- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Fizettem már PayPass-al 5K felett. Pin kód aztán van valami kommunikáció... De azért láttam már olyat is, hogy terminál függő volt a felhasználás. Chipes AMEX kártya használata sem egyforma. Van amikor pin kód, van amikor nincs pin csak OK gomb + aláírás. De előfordult, hogy a pénztáros nem íratta alá velem a bizonylatot...
-
Ugyanazt mondjuk
Én azzal egészítettem ki (csak más szavakkal), hogy szerintem NFC (Paypass/Paywave) estén nem várja meg a terminál az ACK-t, hanem egyből a leolvasás után sikeresnek jelzi a tranzakciót. Emiatt nem kell megvárnod az adatkapcsolat felépülését, és a választ. Ezért van rajta az 5 (vagy 3?) ezer forintos limit is, ekkora kockázat belefér nekik. Sőt, azt is simán el tudom képzelni hogy nincs semmilyen ACK. Alkalmazás szinten akár egyirányú is lehet a dolog, hiszen miért kéne a kereskedőt 30-60 sec-el a vevő távozása után azzal stresszelni hogy elutasításra került a tranzakció?
Szóval a sebessége szerintem inkább üzletpolitikai döntés eredménye, és nem technológiai, de tényleg csak találgatok, sajnos nem találtam erre vonatkozó megerősítést sehol, mindenhol csak a marketingszöveg megy, ami szerint azért ilyen veszett gyors mert érintős
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest