- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
Érdekes, én személy szerint nem dobnám ki ebben a ketrecben a drága telefonom a tűző napra pofával lefelé hogy töltsön, ha működik a dolog úgy is hogy csak az ocsmány burkolatot dobom ki a napra, és mikor felrakom a telefonra elkezdi a telefon akkut tölteni mikor feltöltött leveszem, úgy elfogadható megoldásnak tekinteném.
-
Xaels
félisten
Bugyuta? Mitől lehet bugyuta egy akkukabát ezt kifejthetnéd Ronda, rendben van, nekem sem tetszik ez a típus ami a cikkben van, de nem csak ilyenek vannak.
Haszontalan, meg csak te nem látod értelmét.Ezek az akkukabátok ötvözik a Powerbank-ok és a kemény héj tokok előnyeit. Ha olyan helyre mész ahol nincs lehetőséged hálózatról vagy gépről tölteni a telefonod, de előreláthatólag többet kell használnod az átlagosnál vagy tovább, oda jól jönnek az efféle kiegészítők. Ha merülő félben van a telefonod csak belebújtatod és ez tölti amíg tudja és közben nem vagy sem kábelhez, sem fali konnektorhoz kötve illetve nem kell félbehagynod amit éppen csináltál. Ha zavar, feltöltés után leveszed és leteszed egy olyan helyre ahol kap elég fényt(Itt megjegyezném, hogy nem kell közvetlenül napfénybe tenni ezeket a kütyüket, töltenek anélkül is csak nem olyan jó hatásfokkal). De ha nincs igény arra, hogy újra feltöltsön az akkukabát akkor rajta hagyhatod a telefonon amit úgy véd mintha egy tok lenne rajta.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
dz1989
senior tag
Szerintem aki Almás telót vásáról, részben a külseje miatt is veszi. Most ilyen tartozék funciosan, utazáshoz, akkór amiró nincs 230 akkór nagy jól jön pl:sátorozás.
De az Iphone külsejét nagyon ronditja.Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
drága is meg ronda is
tényleg ki az aki egy szép telefont, ilyen tokkal elront?
oké hogy védi meg minden, de akkor inkább három kézzel fognam hogy biztos ne ejtsem leA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
H-ger
tag
ronda és rossz. "aktív használat mellet egy napos üzemidő". erre plusz akku nélkül is képesek az okostelefonok.(egy-két kivétellel).
hger-xperiablog.blogspot.hu - Minden ami Xperia!
-
draco31
veterán
-
Kasya
nagyúr
Amennyiben lesz olyan hatekony, mint a billentyuzetem, akkor latom ertelmet. De ketlem, hogy a napelem eleg hatekonyan tudna hasznositani a napenergiat, mint amennyit a telefon elhasznal.
Mellesleg emlekszem a napelemes Samsung telefonra, amit eleg volt bo ket hetente toltenem Hozzateszem, csak telefonalni hasznaltam es buta telefon volt.
-
Agro
senior tag
Hát nem tudom... nekem a telefonom általában a zsebemben van és ha használom akkor meg a hátlapja lefelé néz. Egyszerüen nem tudom elképzelni azt a bugyuta szituációt, hogy napelemmel töltsem a telefonom.
Max akkor van értelme, ha valaki azt tervezi, hogy túrázni megy, de erre a célra léteznek "buta" strapa telefonok hosszú akkuidővel.
-
stbtamas
aktív tag
Ez ugrott be nekem is róla..
ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
Recon666
Közösségépítő
Jó ötletnek tűnik, már akit nem zavar a telefonja elcsúfítása.
-
draco31
veterán
A napelem jó ötletnek tűnik, hogy belerakták.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
zooole
senior tag
Undorítóan ronda.
-
Mt5
tag
"még extrém használat mellett is legalább egynapos üzemidőt ígér" nem tűnik soknak
A világ nem jó fele halad, vagy csak én nem értem???
-
Xaels
félisten
Jó cuccok ezek az akkukabátok, de ennyit biztos nem adnék érte hiába van rajta a napelem, előbb oldják meg, hogy arról is megfelelő energiához jusson a készülék.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest