Új hozzászólás Aktív témák

• joey04

titán

Számomra ez az év kicsit visszalépés. A legnagyobb csalódás az iOS 7. Valami förtelmes lett szerintem. Használtam eleget, és annyira undorítónak találtam, hogy 5 év után droidra váltottam. A Note 3 egy kellemes készülék, de továbbra is tartom, hogy az iOS egy összeszedettebb, előremutatóbb, fejlettebb rendszer, ami továbbra is gördülékenyebb és stabilabb mint az android. Csak sajnos szarral van nyakon öntve. Ennek ellenére az android sem rossz, bőven használható kategória. És inkább néha fejvakarva benyelem az indokolatlan laggolást meg a kevésbé stabil rendszert, minthogy az iOS 7 féle hol túl fehér, hol túl színes, feliratokból álló förmedvényt kelljen bámulnom, amelynél már-már a WP is jobban néz ki, bár az a rendszer számomra továbbra sem alternatíva. Nem jön be a felület, már-már több a megkötés bizonyos szempontokból mint szifonon és elég sok olyan alkalmazás van amit használok, és ott nincs. És nem érdekel, hogy van hasonló. Jövőre nem igazán várok nagy előrelépést, a felbontás növelése számomra szükségtelen, a hajlított baromkodás szintén nem nyűgöz le. Szóval marad a 2 évenkénti csere, az viszont kell, és majd akkor is csúcsmodell kell, mert mondhat bárki bármit, csak a csúcs droidok hoznak aránylag laggmentes és gyors működést (valamint a frissítések is csak a felsőkategóriában jönnek aránylag korrekt ütemben) annak ellenére, hogy egy mai középkategóriás cuccnak is szépen kéne futnia. Nem érdekel az ellenvélemény, én így látom. Kivétel a sokszor nyomott árú Nexus meg Moto cuccok, de azokból meg általában hiányzik valami ami kéne. Egy agyonajnározott Xperia SP is szarrá laggolja magát egy csúcskészülékhez képest. Így aztán 2015-ben nekem is 6" körüli hajlított kijelzős telefonom lesz...

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák