Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halo
senior tag
amit kihagytam belőle, de talán értelemszerű:
simán feltöltöttem Picasa albumba, nekem ezzel nem volt semmi gondom. Igaz, wifin keresztül, de felmászott.
Emailba próbáltam előtte, no azzal még hadakozok picit, de legyűröm az ellenállását, tuti.
Gmail-lal is küldtem magamnak, elvileg elment, de még nem érkezett meg, egyéb email még nem szuperál, mivel nincs belőve... egyelőre nem is találom, hol kellene, meg mit megadni neki... no, de keresgélek! Vagy ha esetleg valaki már tudja ezeket, megoszthatná a T. Fórumitákkal! -
Aureal
őstag
Bőven jó makrokép mit akartok! Ezzel még nyákot is simán jó minőségben lehet fotózni, nem keni el a részleteket és a fényviszonyoknak megfelelően is jól teljesít, mint már itt is bizonyított!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest