- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Légies iPhone halvány színei
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
killer095
őstag
Valaki eltudja küldeni a Mortal Kombat Komplete Edition magyaritását?
-
Chesterfield
őstag
akciós az MKKE a steamen
-
Chesterfield
őstag
melyik regionban játszotok magyarok?
Jelenleg Russia-centralban vagyok, és van 1-2 játékos, akivel szép lagmntesen tudok multizni. -
hoffman_
nagyúr
egy kis hardver infót tud adni valaki? i3 és 4850 tudja vállalhatóan futtatni fHD-ban?
-
Lunky88
tag
válasz
->Raizen<- #101 üzenetére
Őt is lehackerezted miután kikaptál tőle?
Vicces volt hogy lehordtál mindennek a múltkor, csak mert egyszer-kétszer nem sikerült nyerned ellenem...
-
->Raizen<-
veterán
Ma játszottam magyar emberkével magyar szobában akárki is volt köszi!
-
blaca83
őstag
Story módban kicsit megakadtam, a Smoke VS Suzero + Reptyle párost nem tudom leverni, valamiért "nagyon nem adja"..!
Mit kell teljesíteni ahhoz, hogy a "Test your...." Might-Sight-Strike hármasból NE csak a legelső küldetést engedje???
-
dunc
nagyúr
válasz
Sirandrish #95 üzenetére
Jah és normálisan külön vannak a D pad gombjai többet között ! Csak beszerezhetetlen !
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Sirandrish #93 üzenetére
-
Gippo
senior tag
válasz
Sirandrish #95 üzenetére
Én egy nagyon olcsó acme-n tolom... sajnos 0 a deadzone - és sehol sem tudom beállítani - és néha van mikor egy lefele után nyom egy felfelét is... Van valami gyártótól függetlenül működő program, amivel tudok ilyeneket állítani?
És mégegyszer: NAGYON SZ*R AZ AI
Észre sem veszem és szétaláz
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Sirandrish #93 üzenetére
Igen,nekem is pont egy Razer Gamepad-om van,ilyen pontosan.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Sirandrish #91 üzenetére
Az évszázad legjobb verekedős játéka,minőségi gamepad ajánlott hozzá,kivégzés,minden játszik.
Ilyen Street Fighter vagy Tekken olyan mellette,mint egy kínai nintendo. -
Sirandrish
legenda
Challenge Tower 80. szintje körül kezdek rájönni hogy ez pont olyan mint bármelyik más verekedő játék.
Haverokkal k*rva jó de egyedül csak az agyf*sz vár az emberre semmi több...a mocskos csaló enemyvel nem lehet mit kezdeni..az hogy földre küldesz valakit és kombózva az arcodat kel fel...hát hagyjuk már..mese habbal..
Nem tudom elhinni hogy 2013 van és a SSB kívül még nem találkoztam olyan verekedős játékkal ahol az ellenfél ne csalna LÁTHATÓAN!
Biztosan a SSB-ben is csalnak de legalább nem ennyire látványosan..Rettentő bosszantó és elkeserítő egy ilyen játékban ilyeneket tapasztalni...
-
PlayMax
nagyúr
-
Gippo
senior tag
válasz
Sirandrish #86 üzenetére
Ugye?!
Igaz virágboltin tolom, de multihoz is van crack... kipróbáltam, ott meg úgy vettem észre, hogy késik az egész, a.k.a.laggol. Marad az, hogy beszerzek még egy kontrollert, aztán szétütöm bátyámat
(#87) TechN7ne: Hát, alapvetően nincs sok verekedős játék PC-re, én nagyon örültem neki, hogy kijött PC-re is. Szerintem mennie kell 2 kontrollerrel is, bár nem tudom biztosra mondani.
-
PlayMax
nagyúr
Messze a legjobb verekedős játék PC-re,ez vitathatatlan!
Kérdésem az lenne,hogy 2db gamepad-al is működik,mert eddig csak 1db-om van és kiválóan üzemel,ne hogy potyára megvegyem a másikat... ?
Köszöntem előre is!
-
Sirandrish
legenda
Igen..tényleg marha jó és nekem is nagyon bejön, de sajna ez is szenved a a verekedős játék betegségtől..
Ha már olyan helyen jársz ahol kihívásnak kell lennie vagy alapba nehéz fokozaton kezded akkor bakker olvassa a gép a gombnyomásaidat..Most toltam SUb Zero-val Sindel ellen..az is..ha becsúszást akartam akkor védett meg persze felütött, ha fagyasztottam akkor meg felülről megtaposott..ha ugrásból akartam megcombózni akkor meg szimplán lehúzott a levegőből és megboxolt..értem én hogy AI meg minden de tényleg 80%ban bevetni ugyan azokat a cuccokat hogy még véletlenül se tud eltalálni és védekezni se ellene az már fárasztó egy idő után.
-
sto1911
veterán
válasz
Sirandrish #84 üzenetére
En azt vettem eszre (szigoruan a sztori modban), hogy mindenkinek van egy taktikaja, amivel le lehet verni oket, amivel 80-90%-ot le tudsz venni az eletebol. Pl. valaki ellen Sub-Zeroval mentem, akkor be tudtam szoritani a sarokba, ahol labkihuzas utan csak az utessel le tudtam szedni fel eletet. Aztan egy Xray, es vege is volt
Mas ellen Smoke-al a teleportalos ket-harom utes valt be, ki kell tapasztalni. Meg az is lehet, hogy nem igy van
Egyebkent k. jo lett a jatek, szep, hangulatos, most eloszor erzem, hogy valodi emberek kuzdenek egymassal, 10/10 pontos.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #83 üzenetére
Oké...f*szkalap módszerrel meg is lett..
Méreggömböt elküldtem majd felütés..ez 45 másodpercig és nyertem...fasza -
Sirandrish
legenda
Csellendzs Towerbe megcsinálta már valaki azt amikor Sonjat és Jax-et kéne leverni Reptile-val?
Kezd a balherém kilenni...ha földön küzdök akkor olyan kombokat kapok hogy beszarok..ha ugrok akkor Jax 110-ből 8szor tuti elkap a levegőbe és földhözbasz.. -
Gippo
senior tag
Ez az AI kikészít engem
Oké, hogy kell a kihívás... de ennyire kiszámító ellenfeleket.
Majdnem törtem a gamepadomat már....
-
->Raizen<-
veterán
Mortal kombat multi? Holnap lehet nem leszek elérhető már ki tudja meddig!
-
dunc
nagyúr
Olyan kettő fele kéne csapatni
jupiterph a steamom !
ha valaki felvesz írja be,hogy ph-scsinálok 14 től egy HUN PH szobát,ha lehet kulcsost akkor megírom a kódot ! jó étvágyat az ebédhez !
-
blaca83
őstag
Most játszottam le az első pár kört és nagyon jó....!!!!!
-
rocco021
tag
Sziasztok gyertek nyomjuk online-on csináltam HUN-szobát
-
blaca83
őstag
Én is felraktam, már csak a Logitech gamepad-ot kell felinstallálnom és ki lehet próbálni...
-
dunc
nagyúr
válasz
->Raizen<- #73 üzenetére
Így van semmi röci ! Graf maxon atomfix 60 fps
-
->Raizen<-
veterán
Ma toltuk dunc-al egymás között nincs lag.
-
->Raizen<-
veterán
Senki nem akar jászani?
-
danih
veterán
Fú de tolnám én is
-
dunc
nagyúr
válasz
->Raizen<- #68 üzenetére
ok jelölj
-
dunc
nagyúr
válasz
->Raizen<- #66 üzenetére
ok mondj egy fix időt úgy intézem !
Csinálok priváte romot,és akkor meg tudlak hívni ha a barátlistámon leszel ! -
dunc
nagyúr
válasz
->Raizen<- #64 üzenetére
Igen egy kicsit szar !
Ki vagy steamon csapathatunk páratjupiterph vagyok steamon
-
Igazi klasszik MK! Kivárom a dobozost. Nagyon ott van!
-
dunc
nagyúr
Miért nincs ellenfél ranked matchba ?
-
blaca83
őstag
Na ezt most megrendelem Én is...!
-
Toi-Toi
tag
Adja a feelinget! Vegyétek, egyétek!
Up! A PC-s átiratnak!
-
zsigus
őstag
Van "ál-teljesképernyő", pl. XBMC-ben is van egy olyan opció, hogy maximalizált ablak használata valódi teljes képernyő helyett.
Teljesen olyan mint a "valódi" teljes képernyő, viszont mégsem az, és ez pont elég ahhoz, hogy sem felbontást, sem képfrissítést ne tudjon állítani a program, mert a Win bekavar.
-
batai15
félisten
assem a vysinic off megoldotta!
no de nektek is sokszor van hogy kapcsolódtok egy harchoz és hibát ír?
na meg : szoktak nekem beszélni, hogy lehet válaszolni? -
AS
félisten
Saokanal lehet játszani? Ha igen ahhoz is kriptában kell nyitogatni?
-
AS
félisten
Engem meg az zavar ha leteszem asztalra megy zene tovább meg minden hátérben..
-
danih
veterán
válasz
killerjohn #1 üzenetére
Úgy néz ki nem lehet, én már rákerestem a dologra, nem te vagy az egyetlen akit ez idegesít
-
AS
félisten
Van olyan funkció hogy gépet beállítom ellenségnek? Tehát nem olyan hogy 10 et kell legyőzni hanem én állítom be kivel fogok harcolni. Mert ilyen nem találtam..
-
Z10N
veterán
Igen, ugy remlik. Azt ertem, hogy ps3 only, de ha mar kesobb kaptuk meg pc-re, lehetne vmi extra is benne. Mert igy tenyleg csak az x360 port az egesz, ami ertheto. Amugy nem lett volna nagy mutatvany atemelnei a content-et. Bar az easter egg-ek lehet masok benne, regen jatszottam x360-on vele, lehet ujbol eloveszem.
tartalma
-
dunc
nagyúr
Megvettem tetszik Melyik gamepadot javasoljátok a játékhoz ? vezetéses x 360
padom van,de szerintem a d pad kuka ! -
Xerxész
őstag
Zárt pályákon is, ahol nincs a háttérben semmi komolyabb mozgó dolog, füst effekt, stb. (pl. Goro barlangja)?
Mert én azt figyeltem meg, hogy nálam ezeken a pályákon kicsit gyorsabb a mozgásuk. Nem észleltem, hogy nálam random lenne a lassulás.
Gépem AMD 5800+ 2 mag, 4 GB RAM, GT440 1GB RAM. 1980*1020 felbontásban játszom, az árnyékok közepesen vannak, textúrák a magasan, a többire nem emlékszem, de azok a közepes alatt. -
Xerxész
őstag
Nálam is.
Először azt hittem, hogy ilyen sebességű a játék, aztán amikor volt olyan pálya, ahol gyorsabban mozogtak/ugráltak a karakterek, akkor arra gondoltam, hogy ebben a játékban így mutatkozik meg, hogy nem elég erős a gépem.
Tehát nálam akadás, szaggatás nincs, viszont egyes pályákon (pl. Kahn arénája) lassabban mozognak a karakterek. Érdekes...de játszható simán így is, csak kevésbé pörgős a játék.Amúgy nagyon szép a grafika, jók a karakterek. Tényleg nagyon jóra sikeredett.
-
batai15
félisten
másnk nem lassú a játék ?gép van,eredeti a játék.
-
TaS1kaaa
tag
Cd galaxisban csak 6k
[link] -
genndy
addikt
Bedobom ide is, Steam Group, csatlakozzatok ha van kedvetek:
http://steamcommunity.com/groups/MK9HUN -
Z10N
veterán
"A játék tehát már tölthetŐ"
A Komplete Edition-nel csak az a gond, hogy a nevevel ellentetben nem teljes. Ugyanis az x360 verzio osszes taratlam van csak benne, a ps3 tartalmak nem.
-
Penndragon
tag
Végre visszatért PCre!!!
Van eltérés a konzolos verzióhoz képest?
-
batai15
félisten
válasz
->Raizen<- #11 üzenetére
360on kentem rendesen. igaz csak single.
arcade stick bekészitve, haza megyek ugrok is neki aszem! -
L_ajos
őstag
Bezsákolva. Baxott jó retro feeling tört fel bennem
Körsms-ek megvoltak haveroknak hogy este hozzák a sört
-
P3TR!CK
senior tag
Én a Greenman Gaming-ről vettem a kulcsomat, a vásárláskor írjátok be a főoldalon található 25% engedmény kupont! (Jobb oldalt, pont a Mortal Kombat alatt.) Nekem így került 18,75 fontba (~6800Ft). PayPal-lal fizettem, azonnal kaptam a kulcsot és aktiválta is! A fejlesztőknek max. reszpekt amiért kiadták, a játék meg még mindig *kicks ass*!
-
batai15
félisten
q dobozos mennyi lesz ?
-
->Raizen<-
veterán
Én megvettem!
-
Csabulator
tag
Nem is aludtam sokat miután megvettem.
-
Taky
senior tag
válasz
killerjohn #1 üzenetére
ALT+Enter?
-
v!ct0y
veterán
válasz
killerjohn #1 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy mennyien veszik majd meg..
-
killerjohn
addikt
aki rájön, hogyan lehet ablakossá tenni, annak külök egy csokit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Légies iPhone halvány színei
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Megújult a PROHARDVER!
- Építő/felújító topik
- Cyberpunk 2077
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest