- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
elgondolkodtató akkor lenne, ha tényleg valami reprezentatív dolog lenne, de ez elég kis közösség, meg ilyesmi.
amúgy pont az ide is kiemelt panaszokat igazából rá tudom illeszteni a jelenlegi telefonomra is akár: 2 másodperc alatt olyan ujjlenyomatos lesz az egész előlap, hogy rossz ránézni, ráadásul a gombok tövében megül a kosz, nehéz takarítani. ugyan nem érintős, de rémálom nyomkodni gombokat, kemények, kicsik, stb.
az akkumlátor meg nagyjából minden telefonban kibír 1 napot, ennyi időnként meg általában azért tud tölteni az ember (persze én is szeretem, ha tovább bírja)a komplikáltságot is érdekes nézni, emlékszem régen a Siemens telefonokat szídta mindenki, hogy milyen logikátlan meg bonyolult a menüjük, meg ilyesmi, és akkor nem értettem, hogy miről beszélnek, mert nekem teljesen természetes volt a használatuk. most viszont, hogy pár év után megint kelltt valamit bütykölni anyukám S55-ösén, frászt kaptam tőle
elkényelmesedik az ember.
-
törölt tag
ezen mondjuk nem tudom mit kellene gondolkodni. egy abszolut bulvárhír. oda is írták, hogy nem reprezentatív. tehát nagyjából azzal egyenértékű, mintha én körbekérdezem a barátaimat, és kihozzuk, hogy a legszarabb telefon az iphone, mert mi nem szeretjük.
de nyilván ennek a közönségnek ott sokkal jobban tetszik a 12 egy tucat walkman széria, meg lötyögős ratyi anyagból összetákolt méregdrága N széria, és így tovább.ennek a telefonnak stílusa van, ahogy sok Motorola ezzel hódít. akinek ez nem kell, annak persze nem fog tetszeni, de attól nem a telefon lesz szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Háztartási gépek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Apple TV+
- BestBuy topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest