- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Ok felment a ROM és az openrecovery. Viszont a következő lépést nem értem itt a 4.-et. Azt most hogy indítsam újra a készüléket vagy mi?
-
Cyberpunk
félisten
Már is egy probléma. E:signature verification failed. Instalation aborted. Hiba üzeneténél megáll.
A leírtak alapján csináltam a GOT openrecovery-t kicsomagoltam és a gyökérbe raktam a mappával együtt.
Ez a baj? Bocs a lámaságért még nem csináltam ilyet -
Cyberpunk
félisten
Már is egy probléma a HO!NO ROM linkje halott.
-
Cyberpunk
félisten
Én meguntam a várakozást a hivatalos fw-re valószínűleg nincs is sok értelme
Szóval feldobnám a CM6-ot. CM7-el még várnék egy kicsit.
Volt valahol egy how to leírás, hogy hogyan is kell. Csak most nem találom valaki linkelhetné.Egy egyszerű és jó backup progi is jól jönne hogy a programjaimat ne keljen egyesével felpakolgatni.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
#18379748 #4542 üzenetére
Igen én is közéjük tartoztam. Nagyon vártam a Meego-t már komoly reményeket fektettem bele, hogy lehet egy számomra is kielégítő rendszer, de most kezd bizonytalanná válni a helyzet. Egy reményem van mivel az nem csak Nokia fejlesztés az Intel is mögötte van. Remélem hogy azért látjuk még bárki számára megvásárolható készüléken.
A Nokia meg kapja be. Előbb az N9 most meg ezlacafaca: Nem kellene újraindulnia
Azt nézd meg hogy mennyi vshel-t ad neki ha húzod mondjuk 800MHz-re.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
bejmuller #4503 üzenetére
Én teszek egy próbát a gyári fw-vel. SMS-t úgy sem küldök általában
Amire kell arra jó a gyári is főleg ha ezt is mint láthatjátok lehet rootolni. Amire meg nem arra a CM sem. PSX4droid ami valószínűleg azon sem indul el, és ezen sem fog. Az az egy dolog ami bosszant csak mostanában -
Cyberpunk
félisten
válasz
szőröscica #4492 üzenetére
Na én feladtam. Majd holnap talán nekem is menni fog. De szerintem is agyon van terhelve a szerver.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Rickazoid #4466 üzenetére
Hát ez nekem ma nem jön össze attól tartok. az istenért sem akkar csatlakozni. Tűzfal nincs bekapcsolva szóval passz
Flash-t néznél addig hogy hogy megy alap procival és húzva? app2sd azért gondolom van még ha 720p videó az nincs
Ja és igen mindent legyalul ez a frissítés a készülékről? Google acc stb. -
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
Nekem is most csinálja. Már mint az MSU frissíti magát
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Rickazoid #4374 üzenetére
Aha hát kár
gondolom mielőtt indulna a játék kilép. Én úgy saccolom hogy minimum 42 vagy inkább 47-48-ra kéne állítani a VM Heap-et hogy menjen. Alap gyári fw-vel az abszolút halál
Bár mintha CM6-ban lehetett volna állítani és ott 40-et ajánlottak, persze kérdés hogy menne e jobban
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Washwillah #4357 üzenetére
#4336-nál a válasz a problémádra
-
Cyberpunk
félisten
válasz
szőröscica #4351 üzenetére
Az N9 az Meego-val jön, legalább is remélem
Persze kérdés hogy milyen is lesz majd az a rendszer. De már most elég bizalom gerjesztő. Egy olyan teljesen nyílt rendszer, ami sokkal inkább Linux mint egy Android.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
szőröscica #4349 üzenetére
Ha jó lesz az N9 akkor egy vásárlójuk már van is
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Phoenix0523 #4305 üzenetére
Blablablabla
bwoay: Értem én hogy fáj. Néha nekem is. De ez sajnos nem az erősségem. Hidd el lehetne rosszabb is
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Washwillah #4296 üzenetére
Hát részemről az MM2 is felejtős lenne. Hiába qwerty ha az sem az igazi. Mit nem adnák egy G1 szerű telefonért a mai csúcs hardverekkel
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Washwillah #4294 üzenetére
Ha így fojtatódik akkor hamarosan az enyém is
Csak még várok a megfelelő készülékre. Nem szeretném megint mellé nyúlni
GodHeart: Sok újdonságot nem mondanak
-
Cyberpunk
félisten
válasz
gretzky77 #4256 üzenetére
Semmit sem tudni
Minden esetre a január az már nem fog menni. Vagy a Moto másik naptárat használ ki tudja
Telefonnal hiába keresek frissítést az sosem talál semmit, az MSU meg IMEI számon kívül nem ismer fel semmit
Szóval lassan kezdek szkeptikus lenni hogy egyáltalán lesz rá Froyo. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Washwillah #4239 üzenetére
Hát én is úgy tennék
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Washwillah #4237 üzenetére
Ez szervizes mutatvány lesz az biztos
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Rickazoid #4233 üzenetére
Na igen a Meego az nálam is a megváltó lehet, egy igazi nyílt rendszer ami sokkal inkább Linux mint az Android. Annyira hogy megeszi a linuxos programokat is
Csak ne lenne ennyire lassú a fejlesztése, mondjuk igaz ne is úgy jöjjön mint a WP7 félkészen. Egy marék hiányérzettel -
Cyberpunk
félisten
válasz
szőröscica #4230 üzenetére
Én már pesszimista vagyok a Froyo-t illetőleg. Én azt mondom legkorábban március
De ne legyen igazam.
-
Cyberpunk
félisten
Nekem van egy elméletem. Szerintem direkt nem ismeri fel a készüléket, míg élősszőr feltol egy frissítést utána már nem észleli csak az IMEI számot. Ez felettébb gyanús. Ha jön a Froyo akkor szerintem mi megszívtuk
Én már ezt is eltudom képzelni.
#4228: Csak jönne már a Meego
-
Cyberpunk
félisten
válasz
szőröscica #4214 üzenetére
Universal Androot azt kész egy érintésre megvan.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
szőröscica #4211 üzenetére
Na remélem a frodo megy fel
-
Cyberpunk
félisten
Na most nekem ki írt valami critical software update-t. Meg is néztem de ha rákeresek a telefonon nem talál semmit. Pc közelben meg nem vagyok.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
#18379748 #4186 üzenetére
Hát ja mindenki telhetetlen
A tökéletes telefon nem létezik sajnos...
joamilestoné: tudod mi frissítésbuzik vagyunk. Erre áll fel ha látjuk az újabb szoftver verziót
Az hogy téged nem érdekel van ilyen is te tartozol az átlag felhasználó közé, mert a többség tesz rá hogy milyen verzió fut a készülékén.
Csak egy drága készüléknél ha nem indokolt a nem frissítés például gyenge elavult hardver, akkor legyen már hozzá. -
Cyberpunk
félisten
Hát ja a készülék beépített szoftver frissítője meg sosem talál semmit. Egyszer frissítettem a S.U.-val akkor felismerte minden okés. De azóta semmi. Ha jön a frodo akkor nem tudom mi lesz.
Ha egyikkel sem megy fel rá.Én már úgy ahogy az egész androidból kiábrándultam. A rendszer az jó csak a support az ami bosszant. A többi gyártó sem jobb sajnos max azok akik nem zárják a bootloadert, mert akkor lelkes modderek adják rá a főzött rom-okat, de így
Az a gyártó tudna engem hűségesé tenni aki ezt felismerné és nyomatná a készülékeire a frissítéseket. Előbb vagy utóbb úgy is vennék másikat. Mert elavul a készülék nem elég gyors, vagy csak szimplán meguntam. -
Cyberpunk
félisten
Hát ez az de semmi. Én már kezdem azt hinni hogy nem is lesz belőle semmi. Majd két hónap múlva benyögik hogy ilyen meg olyan technikai akadálya van a dolognak, aztán kész.
És így akarják megtartani a vásárlókat, szép kis üzletpolitika. Pedig tetszenek a majdani Tegrás készülékei is, de lehetnek akármilyen jók ezek után már elvből nem veszek Motorolát.Egyébként a Software Update nekem is cseszik felismerni most a készülékem IMEI számot beolvassa azt kész
-
Cyberpunk
félisten
válasz
gretzky77 #4180 üzenetére
Ja leszívta az akkut tegnap délután raktam fel 100%-os volt még akkor a telefonom. Ma reggelre meg totál le is merült (kikapcsolt). GPS, wifi nem volt bekapcsolva csak az elején kapcsoltam be hogy tudja magát belőni. Bár nem vagyok benne 100%-ig biztos hogy az volt a ludas mert szedtem le egy RSS olvasót is valami RSSDemon nevezetűt. Mindegy mind kettőt letöröltem már
-
Cyberpunk
félisten
Na megy eladó sorba a kavicsod?
Nem vállalnák túl nagy rizikót ha fogadást kötnék arra hogy nem lesz Froyo januárban, bár igaz még nem telt le a nap
Viszont más ti milyen időjárás widget-et használtok, ha használtok? Nekem a Fancy widget úgy leszopta a telefonomat hogy öröm volt nézni
-
Cyberpunk
félisten
válasz
GodHeart #4169 üzenetére
Én már nem remélek semmit. Kizárt hogy januárban legyen Froyo igaz még holnap 31-edike van. De nem tartom valószínűnek hogy lesz belőle bármi is. Szóval kacsának bizonyult az a hír hogy a hó végén lesz frissítés. Én már azon sem lepődnék meg hogy ha tavaszig elodáznák. Mindig ez a hamarosan. De már nem izgat különösen a nyáron cserélem úgy is.
-
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
Én most frissítettem. Na sajnos nem Froyo-ra valami bugfix lehetett
Így legalább megvolt a frissítés igaz sajnos nem arra amit annyira szeretnénk már
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Phoenix0523 #4136 üzenetére
Hát konkrétumot nem mondanak megint csak hogy hamarosan
-
Cyberpunk
félisten
Miért mi a baj a 7 Pro-val
Igen a komolyabb rendszerfrissítések esetében. Csak hogy az Apple az rendszeresen adja ki a kisebb javításait. Még ez a Motorola esetében nem épp megszokott dolog. Nekem például még mindig megvan az ébresztő bug 2.1 update1-el. Nem nagyon izgat mert nem a telefont használom ébresztőnek, csak hát na
-
Cyberpunk
félisten
válasz
petipetya #4118 üzenetére
Hát én HTC-ből egy HTC 7 Pro-t tudnák elviselni. Az tetszik mind kinézetre és a qwerty gombsora is sokkal használhatóbbnak tűnik mint a Milestone-nak. Csak hát WP7 ugye
Én is tervezem a cserét csak hamarabb a nyáron. S az is egyre biztosabb hogy nem android-os lesz a következő készülékem. Nekem fontos a frissíthetőség ha már kiadok 100k+ot egy ketyerére akkor ez szerintem abszolút elvárható dolog. Az android meg jelenleg ezt nem nyújtja nekem. Persze tudom a gyártók a sárosak, de akkor is.
A HTC valamivel jobb mint a Motorola ebből a szempontból, s főleg lehet rájuk pakolászni custom rom-okat is.
Valószínűleg iPhone-t fogok venni, nem divatból! Persze sokan veszik pusztán csak ezért mert milyen menő, még akkor is ha marhára nincs szűksége egy okostelefonra.
Persze nem szabható annyira át a rendszer mint egy androidnál sokkal kötöttebb az iOS, de felhasználói élményben magasan veri az android-ot. Jó nincsenek widget-ek ugye de gyakorlatilag mindent meglehet vele csinálni úgyan úgy. Na jó flash az nem lesz rá az biztos, ez az ami fájó. De van rá Skyfire -
Cyberpunk
félisten
válasz
petipetya #4116 üzenetére
Ja ott nyílt, lényegében a bootloadert akarják feltörni hogy custom ROM-okat is fel lehessen rá dobni.
Amúgy jó lenne ha ezt lehetne mert egyre fogy a remény meg a türelmem a 2.2-es frissítésüket illetőleg. Ma sem lesz belőle semmi, pedig mindjárt lejár a hónap.
Kezdem azt hinni hogy soha nem látunk hivatalos Froyo-t a készülékünkön
-
Cyberpunk
félisten
válasz
drzsoo1 #4104 üzenetére
szerintem is ez a cél. De az MM2 az újabb erősebb hardver stb. Szóval amúgy is inkább azt veszik már. Nem nagyon állít konkurenciát. Az MM1-es tulajok többsége meg ezt a szívatást látva nem nagyon fog MM2-re váltani. Sőt Motorola telefont sem nagyon fog ez után venni. Legalább is ha magamból indulok ki.
Minden esetre kíváncsi vagyok hogy hogy fog alakulni az MM2 sorsa frissítések szempontjából lehet hogy nem mostanában kapja meg a 2.3-at
-
Cyberpunk
félisten
Na nem rég keltem már kezdek kilábalni a betegségből. Mondom ez egy szép nap talán végre megkapjuk a fagyos joghurtunkat. Erre még mindig semmi
Miért van az az érzésem hogy ebből minimum február lesz
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Phoenix0523 #4082 üzenetére
Ja akkor lesz a világvége legalább az ucsó napon kiélvezhetjük
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Washwillah #4069 üzenetére
Hát igaz én nem szoktam vele sokat irkálni, de legtöbbször a virtuális bill.t használom. Menet közben a fizikai a jobb. Viszonylag nagyok az ujjaim, és elég szar a billentyűzet is. G1 után mindenképp visszalépés számomra
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Washwillah #4067 üzenetére
Nekem is fél éves körül van napi kétszer kinyitom, átlagban eddig semmi jele az efféle hibának.
-
Cyberpunk
félisten
Hát akkor kitérek a hitemből az biztos. Én még várok szerintem iPhone 5 lesz majd. 4-est már nem akarok venni amikor fél év és jön az új.
Androidban csalódtam meg a gyártókban jelenleg nem kéne egy androidos készülék sem.
WP7 az szerintem ronda, és agyonkorlátozott. De talán 1 év múlva ha kiforrt érdemes lesz számításba venni azt is.
Meego-ban bízok még, talán idén meg is jelennek az első fecskék vele -
Cyberpunk
félisten
Persze jó telefon ez csak ajánlani tudom. Ha nem zavar az hogy ma már nem egy csúcs készülék. Viszont szépen megállja a helyét.
Basszus ma sem lesz Froyo update
Nem értem mit szívatják ennyire a népet. ajánlom hogy jó és főként ne legyen tele buggal ha már ennyit ülnek rajta.
-
Cyberpunk
félisten
Motorola Milestone - nem adták fel? Feladtuk
Na majd holnap talán lesz Froyo
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Phoenix0523 #4023 üzenetére
2.5?
Úgy látszik lemaradtam a 2.3-nál
-
Cyberpunk
félisten
válasz
petipetya #4016 üzenetére
Szóval a spanyolok már megkapták, helyes. Remélem hogy gyorsan max a héten megkapjuk mi is.
Ezeknél a régióknál mi számít? Az hogy a készülék helyileg hol tartózkodik vagy van valami régiókód? Például én hiába vettem idehaza, mivel szürke importból származik (ez speciel görög), nekem akkor lesz elérhető mikkor a görögöknek frissítenek
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- BestBuy topik
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest