- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4824 üzenetére
Mi is, mentünk vonattal szüretelni Tokajba, még aszúztunk is, ami elég babramunka volt. Végigkornyikáltuk az utat. Buszon is, Tarcalra menet, jó volt.
Beöltöztünk mindenféle szedett-vedett cuccba, mint a bolondballagáson. Kilyuggatott kalapból kihúzgált hajtincsek, meg rojtos farmer...stb.
Ettük a poros szőlőt, almát, mikor mit szedtünk. Egyszer még karalábét is.
Szerenádozni jött velünk egy trombitás srác a zeneművészetiből, csúcs volt! -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4822 üzenetére
Nahát. Azt hittem, nem olyan nehéz megfejteni a rejtvényt...
Végig a Holdfényről írtam. Azt hittem, te is.
Én is énekkaros voltam, még nyertünk is (megyei?) versenyt Kazincbarcikán.
Olyan fel se merült, hogy valaki tátogjon. Akinek jó hangja volt, annak, ha nem is kötelező, de ajánlott volt kórustagnak lenni. A filmben hallható Rókatáncot játszottam zongorán, az egyik vizsgadarabom volt.
Ebben a kórusban szívesen kornyikálnék. -
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4817 üzenetére
Nekem is. Van, aki fanyalog rá - eddig olvastam egy politikai f@szfej kritikát, mely szerint a film azt üzeni nekünk, magyaroknak, hogy szégyen ez az oszkár, mert itt tűrjük orbán önkényuralmát; na most, erre mit mondjon az ember, aki még egy kapott oscar díjas is vissza tud vezetni egy kis orbánellenes fröcsögéshez. A másik konkréton a filmen fanyalgott, mennyire ötlettelen, kiszámítható, nincs benne semmi eredeti, szóval nem is érdemli meg az uszkárt...
Én erre azt mondom, a film megtörtént SVÉD eset feldolgozása; az élet pedig a legjobb forgatókönyv író. Mint nem egészen laikus, azt mondom, menjen már a 3.14csába, a film egyetlen "gyenge" láncszeme az énektanárnő volt; a gyerekszereplők a maximumon túl jók voltak, a film zenéje elejétől a végéig tudatos, kidolgozott koncepció volt, ami az osztinátó ritmusoktól a dallamokig, szövegekig mind-mind pontosan illettek a cselekményhez. Próbáljon meg valaki gyerekek külső-belső történésein alapuló film cselekményt gyerekszereplőkkel megkreálni...
A legyetek jók, ha tudtok c. film ugyan szép példa erre, csak nem ez a kategória...
Tehát szvsz ez a film jobban megérdemelte az Oscart, mint a Saul fia, ahol a történelmi háttér és történet erős hátszél.
A kritikusoktól ments meg, uram minket... -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4812 üzenetére
Csatlakozom rockerhez: perfect.
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4812 üzenetére
perfect
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4810 üzenetére
Igen, az Alkonyat a való világban játszódik, nem igazi fantasy. Vámpíros lányregény, de nekem tetszett könyvben. A filmek is elég jók, a szereplők mindenképpen.
Ezek a bride-ok fényévekre vannak a Sabbath-tól.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4807 üzenetére
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4799 üzenetére
pl. Trónok harca....
-
7s26c
őstag
válasz
philoxenia #4799 üzenetére
Néha hónapos....
-
7s26c
őstag
válasz
philoxenia #4797 üzenetére
Tényleg, a Banshee...a kifutottak közül a Deadwood volt még jó. True Blood egy ideig ment nálam de elmaradt.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4788 üzenetére
Nekem Terry Pratchett Discworldje "fantasybbnak" tűnik, mint a Potter. Potter maga a valóság...
Jane-t az ilyen mondataiért szeretem:
"But if otherwise, if the regard springing from such sources is unreasonable or unnatural, in comparison of what is so often described as arising on a first interview with its object, and even before two words have been exchanged, nothing can be said in her defence, except that she had given somewhat of a trial to the latter method in her partiality for Wickham, and that its ill-success might perhaps authorise her to seek the other less interesting mode of attachment."Kész rejtvény.
Jók ezek a díjnyertes könyvek, köszi, van miből válogatni.
Láttam a 24 folytatását (3 epizódot), vagyis új sorozatot kezdtek, új szereplőkkel. Ha Sutherland/Bauer lenne továbbra is a főhős, még el is nézném nekik, hogy sajnos csak ismétlik a 9 évadon át megszokott helyzeteket, sztorikat, és habár izgalmas, fordulatos, de már nem az igazi. Legalább 1-2 régi szereplőt meghagyhattak volna.
-
7s26c
őstag
válasz
philoxenia #4788 üzenetére
Jó ötlet, hogy díjnyertes könyvekre keresel rá
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4785 üzenetére
Úristen, most lebuktam. Nem is tudtam, hogy eddig nem olvastam fantasyt...Mit csináltam rosszul? Elképesztő...
Ha mondasz egy igazi, könnyen elérhető fantasyt, esküszöm, elolvasom. Ezt a szégyent!
7s26c Rendben, rendezkedj csak, aztán szép legyen!
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4783 üzenetére
De, olvastam pl. Terry Patchett 3-4 könyvét, a Wyrd Sisters tetszett a legjobban, 3 boszorkányról szól, akik beleavatkoznak a nagypolitikába. Ők a Vészbanyák (ez a magyar címe):
"A világegyetemben egész idő alatt hózáporoznak a nyers inspirációrészecskék. Hébe-hóba egyikük eltalál egy befogásra kész agyat, ami aztán föltalálja a DNS-t, vagy a fuvolára írt szonátaformát, vagy egy módszert arra, hogy a villanyégő feleannyi idő alatt égjen ki. De a többségük mellémegy. A legtöbb ember leéli az életét anélkül, hogy egyszer is eltalálná egy.
Egyesek még ennél is pechesebbek. Ők kapják az összeset.""Beméri királynő (670-722) portréja alatt üldögélt, akinek a szigorú szépsége
sokkal jobban tetszett volna neki, ha nem látta volna a királynőt valamivel
korábban aznap reggel keresztülsétálni egy falon.
Verensz próbálta elkerülni a falakon való keresztülsétálást.
Egy férfinak legyen tartása.""Nem, az olyan dolgok, mint a koronák, baljós hatással vannak az okosokra;
az a legjobb ha az uralkodást azokra az emberekre hagyjuk, akiknek találkozik
a szemöldökük középen, amikor gondolkozni próbálnak. Különös, de ők
valahogy sokkal jobban csinálják."Olvastam még Robert Rankintól az Armageddon: the musicalt, és ha az Alkonyat sorozat fantasynak számít, akkor az is szóba jöhet...
Jane stílusát nagyon szeretem, de igazad van, ő nem fiúknak való.
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4779 üzenetére
LOL valóban...
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4772 üzenetére
Őt se ismerem.
Én jártam már úgy, hogy a Francia história 6. köteténél azt éreztem, valami nem stimmel. Kissé más a stílus, a szóhasználat. Merle mestert vajon mi lelte? Aztán megnéztem, ki fordította, és bingó! Másvalaki, nagyon más. Sajnáltam, mert az előző jobban tetszett. Elárulom a nevüket, hogy tudjátok, ha valahol kérdezik.
Az első 5 kötet Görög Lívia fordítása - nagyon tetszett; aztán hideg zuhany Mihancsik Zsófiától, utána Pór Judit és Kamocsay Ildikó következett, de rájuk már nem emlékszem, mert elvonták figyelmem az 1617-ben zajló események, pl. hogy Medici Mária sírva távozott száműzetése színhelyére, a blois-i kastélyba, s Lajos (a Lajosok sorában pont a 13. - a "gyermekkirály" -, aki nemigen kedvelte a nőket, hisz anyja olyan gőgösen, megalázóan bánt vele kormányzásának 7 esztendeje alatt) a Louvre egyik ablakából nézte kifürkészhetetlen arccal, mint távolodik a keményszívű anya hintaja.
Nekem nagy élmény volt ez a regényfolyam, nem is egyszer olvastam végig. Még azt is megtudhatjátok belőle, ha akarjátok, mi folyt Joyeuse báróné "nyögő" iskolájában a 16. század Párizsában (old rocker, el ne áruld nekik, mert akkor nem olvassák el!).rocker Volt hozzá szerencsém, beleolvasgattam, tetszett.
7s26c Ha van másik könyvespolcod, ide vele! Mutass jó példát rockernek!
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4768 üzenetére
Nekem is. Némelyikben biztos voltam, pl. a Potterben.
És Shakespeare-ben.
Ijesztő ez a kvíz. Oda az önbecsülésem... -
7s26c
őstag
válasz
philoxenia #4768 üzenetére
olvasói átlag 5.8.......
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4748 üzenetére
lol ...
Holdfénygyermek: nem mutatom meg a pócomat, a könyveimet eladtam az antikvárba, a bugyimat szárítom rajta a "Mély torok" c. nemiszervanalizáló ismeretterjesztő tudományos-fantasztikus film mellett
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4740 üzenetére
Ez igen!
7s26c Tegnapelőtt kezdtem el H.G.Wells egyik könyvét: [link]. Az elején járok, tetszik.
Látod, rocker, én megmutatom...
egy kis részét. Beethoven nem tett benne nagy kárt.
-
7s26c
őstag
válasz
philoxenia #4750 üzenetére
Nocsak. Alaposan megmozgatja a fantáziát
-
7s26c
őstag
válasz
philoxenia #4748 üzenetére
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4745 üzenetére
micsoda csenevész kezdő ....
-
7s26c
őstag
válasz
philoxenia #4740 üzenetére
Bevállaltad az egész szekrényt, klassz!
-
7s26c
őstag
válasz
philoxenia #4732 üzenetére
Sajnos én nem
-
7s26c
őstag
válasz
philoxenia #4721 üzenetére
Iszonyat halványan dereng valami...
De utánajárok, kedvet csináltál hozzá
-
7s26c
őstag
válasz
philoxenia #4719 üzenetére
Bevallom nem olvastam őket de nyitott vagyok minden jóra
-
7s26c
őstag
válasz
philoxenia #4716 üzenetére
Philip K Dick . De a legkedvencebb könyv nem tőle származik. Az a Marsbéli krónikák.
-
7s26c
őstag
válasz
philoxenia #4714 üzenetére
Igazad van, rengeteg Galaktikát olvastam anno. SW újabb részeket már csak eredeti nyelven olvastam, szóval a fordítás fejben zajlott le . Jó meglátás részedről, hogy főként politikai okokból készültek mesteri fordítások.
Szívesen csapongok műfajok között, nemrég még Gárdonyit olvastam, jelenleg Jeremy ClarksontNála is a mondandó megfogalmazása és az őrült hasonlatok tetszenek.
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4709 üzenetére
de annyira nem is rossz....
ez meg látványos klip a Black Sabbath zenéjére a Mennyei királyság c. film felhasználásával
[link] -
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4702 üzenetére
De Siegfried volt... :-)
-
7s26c
őstag
válasz
philoxenia #4706 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
7s26c
őstag
válasz
philoxenia #4704 üzenetére
Azta de durván benéztem....
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4697 üzenetére
Ez jó. Nem ismertem.
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4678 üzenetére
köszi, megyek és felajánlom a lelkem a fiatalságért cserébe...
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4675 üzenetére
ehh... amikor a kor alapján akarnak viszonyulni hozzám, mindig azt szoktam volt mondani, a kor csak egy állapot... semmit nem ér akkor, ha az illető az évei során felszedett tapasztalatait, tanulmányait intellektuálisan nem tudja hasznosítani. Vagyis a kor csak olyan, mint egy üres lőfegyver sz@rt nem ér töltény nélkül.
Mindig is infantilis és ambivalens lélek voltam, talán ezért is értenek meg kevesen, vagyis az egybites gondolkodás korában - fekete-fehér, igen-nem - túl bonyolult a jelrendszerem.
Én a huszonéves kollégáimnak is "csak" Miki vagyok és az is akarok maradni. Vagyis engem senki ne tiszteljen azért, mert 63 éves vagyok... sz@rok rá, elég baj az nekem, örökké Faust komplexusom van... (Nem tudja véletlenül valaki Mephisto mobilszámát?)
De úgy érzem, azért nálam a puskához a töltények is összegyűltek és ez már azért csak érdemel(ne) valamiféle respektálást.
Úgy érzem, ez nem tekintélyelvűség részemről, mert ezen a szakmaisághoz mereven ragaszkodó fórumon is pont a túlzott tekintélyelvűség ellen ágálok. Vannak dolgok, amiket értelmetlennek tartok, mint pl. a karácsonyi hangulatba belerondító Fekete Csillag, aki azt vallja magáról, " azért járok ide, mert szakmai dolgokat akarok olvasni".
Oké. És ki a f@sz kényszeríti arra, hogy az általa szakmaiatlannak ítélt hozzászólásaimat elolvassa, különösen akkor, amikor a példálódzgatásokat is felvonultató hozzászólásaimat általában "off"-ba rakom?
De, amit változatlanul nem tudok elfogadni ezen a helyen, a hisztit attól, ha az ember megpróbál kicsit színesebben fogalmazni. A vallásos viszolygást egyesek részéről, ha szakmai dolgokról kicsit irodalmibban vagy viccesebben fogalmaz az ember... Nem állítom, hogy kortárs író lettem 3 könyvvel a fülem mögött, belekezdve a negyedikbe, de nem azért váltottam 27 év után a MÁV-tól a televíziózásra, hogy itt visszamenjek nyelvtanilag abba a szűk, bezárt világba...
De, ha már itt tartunk, mondókám elejéhez hozzáteszek a kedvedért - meg hogy hű maradjak önmagamhoz - egy sztorit pályakezdő vasutas koromból.
Szeged -Rendezőn volt egy térfelvigyázó, akit néha beosztottak külsősnek, azaz "naplózónak". Nos, ő volt az üres puska... A vasutas "Hardenburg hadnagy" az Oroszlánkölykökből.folyt. köv. kolléga jön.
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4662 üzenetére
ő egyből.... jaaaj.... most mi lesz, nem szerkesztettem az előzőt.... bocsánat
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4662 üzenetére
Nagy fa lenne az a fejszémnek, de belevágnék.
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4652 üzenetére
mit nem mondotok...
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4650 üzenetére
Ezeket én nem láttam. Most ezt nézem. Aztán majd a cseh Pusztulat következik, ha szerinted nézhető. Bár a 24 után semmi nem lehet elég jó...
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4648 üzenetére
ja
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4645 üzenetére
jó zenekar, de a zene nem kifejezetten a stílusom...
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4645 üzenetére
Kész cirkusz
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4631 üzenetére
Ilyesmi napernyő nekünk is van a telken. Úszómedencének meg ott a tó.
Kíváncsi leszek a 24-re Jack nélkül. Fogadni mernék, hogy felbukkan újra, csak titkolják.Ő az egyik producer, mint az előző évadokban.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4626 üzenetére
Ezt nem ismertem.
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4626 üzenetére
hiinnnnnnye....
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4624 üzenetére
Oh, it's more complicated than that.
(Miért kell kedden ilyet kérdezni...
)
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4622 üzenetére
De. Csak alkarni kell.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4620 üzenetére
Az csak tolvajt szül.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4616 üzenetére
Jajj, hova költözzek innen???
(Direkt nem szerkesztettem, mert szolidarista vagyok. Mivel alkimista nem lehetek (férfiszakma
)
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4605 üzenetére
Én is szeretem... Kiváló zenészek.
Mindkettőtöknek.Én 9 évig gordonkáztam, ennek alapján hallás után - a szolmizációs kódolásra támaszkodva - pötyögök egy kicsit gitáron. Akkordozni nem tudok.
De más ilyen tudás birtokában lenni, és más hallgatni. Hiányzik belőle a "meg tudom csinálni!!!" mámorító érzése.
Kicsiben ezt akkor éltem át, amikor még vívtam. Az ember versenyen szinte önkívületben megcsinált tisztán reflexből egy bonyolult kontra-parád-riposztot, (támadás-védés -visszavágás-védés-visszavágás) aztán hüledezett saját magán, akkor próbálta tudatosan is kibogozni, mi is történt. Jó, nem telejesen volt mindegy, de ezen a mámorító meg tudtam csinálni érzésen még az sem sokat rontott, ha a tus végül nálad lett.24 óra alatt az ember az egész élete disszonanciáit ki tudja magából zenélni. A zene a legszebb euthanázia.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4607 üzenetére
The sound of silence
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4591 üzenetére
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4591 üzenetére
Hát nézni nem nagyon lenne illendő...
Talán, ha fülvágást is kérne a kedves vendég.
Szoktam hallgatni, szeretem. -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4581 üzenetére
Bárkit, csak a vakarózós lábút ne.
Fiatalon a Quiz Show egyik főszereplője volt, abban is ilyen szerencsétlen figurát alakított. [link] A legkedvencebb
filmem.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4579 üzenetére
Sajnos. Szerintem lehetne folytatni. Olyan jók a szereplők.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4575 üzenetére
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4575 üzenetére
LOL
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4565 üzenetére
Hát igen... nagy volt az ölöm és bódottág, hogy ismét együtt a Nagy Felállás.
Én meg akkor vettem az AIWA deck és az AIDA receiver mellé egy TESLA mágneses hangszedős lemezjátszót. És mellé egy lemezt. Ez volt az. A házasságom akkor kötődött meg a Deep Purple-lel, Rainbow-val stb... -
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4563 üzenetére
pedig nehéz meggyógyítani.
Egyébként ez Rainbow abból a kommerciális időszakból, amikor Dio kivált az együttesből, kezdett mindenféle session-zenész sorakozni, az énekes Graham Bonett, aki ugyan nagy hang, csak kevésbé iskolázott, mint Ronnie-é. A kritika szóvá is tette, hogy a misztikus, középkori témájú Stargazert nem lehet, nem szabad dendi bőrdzsekiben és napszemüvegben énekelni.
"Ha becsukod a szemed, egy bőrökbe öltözött rock'n'roll barbár képe jelenik meg előtted. Aztán, ha kinyitod ... nos jobb, ha újra becsukod." - írták.
A Rainbow felé ebben a dicstelen, kommerciális időszakban Roger Glover átmeneti csatlakozása irányította a figyelmet.
A videón ez az összetétel látszik, a doboknál asszem Bob Rondinelli...Komjáthy alkalmasint összekeverte a D.P. újraegyesülés után megjelent 1985-ös Perfect strangers nagylemezén megjelent Under my gun c. számával - de akkor már Rainbow nem volt.
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4560 üzenetére
Az élet tele van csodákkal...
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4560 üzenetére
aztaqrva.... mit szól ehhez Danuta anutája?
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4554 üzenetére
dehogy, hoztak bele ananászt, banánt, datolyát ....
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4539 üzenetére
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4524 üzenetére
Igen.
R.I.P. Ronnie James Dio and Cozy Powel -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4524 üzenetére
Dobszóló
Van egy dobos ismerősöm, aki volt a pesti Black Sabbath koncerten, azt mondta, fantasztikus volt. -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4494 üzenetére
[link]
Dróthaja van, gondolom, szinte kezelhetetlen. Mivel rasztázva volt, a "hernyókkal" nem volt dolgom, csak befestettem őket és az alapot, vagyis a hajtői részt. Mivel szőke és barna, ezért fóliázva csináltam, egyszerű technika, ha valaki ért hozzá.Bár időigényes.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4500 üzenetére
A ma 9:33-kor érkezett hsz.-t pl. nem látom, csak az e-mailből tudom, hogy létezik.
-
moonlight115
őstag
válasz
Nem látom!
-
moonlight115
őstag
válasz
Én továbbra sem látom az előző hsz.-emet.
Lehet, ezt se fogom?
Már írtam az illetékesnek. -
old rocker
veterán
válasz
rettenetes...
-
moonlight115
őstag
válasz
Ott van a képen. Raszta/deadlocks, hozzám már így jött, én csak befestettem. Persze, csak miután kész lettem és tetszett neki, akkor árultam el, hogy nemcsak hogy nem csináltam még ilyet, de nem is láttam még raszta hajat élőben soha életemben.
Nevetve mondta, hogy gondolta, mivel errefelé nem sokan szaladgálnak afrikaiak, pláne nem ilyen frizurával. Aztán felajánlotta, hogy csinál nekem deadlocks-ot ha akarom, ért hozzá.
-
moonlight115
őstag
válasz
Ott van a képen. Raszta/deadlocks, hozzám már így jött, én csak befestettem. Persze, csak miután kész lettem és tetszett neki, akkor árultam el, hogy nemcsak hogy nem csináltam még ilyet, de nem is láttam még raszta hajat élőben soha életemben.
Nevetve mondta, hogy gondolta, mivel errefelé nem sokan szaladgálnak afrikaiak, pláne nem ilyen frizurával. Aztán felajánlotta, hogy csinál nekem deadlocks-ot ha akarom, ért hozzá.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4489 üzenetére
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4459 üzenetére
Köszi!!!!!
Egyébként a kedvencem tőlük - már kicsit "élelmedet korú előadásban" ez:
Holdfényszonáta: az nincs benne, Dzsekkbajerkölyök se, szóval ne olvasd el, mert tök sz@r, csak elalszol rajta...
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4441 üzenetére
Kettőt, hátha gyári hibás az egyik.
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4437 üzenetére
Mi az hogy ...
Holdfényszonáta: én úgy tudom, megy vissza... van köteled?
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4435 üzenetére
Minek az a flanc. Ráönti, szétfolyik rajta, megszárad, kész.
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4404 üzenetére
Lehet megosztani a fészbükkön
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4397 üzenetére
Hááát, pendrájvon. -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4389 üzenetére
Azt se láttam még. Western?
Mostanában a Botrány c. sorozatot nézem, egész jó, csak a 3. évadban nagyon eldurvul. Olyan kínzások vannak benne, hogy még Jack Bauer is megnyalná mind a tíz ujját... -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4342 üzenetére
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4379 üzenetére
lehet... Martfűn lakott egyébként
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4377 üzenetére
A kemény mínusz 8- fok + a 80-100 km-es utazósebesség miatt ott a gép lépcsőjén ez lehetetlennek tűnt. Halász Misiről semmit sem tudok, Gyuriról tudtam, hogy Szajolban van.
Moon: nem kerestek. Jobb is. Mit csináljanak éjszaka?
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4369 üzenetére
Szolnokon egyszer huszonévesen majdnem meghaltam.
-
moonlight115
őstag
válasz
Nagyon helyes. Engem az utcán is zavar a füst, másfél éve leszoktam.
-
old rocker
veterán
válasz
Amikor leköltöztünk a köfibe, ott már nem lehetett bagózni.
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4366 üzenetére
Hinnye, de régen volt .... akkor még manuálisan vezettük a grafikonokat... némelyik kolléga már a szellem-forgalmistáknak dirigál...
Kösz, Philo, kis nosztalgia.,
Múncsájd: ekkortájt kerültem be állomásfőnöki státuszból a "Nagy Házba". Akkor és ott még lehetett cigizni; ha olyan volt a forgalom, a sz@rt is kiizzadtuk, mert budira menni nem igen volt idő. Egy éjszakai szolgálatban 1-2 doboz elment. Akkor még - még másfél évig - én is mahorkáztam. -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4366 üzenetére
Érdekes. Lehetett bent cigizni.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4346 üzenetére
Igen, és az Esőemberben is jó volt, de persze közel sem annyira, mint Dustin Hoffman.
Néztem egy interjúban, idétlenül vihogott, miközben játszotta a nagymenőt, nem volt egy értelmes mondata sem. Ezzel szemben Kiefer olyan kis szerény és udvarias tud lenni, normálisan válaszol minden kérdésre, szimpatikus. 😃 -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4344 üzenetére
Igen, és abban Sutherland is játszott (meg a borzalmas Tom Cruise
) Sutherland egy interjúban mesélt a forgatásról, hogy csodálta Nicholsont, mikor a felvétel előtt kb. négyféleképpen adta elő azt a drámai jelenetet a tárgyaláson.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4342 üzenetére
Jó, akkor színésznő. 😏
Szerk. Azért volt két Golden Globe jelölése is a sok málnás mellett
Az jó film volt, amiben Redforddal játszott. -
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4340 üzenetére
Jé...nem is tudtam. 😃 Western?! Nem a szívem csücske, de majd rábeszélem magam, hogy belenézzek, bár azt írják, sablonos...Érdekes, három nagymenő színésszel...
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4338 üzenetére
Szóval néhány műkritikuson múlott milliók sorsa...
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4331 üzenetére
Azért nem ismerik, mert ez még nem a Nagy Felállás alkotása, nem Gillan az énekes és nem Glover a basszer.
Az első felállás 1968-ban alakult. Tagjai Jon Lord billentyűs, Ian Paice dobos, Ritchie Blackmoore gitár, Nick Simper basszusgitár és Rod Evans ének.
Három nagylemezt adtak ki, javarészt feldolgozásokat játszottak, amelyek közül pl. a Hush, a Hey Joe, vagy a Kentucky Woman vált híressé.
A harmadik album viszhangtalansága maga után vonta a zenekar átalakítását, aminek a viszonylag gyenge képességű Rod Evans és a mindig rosszkedvű Nick Simper estek áldozatul. Az új tagok: Roger Glover basszusgitáros és a kitűnő torkú Ian Gillan.. Ezzel megszületett a klasszikus, második felállás, amelynek pályafutásuk legnagyobb sikereit köszönheti az együttes.
A nagy áttörést a Speed King, az Into the fire, a Child in time és a Concerto for group and orchestra hozta meg.A hey Joe -t sokan tűzték műsorukra, de egyik sem érte el azt a nyers,őstehetséges hatást, mint Hendrix.
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4329 üzenetére
Én sem. A fiatalok nem ismerik. 😊
-
moonlight115
őstag
válasz
philoxenia #4327 üzenetére
Sőt...már tudja, ki a gyilkos! 😲
-
old rocker
veterán
válasz
philoxenia #4321 üzenetére
Áprililisig még sok minden történhet... vagy nem, de ez biztos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest