- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
Stauffenberg #25388 üzenetére
áhh nem akartam ezzel tölteni az időt, de akkor: 23 könyvtáram van az sd gyökérben, ha még ide beteszek 8-at ami a médiában van, akkor 31 közül kell keresgélnem azt a 8-at amit használok. ennek semmi értelme. persze csinálhatnék egy külön könyvtárat a saját adatoknak és lehetne az a home, de a mostaniak közül nem csak a csengőhangok, hanem a háttérképek és egyedi kontakt képek is ott vannak (amikből meg ki tudja már mit használ a teló és mit nem). tehát szét kéne válogatnom a saját média fájljaimat két könyvtárba, amit ugye nem akarok (backupnál se jó ha emiatt elfelejtem lementeni stb). tehát mindegy is a miért, a lényeg hogy ami a problémám azt nem tudom megoldani, csak kerülőúton.
ja és nincs a poweramban ilyen különben nem írtam volna (nem vagyok ész nélkül kérdezgetős tag, utánapróbálok a dolgoknak mielőtt kérdezek), de köszi a segítő szándékot. igazából a powerampnak kellene tudni alkönyvtárakat kezelni az sd-n belül a music dir kiválasztásnál és kész.
amúgy olvastam valahol hogy a .nomedia fájl használata veszélyes mert az android media process automatikusan törölheti a mellette lévő médiafájlokat "szinkronizáláskor". nemtom igaz-e, csak gondoltam szólok.
Shyciii:
köszi a segítő hozzászólást, pont ez a lényeg hogy jelen esetben csak a medai könyvtárat engedi beállítani a poweramp, annak alkönyvtárait külön nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged