- Fotók, videók mobillal
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
Érdekes, én személy szerint nem dobnám ki ebben a ketrecben a drága telefonom a tűző napra pofával lefelé hogy töltsön, ha működik a dolog úgy is hogy csak az ocsmány burkolatot dobom ki a napra, és mikor felrakom a telefonra elkezdi a telefon akkut tölteni mikor feltöltött leveszem, úgy elfogadható megoldásnak tekinteném.
-
Xaels
félisten
Bugyuta? Mitől lehet bugyuta egy akkukabát ezt kifejthetnéd
Ronda, rendben van, nekem sem tetszik ez a típus ami a cikkben van, de nem csak ilyenek vannak.
Haszontalan, meg csak te nem látod értelmét.Ezek az akkukabátok ötvözik a Powerbank-ok és a kemény héj tokok előnyeit. Ha olyan helyre mész ahol nincs lehetőséged hálózatról vagy gépről tölteni a telefonod, de előreláthatólag többet kell használnod az átlagosnál vagy tovább, oda jól jönnek az efféle kiegészítők. Ha merülő félben van a telefonod csak belebújtatod és ez tölti amíg tudja és közben nem vagy sem kábelhez, sem fali konnektorhoz kötve illetve nem kell félbehagynod amit éppen csináltál. Ha zavar, feltöltés után leveszed és leteszed egy olyan helyre ahol kap elég fényt(Itt megjegyezném, hogy nem kell közvetlenül napfénybe tenni ezeket a kütyüket, töltenek anélkül is csak nem olyan jó hatásfokkal). De ha nincs igény arra, hogy újra feltöltsön az akkukabát akkor rajta hagyhatod a telefonon amit úgy véd mintha egy tok lenne rajta.
-
dz1989
senior tag
Szerintem aki Almás telót vásáról, részben a külseje miatt is veszi. Most ilyen tartozék funciosan, utazáshoz, akkór amiró nincs 230 akkór nagy jól jön pl:sátorozás.
De az Iphone külsejét nagyon ronditja. -
enginev3.0
félisten
drága is meg ronda is
tényleg ki az aki egy szép telefont, ilyen tokkal elront?
oké hogy védi meg minden, de akkor inkább három kézzel fognam hogy biztos ne ejtsem le -
H-ger
tag
ronda és rossz. "aktív használat mellet egy napos üzemidő". erre plusz akku nélkül is képesek az okostelefonok.(egy-két kivétellel).
-
Kasya
nagyúr
Amennyiben lesz olyan hatekony, mint a billentyuzetem, akkor latom ertelmet. De ketlem, hogy a napelem eleg hatekonyan tudna hasznositani a napenergiat, mint amennyit a telefon elhasznal.
Mellesleg emlekszem a napelemes Samsung telefonra, amit eleg volt bo ket hetente toltenem
Hozzateszem, csak telefonalni hasznaltam es buta telefon volt.
-
Agro
senior tag
Hát nem tudom... nekem a telefonom általában a zsebemben van és ha használom akkor meg a hátlapja lefelé néz. Egyszerüen nem tudom elképzelni azt a bugyuta szituációt, hogy napelemmel töltsem a telefonom.
Max akkor van értelme, ha valaki azt tervezi, hogy túrázni megy, de erre a célra léteznek "buta" strapa telefonok hosszú akkuidővel.
-
Recon666
Közösségépítő
Jó ötletnek tűnik, már akit nem zavar a telefonja elcsúfítása.
-
draco31
veterán
A napelem jó ötletnek tűnik, hogy belerakták.
-
zooole
senior tag
Undorítóan ronda.
-
Mt5
tag
"még extrém használat mellett is legalább egynapos üzemidőt ígér" nem tűnik soknak
-
Xaels
félisten
Jó cuccok ezek az akkukabátok, de ennyit biztos nem adnék érte hiába van rajta a napelem, előbb oldják meg, hogy arról is megfelelő energiához jusson a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Napelemmel és 2400 mAh kapacitású akkumulátorral érkezik a Monster Watts legújabb iPhone kabátja.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Google Chrome
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Könyvajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- További aktív témák...
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Magsafe töltő eladó
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest