- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Szerintem meg egyáltalán nem a rossz végét szabályozta. Legalább ezt a végét szabályozta. A másik felét, magát a töltő adapter elég nehéz lenne szabályozni, mivel nemcsak hogy minden gyártó, de majdnem hogy minden készüléke más specifikációval rendelkezik a töltés terén. Persze nem lehetetlen. Szabályozni úgy lehetne hogy magát a gyártókat a készülék oldaláról szabványosítani a töltés-specifikáció terén. Ennek mondjuk én is örülnek mert akkor adapter oldalon is elég lenne gyakorlatilag egy adapter. Az IPX védettség is nagyon jó ötlet, jó lenne egy teljesen zárt, majdnem mindennek ellenálló töltési mechanizmus. Ezt hívják vezeték nélküli töltőnek.
És természetesen ebből is létezik QC szabvány, persze nem is egy. De hát mit is várhatnánk, jelen pillanatban is pl. az USB szabványból is létezik vagy nyolc fajta és ráadásul mindegyik “élő”.
-
Geller72
veterán
Nem igazán értem. A probléma, hogy a gép előző tulaja nem tüntette el a saját nyomait mielőtt megszabadult volna a géptől? Nem kell hozzá nagy tudás, valamint sok helyen le van írva, hogy mielőtt meg szabadulsz az Apple termékedtől, hogyan kell azt a gyári állapotra visszaállítani. Ezután gyakorlatilag bármi történhet az eszközzel, a felhasználói fiók nincs veszélyben, beleértve az adataidat is. Vagy valamit félreértettem volna?
-
Geller72
veterán
válasz
Hieronymus #46 üzenetére
..Sokan vannak, akik intelligencia hiányában, amikor már nem tudnak elfogadható érveket felsorakoztatni, vagy egyszerűen a meggyőzhetetlen kategóriába tartoznak, rögtön ehhez nyúlnak, mert a repertoárjukban nem marad más.
Az elengedés, elfogadás ismeretlen a számukra. Többek közt..
-
Geller72
veterán
Nekem kifejezetten tetszik, hogy egy kábellel meg tudom oldani az összes ilyen jellegű problémámat, valamint egy fali - akár több slotos adapterrel. Láthatóan zavar téged az apple vonal. Senkinek nem kötelező megvenni, ahogy mást sem. De érdekes, hogy ha a fél millás iphone zavar, a fél millás - vagy több - samuk miért nem?
-
Geller72
veterán
"Sajnos kicsit mindig rossz irányba lő az EU ha szabályozásról van szó. Pl. az egységes telefon töltő jó ötlet, csak azt nem értem miért kellenek évek a bevezetéshez miután eldöntötték. Azaz értem, mert az Apple lobbiereje akkora, hogy így is csak nehezen sikerült átverni ezt az ügyet."
-Halkan jegyzem meg, hogy az újonnan kiadott Apple készülékek már az új csatival jönnek ki. Azaz ami nekem van pl. iPhone 14+Ipad pro is azzal került hozzám.Tehát a szabályzás még életbe sem lépett, de - többek közt az Apple - már így értékesítenek a gyártók.
-
Geller72
veterán
Te vagy az, aki a szennyvíztelepről is visszalopnád a szart, mert csak? Mi nem ment át a kolléga kommentjéből?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- GTA V
- Óvodások homokozója
- Ingatlanos topic!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest