Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronaldo
őstag
Jó hogy ez szóbakerült.
Mondtam már napja, hogy a go launcheres névjegyzék nem látja az új számokat, amiket hozzáadtam. Míg a beépített ugye igen. Ez azért fontos, mert én használnám ezt a launcherest, mert a gyári a leszinkronizált képekkel _iszonyú_ lassú.
Nem tudtam rájönni miért van ez, de most derült ki: gmail címtárat néztem a böngészőben és NINCSENEK ott azok a számok, amiket a telefonon adtam hozzá. WTF? Accounts -> gmail... résznél bizony be van kapcsolva, hogy minden nyamvadt dolgot szinkronizáljon, ráadásul utolsó dátumnál is mai (tegnapi szerepel) a contacts résznél.
Most nem tudom mi van... "Felfelé" nem szinkronizál.
-
canniball
nagyúr
Akkor mégiscsak jól értettem. Viszont amikor Market kéri a user-pass párost és megadom neki kb. 1 percig azt mondja Signing in.., majd közli hogy Can't establish a reliable data connection to the server. (A böngésző közben vígan futkos.)
Mod. Vagy az a baja hogy You don't have a network connection. Ha rábökök hogy Connect to Wi-Fi akkor behozza az elérhető wifit, ami connected állapotú...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest