Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
Ex-moto tulajként hasznosnak tűnt az oldal, hiszen tapasztaltam az inkompatibilitást én is... csakhogy itt az a parasztvakitás, hogy a telefon+telefon párositást nem emlitik, márpedig a motorolák legnagyobb gondja az szokott lenni! Pl. Moto L7+ SE K700i csak egyirányú volt, L7 + 6300 meg egyáltalán nem jött össze. Megtalálják egymást, de az adatkommunikáció nem megy.
A hiba a moto szoftverben van, mivel a K700i+6300 kapcsolat kitűnően működik. -
gerii
addikt
hát a fő profilja tuti hogy nem a kis bt fülesekben van, de te biztosan jobban tudod...
gondolom akkor nagy dilemmában lehettél mikor megvetted a fülesed, mivel akkor ez az oldal még nem létezett. szinte látom a dilemmát ahogy azon töprengesz hogy vajon kompatibilis-e a telefonoddal
nem is értem hogy merted megvenni, én tuti féltem volna hogy abban az 5%-ban van a 2 cucc ami pont nem látja egymást...
és bizony ez hülyeség. ilyen fölösleges dologra szórni a pénzt egy szarul menő cégrészlegnél hülyeség.
hmm, én is mindjárt kitalálok valami jót, mondjuk megnézem hogy az MM-ban található DVD tokokba belemegy-e egy lemez. biztos lesz 2-3 olyan amibe nem, de azért ez hasznos felmérés lesz szerintem
-
Egzee
őstag
-
T0rnad0
addikt
Megindult a "fejlődés"...

-
gerii
addikt
ha már telefont nem fejlesztenek a motonál, akkor má csináljanak valamit...
ilyen baromságra milyen hülye adott pénzt a cégnél? -
copin
őstag
Hasznosnak tűnhet az oldal, de aki már érti a BT működését, az csak mosolyog ezen. Eléggé az elején tart az oldal, de jó kezdeményezés kezdőknek (bár a "RTFM" még mindig jobb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest