Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegasus
senior tag
én is megnéztem a kiszemelt telefonok árait, közel annyiba kerülnek most már mint függetlenül, hát ez komédia
8 év után visszaugrok a telenor kártyásba én is, ajánljataitok alapján, egész jó tarifái vannak tényleg, a szerződéses net mellett csak a lassítás szólt, de már annak is vége.
mellé függetlenül egy telefon, azt meglátjuk mit dörrent a digi szeptemberben -
Hegasus
senior tag
áhhh nem nagyon kell foglalkozni velük sztem magas dolog ez a szerződés dolog nekik, meg hogy mit kínál az egyik és mit fogad el a másik benne.
a telekom szerződésben kínálta, hogy ennyi pénzért 2 napig kapsz gyors netet, 28 napig lassítottat, ezért fizettél annyit amennyit, azt erre úgy állítja be itt néhány szerencsétlen, mint valami csalárd trükköt, hogy ingyen netezel 28 nap... lol
nem, te ezért fizettél, és ha több napot akarsz gyors netet akkor többet fizetsz...ez a vodás gomb nyomásos dolog érdekelne hogy tényleg így van-e.
-
Hegasus
senior tag
+ 201 golyós
és szerintetek hányan tértek át emiatt annak idején a telekomhoz a többitől, mert ott még volt neted csak lassan, és most hányan pártolnak majd el tőlük, mert megszűntették az egyetlen dolgot, ami miatt megérte náluk maradni?
mellesleg azt ne mondd, hogy földhöz vágta őket az max 200 mega amit lassítva lenyomtak az emberek 28 nap alatt XD
itt szimpla szarrágásról van szó. -
Hegasus
senior tag
+csako
köszönöm! az lesz a legjobb,ha ma bemegyek azt személyesen megkérdezem, nem mintha nem lenne jobb dolgom... 'nnyukat.
hmmm de lehet én is inkább kivárok a digiig.172 Dr.Akula:
pont ez a baj... eddig ezért volt szimpi a telekom, mert csak lassított a többivel ellentétben. annak idején 2 nap alatt elfogyott az 50 megám, és a többi 28 napot lassítva vészeltem át, hozzáteszem egész kellemesen, opera mini társaságával... az email simán ment, sőt a viber hanghívás is. -
Hegasus
senior tag
huha én pont ebbe esem, illetve van diákom, terveztem is meghosszabbítani a likeot, meg venni egy telefont részletre. csak ez bekevart...
szóval junius 1jén jár le a like, de már március óta vehetek telefont, ha mondjuk áprilisban megkötöm a telefonra a like mellé a szerződést, akkor juniús 1 től él az új like vagy baxhatom?
nem feltétlenül neked szól a kérdés, hanem aki tudhatja.illetve bónusz kérdés: lehet előtörleszteni a telefon részleteit? inkább letudnám fél év alatt mint 2 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest