- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Heti Moto Z3 Play leak. -
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #1964 üzenetére
Oreon eddig láttam már pár készüléken. Valamelyik program mindig beakad. Mint a szerencsekerék, soha nem lehet tudni ki lesz a nyertes. - akadt már be nálam 2 X4-en és a htc u11-en is - a Google Üzenetek, a Spotify, a Hangouts, facebook messenger, mesenger lite, google play zene, moto camera, moto app, roidmi....teljesen random épp melyik nyeri az aznapi versenyt.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Somatom #1953 üzenetére
Gondolom adnak majd egy fasza kis elosztót, mint a Sony. Nálam nem gond, hogy egyszerre töltsem és legyen audió kimenet is mert ilyen még nem volt, de ha abba is belegondol az ember, hogy a type c csatlakozó a hosszúsága miatt egy zsebben történő telefonos zenehallgatásnál is + a ki-be tologatásnál lehet hogy sérülékenyebb mint egy jack, akkor elszomorító ez a hülyeség, amit manapság csinálnak. A korlátozott funkcionalitás meg egyértelmű.
FireFox1996: battery modból jó sok féle van, azt is el kell adniuk valahogy.
-
ghiottone
nagyúr
válasz FireFox1996 #1951 üzenetére
6,64 mm lesz. A Z2 és az első Z Play között. 3000-es aksiról van eddig szó, de még nem 100%
-
ghiottone
nagyúr
Június 14.-én elvileg bemutatnak egy Lenovo telefont, ami nem tudom mi lesz, de 95%-os kijelző-előlapi aránnyal fog rendelkezni.
-
ghiottone
nagyúr
válasz andor27 #1933 üzenetére
Nem egyszerű. Ebayen van fent 3 liciten. Kérdezz rá ennél az ebayes eladónál, hátha ilyet is tud importálni.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Somatom #1926 üzenetére
Ha az x4 most 4.4.78-as verzión van, akkor a z3 play se lehet 3-ason. Ne aggódj. Amúgy amint elérhető a német vagy olasz amazonon rendelem is a z3 play-t. vagy ha előtte szereznek egyet, bár arra most sok esélyt nem igen látok
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #1923 üzenetére
2 hét szerintem és az Eu verzió is megkapja.
Nekem annyira nem tetszik az oreo, mert némely app úgy beragad a háttérben, hogy öröm nézni ahogy merül a teló, mint a titanic - Nougaton nem volt ilyen. Lehet nem a rendszer hibája, hanem az alkalmazásoké, de akkor is."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
Interjú Sergio Buniac, Motorola elnökkel.
-
ghiottone
nagyúr
válasz TechMagneTic #1918 üzenetére
-
ghiottone
nagyúr
válasz TechMagneTic #1918 üzenetére
Nekem is az elöl található ujjlenyomat olvasó vált be. Itt majd lesz arcfelismerés is szerintem, ha már az új G6 szériába belerakták. Csak processzorba örülnék egy 660-asnak a 636 helyett és aksiba is jöhetne egy 3500-ös telep mint az 1. generációnál.
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #1912 üzenetére
Nincs mit, remélem jó lesz. Úgy emlékeztem van hivatalos Motorola flip tok is mod verzióban, de azt nem találtam.
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #1909 üzenetére
Jövő héten már nálad is lesz.
-
ghiottone
nagyúr
Már van egy egyszerű tokom valahol az ország postai elosztóhelyinek egyik mély bugyrában 11 napja, de ezt a Poetic tokot Z3 Playhez nem lehet kihagyni
-
ghiottone
nagyúr
Indiában már töltik lefele az Oreo-t.
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #1886 üzenetére
Letiltod?
Mondjuk én az X4-en nem találtam az alkalmazás listában, így kiraktam a widgetet, majd arra hosszú nyomás és alkalmazás info alatt megkaptam a lehetőséget.
-
ghiottone
nagyúr
válasz FireFox1996 #1882 üzenetére
Nekem se kellene, még a tabletok esetében sem szeretem a kihajtható flipes megoldást, de a fentebb linkelt legalább Moto Mod alapú. X4-em most így néz ki, + van egy fekete imak standstone.
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #1879 üzenetére
Tessék - Moto Z Play Flip case - Moto Mod .
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #1877 üzenetére
Vastagságban van 1 mm karcsúsítás a Z2 Playnél + a kamera nagyobb és magasságba szélességben is vannak század milliméteres eltérések. A Z2 Force tokja nem megy rá a Z2 Playre pedig ott kisebb a különbség.... A 2- genes Play tok tuti nem lenne jó, azt felejtsd el.
-
ghiottone
nagyúr
válasz andor27 #1873 üzenetére
Üdv itt! A moto alkalmazásban a műveletek alatt a közelítés a moto kijelzőhöz opciót keresd, ott ki lehet kapcsolni.
zsoltzsolt: szerintem már nem kell sok. Viszont meglepődtem, hogy a Z hamarabb kapta meg, mint a frissebb Z2 Play.
-
ghiottone
nagyúr
válasz nyalifali #1867 üzenetére
+ hodostamas: Én kérek elnézést. Nem kell root, de a Google Camera 5.x.x számú verziók csak Oreo-val mennek. Szóval erre még várni kell egy kicsit. Elvileg ez a 4.4-es alap Google kamera appnak még mennie kellene nálatok is, csak eredménybe nem hoz olyan eltérést, mint a sima, mókolt, későbbi 5.x.x.-es appok, mivel a hdr feldolgozás még nem olyan benne.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz kiraly.andra #1860 üzenetére
Én nézem X4-en, de szerintem teljesen egyértelmű mi merre van a beállítások között. Igaz a korábbi menüt jobban megszoktam az elmúlt 5 évben, de majd rááll az ember ujja erre is.
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #1856 üzenetére
Megint egy hangszóró... Remek.
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #1829 üzenetére
Nekem mikor volt felrakva hátra sima nillkin akkor kicsit csúszkált rajta a hátlap. Dbrand fóliára rá se raktam, mert ott a karbonos felületen még jobban érződött, de a hátlapnak szerintem gyengébb illetve kevesebb a mágenese mint a modoknál, lehet ott nem lesz gond. + Úgy vettem észre, hogy a kamera körül is van mágnes.
-
ghiottone
nagyúr
válasz TechMagneTic #1819 üzenetére
Közben csak kikerült a G6 hír a mobilarénára.
-
ghiottone
nagyúr
válasz TechMagneTic #1817 üzenetére
Mondjuk látni, hogy itt a mobilarenán annyira sajna nincs hírértéke a Z3 Play és a G6 híreknek sem, mert mifelénk a Motorolák annyira nem tömegcikkek. Most megint azt hallottam, hogy a Magyar divíziót fölszámolják - kérdem miért, csináltak is valamit?
-
ghiottone
nagyúr
válasz TechMagneTic #1815 üzenetére
G+-on ma reggel néztem +
múlt héten az alza.hu-s g6 termékpalettát is megosztottam, amit sok helyen lehoztak utána. A G6 Plus érdekes lesz - az kb X4, csak nem ip68, hanem ip67, nagyobb kijelző, nagyobb aksi és lesz 6gb ramos verziója is. Most elmozdulnak a minőségi középkategóriás készülékek irányába, de azért örülnék, ha a végén csak kiadnák az X5-öt is 3800-as aksival. A Z3 Playt karcsúnak vélem ha tényleg 3000-es aksija lesz - bár a 6.65 mm vastagságba lehet nem is férne több.[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz TechMagneTic #1800 üzenetére
Braziloknál van hagyománya ennek a digitális tv vevő cuccnak. Korábban ottani G szériában volt beépítve.
-
ghiottone
nagyúr
Kamera frissítés érkezőben.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Somatom #1794 üzenetére
Ok, töröltem.
+ zsoltzsolt: 2 sim + micro sd a z2 play is.
"A telefon tetején jobb oldalt van egy mikrofon és bal oldalt találunk egy – hál' Istennek nem hibrid, hanem valódi - 2 nano SIM 1 micro sd kártya befogadására alkalmas tálcát. Egyik oldalt találjuk a 2 SIM kártya helyét, a tálca hátoldalán pedig a maximum 2 TB kapacitást is kezelő microSD kártya helyét."
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #1790 üzenetére
Nem tudom milyen irányba mennek tovább. Régi Motorolás cimbi, akitől Lalee is szerezte a Z Play-ét megvan róla győződve, hogy kijön a 3. széria és annyi volt a z sorozatnak, meg a modoknak. Valamilyen szinten igazat adok neki, mert annyi lehetőség lenne ebbe a rendszerben, de - konkrétan hozva a szokásos formát - mindenki elmegy mögöttük, annyira tesze-tosza a hozzáállásuk az egészhez. Szoftveresen se tudják rendbe rakni, amire Somatom is utalt már többször. Remélem az új CEO már más irányt fog képviselni és rendbe rakják ezt a részt.
Jó lenne, ha nemcsak Indiába gyártanák a G és E szériát. Innovációban régen tudtak alkotni....."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #1782 üzenetére
Én már nem venném meg az 1. generációs Z playt, inkább a Z2 playt választanám - aksiban gyengébb, de a Znél erősebb, 4gb ram / 64 gb háttértár miatt időtállóbb is lesz, mint az 1. gen, kamerában a Z-nél jobb lett, és tovább lesz támogatva szoftveresen 1 évvel. A Z-nél azért jó pár probléma volt, amit az 1 és 2. genes playnél nem láttam - augusztustól van használatban nálunk problémamentesen z2 play. + az olasz amazonon péntek délután-szombat délelőttönként néha leakciózzák 300 euróra is (nem tudom miből lehet gazdálkodni).
Z után az 1. genes Play bumfordinak érződhet, a 2. genes Play kb. akkora érzetre is. + ugye 6000-es alumínium, ami jobb a puha üveg helyett.
Szerintem nem lesz annyira visszalépés a 2. genes Play - én anno Snapdragon 821-es 3/64-es Xiaomi Mi5s-ről váltottam az 1. genes 625-ös 3/32-es Playre és teljes megelégedettséggel használtam 8 hónapig. Most van egy htc u11-em, de napi használatban semmilyen különbséget nem érzek a snapdragon 630 és 835 között. Ahol kijön az játék lenne, ha játszanék, de nem játszom, így nem is veszem észre. + kamerában jobb a htc, de most is inkább vissza megyek az X4-re amíg nem lesz Z3 Play, mert könnyebben kezelhető 1 kézzel."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #1780 üzenetére
elírták, x play volt 16gb
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #1778 üzenetére
32gb, és egyes régiókban volt 3/64-es is.
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #1766 üzenetére
Azt írja. Ha lenne valakinek megerősíthetné.
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #1764 üzenetére
Azt nem, de a telót igen:
-
ghiottone
nagyúr
Euronicsban 20 a projektor, 40 ezer a hasselblad. 5 a 2200-as aksi, 10 a jbl mod.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Somatom #1737 üzenetére
na, akkor aztán rendesen megizzadtam, amikor flashelni próbáltuk....
előre félek, mert jövő héten jön egy g5s, amire nem jött egy árva frissítés se szeptember óta, holott az édesanyámnak vett már vígan a februári biztonsági csomagon van."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz Reggie0 #1735 üzenetére
Igaz én már réges-rég (júliusban) eladtam, de a 8 hónap használat alatt nem volt semmi gondom. Moto 360 2nd gennel is használtam és jó volt a kapcsolat. Vannak hibái, hiányosságai, de ilyenekbe én nem futottam bele.
Gyári visszaállítás?"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #1727 üzenetére
Nekem tetszik, tuti szerzek egyet. + Szerintem ip67 vagy 68 is valószínű.
-
ghiottone
nagyúr
Z3 Play - 156,23 x 76.7 mm. 6.01 col. Snapdragon 636 vagy 660 (?) 4/6 GB ram.
-
ghiottone
nagyúr
Kínában elindult az Oreo frissítés. 1-2 hét is ti is kaphatjátok.
-
ghiottone
nagyúr
válasz FireFox1996 #1708 üzenetére
Én már rég eladtam. Z2 Play most pedig X4-em van. 3000-es aksi van bennük.
-
ghiottone
nagyúr
válasz FireFox1996 #1706 üzenetére
de hiányzik ez az aksiidő...
-
ghiottone
nagyúr
válasz nyalifali #1697 üzenetére
Megerősítés a Z vonalra van, a leépítés pedig egy korábban elindult folyamat része.-itt bővebben.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #1694 üzenetére
Ebben az évben még lesz Z.
-
ghiottone
nagyúr
válasz kakukkmarci #1691 üzenetére
Nekem mondod, most az U11 után S8+-t fogok kipróbálni
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
válasz FireFox1996 #1679 üzenetére
Nem, sajna nincs rajta fólia hátul. Gadgetshieldz vagy dbrand ajánlott részemről. Korábban linkeltem őket itt a fórumon, keress rá.
-
ghiottone
nagyúr
Z2 playre is csak most indul a Braziloknál majd a márciusi security patch-csel. Amúgy s8/s8+ párost is csak mostanában érte el az Oreo. Szerintem alapból az Oreo rendszerrel van baj, amit a gyártók próbálnak ráfoltozni a készülékekre.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz gzbotii #1659 üzenetére
Igen, az volt korábban nálam is. Most nem tudom mi lehet, mert nem írja a battery statsban, hogy az tartotta volna ébren, de spotifynál, firefoxnál több órás háttérben futást ír. Viszont minimális mAh értéket ír hozzá.
-
-
-
ghiottone
nagyúr
Oreo érkezőben a februári security patch-el.
-
ghiottone
nagyúr
2018-as motorola készülékeken hol lesz az ujjlenyomatolvasó szenzor?:
- moto E5 - hátul
- moto G6 - elöl
- moto G6 Play - hátul
- moto G6 Plus- elől
- moto X5 - nincs, arcfelismerés lesz,
- moto Z3 Play - oldalt,
- moto Z3 - nincs, arcfelismerés lesz."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #1634 üzenetére
Valószínüleg ahogyan a Play.
-
ghiottone
nagyúr
válasz nyalifali #1627 üzenetére
Ismerve a Motorolát - nem hiszem. Viszonylag új eszközöknél hozhat a rendszerfrissítés új funkciót is, de 1 évvel korábbi modelleknél eddig sose láttam eddig, hogy implementálták volna a legújabb saját Moto alkalmazásuk összes elérhető frissítését.
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #1625 üzenetére
Nem láttam benne a Moto Key-t, az éjszakai kijelzőt, a "figyelmes kijelzőt", a Moto javaslatokat.
-
ghiottone
nagyúr
válasz laleeee #1621 üzenetére
Soak teszt indult Indiában a januári patchel. Az EU-s Z2 Force már januári frissítést kapja az Oreo romra, eddig csak az van 8.0-n, még az X4 se kapta meg
-
ghiottone
nagyúr
Új style shell hátlapok érkezőben - Gorilla Glass 5 borítással - ŐŐŐ, hát...
-
ghiottone
nagyúr
válasz TechMagneTic #1593 üzenetére
Én először a G+ oldalukon láttam hogy, most ők szivárogtattak - ilyet se csináltak még eddig - meg nem nevezett forrásra hivatkozva.
-
ghiottone
nagyúr
válasz TechMagneTic #1591 üzenetére
-
ghiottone
nagyúr
válasz Somatom #1581 üzenetére
Szerintem onebutton nav a kijelzőn, ujjlenyomat meg alatta. Pedig már majdnem s8-at vettem (tokok, fóliák már úton), de inkább várok erre és az X5-re.
Balázzs: december végén 3 órát volt bízbe, vízközelbe az X4-esem és semmi baja
-
ghiottone
nagyúr
Hmm - 2018-as moto-k?:
- moto E5: f2.0 16MP + f2.0 8MP FFC, NFC, 1080p
- moto G6: 3500mAH, f1.7 16MP + f1.9 16MP FFC, NFC, 1080p+
- moto X5: 3800mAH, DUAL f1.7 16MP + f1.9 16MP FFC, NFC, Qi, 3D Glass, OLED, IP68
- moto Z3 Play: 3500mAH, Dual f1.8 16MP + f1.8 16MP FFC, 6-64GB, Dual SIM, 3.5mm jack, 5.7" OLED 1080p+.
- moto Z3: 3230mAH, Dual f1.8 21MP SmartCAM +f1.8 16MP FFC, 8-128GB (CN), Dual SIM, 5.8" pOLED 1440p+"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz Somatom #1561 üzenetére
Már vissza kellett volna vinned az edigitalba a frissítési hibára hivatkozva. A kamerában a szoftvert nem tudják rendesen megcsinálni - több éves tapasztalat - , hiába raknak bele jó szenzort - Z2 Play a HTC u11 szenzort használja ois nélkül.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Somatom #1553 üzenetére
Szerintem, ha így jelentik be, akkor az Lenovo Moto csomagolásban fog érkezni (ahogy a 360 kamera, projektor, stb) nem külsős cég gyártja majd mint az Incipio az autóstartót. Valószínűleg az 1. verzió lesz, azaz a régi.
A billentyűzetes cucc remélem olyasmi lesz, amit te is mondasz. Én úgy képzelem el, mint a Razer tegnap bemutatott "Project Linda" koncepcióján - bepattintatni a modot a billentyűzetbe és onnantól kezdve az a tapipad vezetéknékül meg kilövi a képet, hangot egy külső megjelenítőre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- PlayStation 5
- Sorozatok
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...