak csinálnának valami szögletesebb cuccot!Apropó, majd ha felnyomtad a CronosX-et, írnál róla egy rövidebb kis bemutatót, hogy érdemes e felrakni, gondolok itt mindennapos használat, memóriagondok.. mennyire jönnek elő rajta, a cm7 nekem nem nagyon lett best... Ezt előre is megköszönném..
-
solanthugor
aktív tag
Sziasztok.. fent van most a froyomodhoz felflasshelhetö motorola keyboard... area jem találtam problémát,, hogy kicsik a betük nagyon, alig làthatò mèretüek... a telepìtèsnèl lehet a gond vagy ez ilyen... esetleg be lehet àllìtani, a beàllìtàsaiban nem talàltam... màsodszor is felraktam de akkor is ilyen... köszi elöre is..
-
solanthugor
aktív tag
Na akkor lassan megy fel a 2.9.1, az jó ha ezt javították, de lehet megnézem ezt a másikat is, cronos ginger vagy mi fene... bár a JIT jó volna ha be volna kapcsolva, néha szoktam játszani, meg a gyerekek is szeretik
Froyomod 2.9-nél nektek előfordul hogy a kamera szoft néha megakad, kifagy, qztán FC-zik, nekem most hogy többet használtam előjött néha, nem égető probléma mert működik, de javíthanák ezt is... -
solanthugor
aktív tag
Na arra gyorsan rájöttem kipróbáltam, hogy akkor világít ha maxon van a kijelzőfényerő amúgy, próbáld ki hogy leveszed autómatára, vagy alacsonyra a fényerőt, akkor kevésbé ill. nem világít ha le van zárva!
Várom a tapasztalatod! -
solanthugor
aktív tag
válasz
xsjado93 #6892 üzenetére
Szia, nekem is ez a gondom hogy lezárt kijelzőnél világít picit...
Még én is várom a megoldástA plant vs zombie: olvastam már itt bár én nem próbáltam nekem nem jött be, hogy legalább 200mb szabad ram a követelménye, sztm ok élkül, ez pedig a milestone-nál nincs meg, szóval valószínű nem is fog elindulni...
nem biza... az enyém is azt hiszi nem látok sötétbe!
(igaza is van, de azért a lámpa)
-
solanthugor
aktív tag
Szia!
Hát erre sok megoldást itt nem nagyon fogsz találni, ha csak nem kezded el házilag barkácsolni, forrasztgatni, (amit ha nem értesz hozzá nem ajánlok) akkor nincs rá megoldás csak az ha elviszed szervízbe.. ha garanciás akkor megcsinálják sztm, ha nem akkor is a szervíz viszont akkor nem ingyen lesz a megoldás...
Én viszont azt vettem észre hogy ha lekapcsolom a kijelzőt, akkor sem kapcsol le teljesen a háttérvilágítás, teljes sötétben szembetűnő, valószínű az aksinak sem tesz jót...
Froyomod 2.9 van most fent, megnéznétek hogy nektek is ilyen e, és ha nem akkor mi lehet a megoldás?Köszi!
-
solanthugor
aktív tag
Sziasztok, MotoBlur nevű mod-ról van valakinek tapasztalata?
-
solanthugor
aktív tag
válasz
Steelheart2 #6865 üzenetére
Szia, én egyelőre nagyon nem állítgattam semmit, egyedül a bootanimáció hangját kapcsoltam ki, illetve beállítottam a telepítés helyét, hogy auto-ban hova rakja... (ezzel vigyázni kell mondjuk, widgeteket, launchert, inkább a telóra rakj, hogy gyorsabba betöltődjenek...
Ezek a flasshelhető cuccok pedig amolyan kis kiegészítések, vannak klaviatúrák, nekem a rendes gyári 2.2-é van fent sztm az a legjobb... illetve Overclock csomagok, normal illetve lalacsony feszültséggel, és láttam még különböző launchereket... Ezeket nagyon nem próbálgattam még, mind megtalálod őket az xdadevelopers, moto milestone , froyomod topicjában kicsit alantabb görgetve...
Jó szórakozást!
-
solanthugor
aktív tag
válasz
Steelheart2 #6862 üzenetére
Nekem most froyomod 2.9 van rajta, több a szabad ram vele, és stabilan működik, sok flasshelhető kieg. van hozzá, nézz szét az xda-n, egyébként mrbig25 logout-jában is sok hasznos infót találsz, openrecovery telepítés, főzött romok és telepítésükkel kapcsolatban...
Grat az új telóhoz, használd egészséggel, nekem is 1 hete van...
Am volt nekem is cm7, nekem mondjuk stabil volt 1-szer indult csak újra, akkor is a memóriából fogyott ki, ez mondjuk zavaró a cm7-nél... Mondjuk neked úgy látom egy régebbi van fent, én egy újabbat az rc 10-est próbáltam az relatíve jól működött, egy memóriaigényes appnál indult újra...
a froyomod viszont nem magyar, de cserébe jobb..innen le tudod tölteni: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=815595
Ui: olyan lehetőségről tudtok, hogy a facebook születésnapokat, stb-ket összeszinkronizálni a naptárral? A htc-mben volt ilyen, itt megoldható vajon?
Sziasztok!
-
solanthugor
aktív tag
Na ma a cm7-el indultam útnak, jó lenne ez, csak sok a bibi, a menübe való belépéskor előjövő szaggatás nem nagyon tetszik, + a görgetés sem a legjobb, mondjuk csak itt... a kaput azért a kevés ram zárta be, az hogy egy idő után 35-45 mb való beállás nem túl sok...
Holnap megy vissza a 2.9 froyomod, viszont az ext partíciós app2sd-t nem tudtam kipróbálni, valamiért nem jön össze... valami még biztos kellene hozzá...
Azért reggel ha feltöltött a telefon, megpróbálom még ráflasshelni a froyomodhoz való gyári bill-t, aztán meglátjuk mit mutat... Legalább kiderül megy e vagy nem..
Esetleg egyéb rom, ami egy kipróbálást megér? Vagy van megoldásotok a app2sd ext-re?Ez az 512 ram a milestone 3-ban gáz..
akkor inkább 2-es lesz a kövi..
Na addig is nyugodalmas jóccakát...
-
solanthugor
aktív tag
A froyomod flasshelhető tartalmai jók a cm7-hez is? leginkább a billentyűkre gondolok...
-
solanthugor
aktív tag
Na fentvan a froyomod 2.9 sokkal gyorabb a gyárinál, nni volna egyelőre a problémám vele hogy a gyári billentyűzetet nem lehet visszavarázsolni? mert sztm az nagyon jó volt! Ezek a marketesek nekem nem jönnek be...
-
solanthugor
aktív tag
válasz
solanthugor #6834 üzenetére
nah megy már, bocs a sok hozzászólásért csak izgulok...
-
solanthugor
aktív tag
válasz
solanthugor #6833 üzenetére
nehezen megy ez a recovery menü előhívás van valami trükk a kamerát hogy nyomjam? egyszerre vagy ehh... :/
-
solanthugor
aktív tag
válasz
mrbig25 #6828 üzenetére
meg lett nagyon köszi.. szemem kiszúrja...
még annyit akarok kérdezni hogy megpróbálom ezt az app2sd ext partícióval, hogy kell pontosan: Az én elképzelésem: openrecovery fel, kártya partícionálva ex3-as 1000mb-ra, a maradék fat32... nyomok egy full wipe-ot, majd mehet fel a froyomod, és sztm "menni fog", valami hibádzik ezzel?
-
solanthugor
aktív tag
Sziasztok, szeretnèk venni egy milestonet ès azt akarom kèrdezni hogy van e olyan főzött rom, ami tud magyarul, tud app2sd-t normàlisan, CPU overclockot, normàlis mennyuisègű a felhasznàlhato programmemória ès hasznàlhatóan is működik, tudtok ilyen? Elöre is köszi Az infót...
ha nem magyar anyira nem gàz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest