- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Nem kell hozzáérinteni, csak azért érintik hozzá, mert azt mondják ÉRINTŐŐŐŐŐŐS.
Kipróbáltam. Ez is gondolom hasonló logikát követ, mint bármely proximity beléptető. Csak a technológia még kisebb távolsággal dolgozik a "magasabb biztonság érdekében". De hát állítólag csak az nem hekkelhető meg, amit nem akarnak.... Az 5-10cm-es Proximity belépőkártyák is működnek akár 1,5 méterről, csak nagy hatótávolságú olvasó kell. Lehet ilyen kapni, legális, csak hatalmas. De aki lopni akar, úgyis másként fog elérni jobb jelátvitelt, nem egy fél négyzetméteres olvasóval... xD (Szerk.: na jó, negyed négyzetméter, az a fél..)
Ui.: Majd idebiggyesztem, ha kipróbáltam a Simple-Visa kombót, kíváncsi leszek...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nemrég még amolyan fikció volt, hogy a telefonunkkal szinte mindenért fogunk tudni fizetni, most már a valóság.
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest