- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
elgondolkodtató akkor lenne, ha tényleg valami reprezentatív dolog lenne, de ez elég kis közösség, meg ilyesmi.
amúgy pont az ide is kiemelt panaszokat igazából rá tudom illeszteni a jelenlegi telefonomra is akár: 2 másodperc alatt olyan ujjlenyomatos lesz az egész előlap, hogy rossz ránézni, ráadásul a gombok tövében megül a kosz, nehéz takarítani. ugyan nem érintős, de rémálom nyomkodni gombokat, kemények, kicsik, stb.
az akkumlátor meg nagyjából minden telefonban kibír 1 napot, ennyi időnként meg általában azért tud tölteni az ember (persze én is szeretem, ha tovább bírja)a komplikáltságot is érdekes nézni, emlékszem régen a Siemens telefonokat szídta mindenki, hogy milyen logikátlan meg bonyolult a menüjük, meg ilyesmi, és akkor nem értettem, hogy miről beszélnek, mert nekem teljesen természetes volt a használatuk. most viszont, hogy pár év után megint kelltt valamit bütykölni anyukám S55-ösén, frászt kaptam tőle
elkényelmesedik az ember.
-
törölt tag
ezen mondjuk nem tudom mit kellene gondolkodni. egy abszolut bulvárhír. oda is írták, hogy nem reprezentatív. tehát nagyjából azzal egyenértékű, mintha én körbekérdezem a barátaimat, és kihozzuk, hogy a legszarabb telefon az iphone, mert mi nem szeretjük.
de nyilván ennek a közönségnek ott sokkal jobban tetszik a 12 egy tucat walkman széria, meg lötyögős ratyi anyagból összetákolt méregdrága N széria, és így tovább.ennek a telefonnak stílusa van, ahogy sok Motorola ezzel hódít. akinek ez nem kell, annak persze nem fog tetszeni, de attól nem a telefon lesz szar.
-
törölt tag
-
törölt tag
igen, hát a ZN4-et kellene forgalmazni globális szinten, akkor nyernének pár vevőt. nem ilyen V3xxxxxxx golden tiger edition, és hasonlókat kiadni még mindig.
meg nem csak a hazai piacra dologzni. ez a baj a legtöbb felsőkategóriás telóval: valami amerikai szolgáltatónál kötnek ki, és pár hónapig csak ott kaphatóak. hiába van jelen a piacon, ha kb nem lehet hozzájutni (péládul G1, BB Storm (és szinte az összes BB), szifon, Pré, Eon, stb) -
törölt tag
ismerem a termékpalettát
az A1600-1800 nem rossz, de az sem annyira versenyképest annyira (illetve csak középmezőnyben).
illetve a nagyon nagy probléma, hogy az A768 óta semmit nem változott a szoftver lényegében, pedig az már milyen öreg telefon.egyébként nekem nem volt sajnos A1200-om, mert akkor még drága volt, amikor meg akartam venni, aztán meg már mindenképpen wifis telót akartam, csak láttam egy-két embernél az utcán, hogy oldalfényben nagyon kopottnak tűnt a kijelző, pont ott, ahol a virtuális qwerty van.
-
törölt tag
álomszép ez a teló, csak nem ilyen piti fejlesztés kéne bele, hanem egy hvga vagy akár vga kijelző kicsit nagyobb méretben, meg valami normális plexi elé, mert az a puhább valami eléggé megkopik a cerkával való böködéstől.
ja, meg wifi és/vagy 3G, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Milyen TV-t vegyek?
- Motoros topic
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Villanyszerelés
- iOS alkalmazások
- TV antenna és jelerősítés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest