Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Na ja,aki zsebben hordja a telefont...én pl.tokban,táskában,mert zenélni nem használom,és hívni/üzenni s kevesen szoktak,de általában olyan,hogy fontos.
Viszont zsebből sem kell előkapkodni,mennyivel jobb,hogy az óra jelez,de a paranoiafaktort is elmúlasztja 1 gombnyomás,ha esetleg mégse "érezne" az ember 1sms-t...ezt meg könnyű megszokni,mert mivel alapból ugyanúgy gombnyomás az idő nézése is,egyúttal mindkétféle kíváncsiság letudva.
Munka közben is jó,amikor mindenféle gépekbe van bújva az ember,figyelni kell,koszos a kéz,könnyű megütni a telót,nyom a zsebben,és így le lehet tenni a közelben tiszta helyre.Nomeg el tudom dönteni,hogy nekiesek-e koszos kézze a fejemet beverve kiugorva a gépből,mert fontos,és nem egy haveri "jössz sörözni?" re izgulok rá potyán.
Órát meg hord az ember úgyis,én még annak ellenére is hordtam mindig,hogy még az elektromos cigim is mutat időt-dátumot
Óra kell. -
BandiHUN
veterán
Ennél pl.nem takarod ki,ugyanis van fizikai gomb is(OK),és nem a kijelző érintésérzékeny,hanem körben a kijelző 4 széle,tehát a megjelenitett képet hiába bökdösöd...igy pedig nem is volt még olyanom,hogy pl.görgetem az sms-eket és azt mondanám,hogy nem látom,hamarabb átlapozom a naplót,mint telefonon...
Persze az újabbak már képernyőbökdösősek,lehet az sem jönne be nekem se.
Nomeg maradjunk annál,hogy én végülis az 5 rongyos régi modellt istenitem,nem a 25 és 60 rongyos utódokat,igen,azoknál már nálam is kijönne sok ilyen hátrány,hogy kitakarom esetleg,vagy hogy éppen a plusz pénzért alig kapok többet...És morogni én is morgok,mert jobbára nem kéne több a mostanimnál,csak lenne vizálló,mert a többiek tudása már inkább plusz csicsa,mint igazán hasznos dolog.A LiveWiew legalább nem akart okosnak látszni,csak egy plusz kijelzőnek,mint a régi kinyitós telefonok külső kijelzője...kábé az költözött át egy órába pár vezérlőfunkcióval.Az igazi okosórának ilyen formában én se jósolok sokat,a Pebble iránya még jó volt,mindig látható kijelző,vizállóság,de az se tud ennél nagyon többet,és 10x ennyi az ára...
-
ripla
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
az még lemaradt, hogy azért sem tetszenek nekem ezek az okosórák, és talán ez a legfőbb ok ami engem zavar, hogy gyakorlatilag a hüvelykujjam körme kitakarja az egész képet. egérmozi.

ha meg ennél nagyobban csinálnák meg, az már nem óra lenne hanem mobil, szóval szerény véleményem szerint ez az egész okosóra dolog egy mellékvágány, aminek nem jósolok nagy jövőt.
persze akinek kell annak hajrá, én passzolom.
-
AS
félisten
Sonny Nokia Sajto most megy. Egyenlőre semmi érdekes
Szerk Z2 hivatalos

-
válasz
krisztianAMG
üzenetére
Igen, igen!

Én is rettentő kíváncsi vagyok rájuk!
Gyakorlatilag ők maradtak a GeeksPhone-nak ketten Európai mobil cégek, akik érnek is valamit!
Mindeknképpen kiemelt figyelmet kell kapniuk a Mobilarénán!
-
krisztianAMG
senior tag
Bog, a Jolla-s srácok kipakoltak egy csomó mobilt, mindenképp álljatok meg náluk!

-
SkyS1gn
félisten
Sonynak nemlesz streamje?!

-
AS
félisten
Egy jó kis Tablet:
Huawei MediaPad X1
Szép -
-
-
AS
félisten
Hát nem tudom lehet csalódás lesz idén a MWC semmi ujdonságot nem várok.
LG kipipálva semmi új dolog

-
bajaki
őstag
Csak győzzem olvasni a sok hírt.

-
Gambas
tag
Egy idő utàn szinte elő sem veszed a mobilod....én imádom amikor vezetek...csak beszélek...beszélek...semmi telefon nyomkodás...mindig látod milyen értesítéseid vannak..amire akarsz reagálsz amire nem hagyod a francba elő sem veszed a telót!A hívasnál meg kurva jó...szintén nem kell elővenned a telót csak ha fontos privat beszélgetést akarsz...Jómagam csak azért vettem Geart mert nagyon olcsón megkaptam de imádom kurva kényelmes!Ahogy itt irták a teszten VAN ÉRTELME😊
-
=Mentor=
őstag
Szerintem a Nokia X az Asha Os kukázását készíti elő, tehát ezentúl Android alapúak lesznek az Asha modellek, a nagyon olcsó Asha sorozat megszűnik, esetleg marad még pár Series40 butamobil.
-
BandiHUN
veterán
Igen,utánajárós a livewiew,mert kábé itthon a tavaylelőtti féláras 5 rongyos leárazás volt az utolsó...smartwathc1 nem tud sokkal többet többért.a smartwatch2 pedig kábé annyit,hogy vízálló...vicc.
Nem kell oprendszer az órára,ha a tel nélkül halott ügy,ezt ne felejtsük,bármilyen csodakütyüt is látunk...
Nekem 2 hátránya van a livewiew-nek csak...
1.a szíja gumis-tépőzáras,1 év alatt lassan elfárad,gőzöm sincs,honnan vegyek újat...de az 5 rongyos ár mellett,és hogy kifuttatták,kérdéses,van-e,megéri-e.
2.a livewiew 1 semmilyen szinten nem vízálló.A smartwatch1 sokkal többért is csak cseppálló,a smartwatch 2 vízálló,de mi pénz???
A liveview-nél lényegében belátni az elektronikához,stb...a kijelző jól szigetelt,pormentes,izzadás nem zavarja,de pár csepp rossz helyre hullott eső(gombok) hazavágja...
Pro:mivel másfél éve megy.és az akksi nem cserélhető/gondolom drága lenne,mondjuk 2 évre 5 rongy nem téma egy ilyen eszközért.A teló tárolja a dolgokat,ha tönkremenne az óra,akkoris tökugyanaz fogad egy újal.Nincs memo,csak míg megy,a teló tölti fel,és küldi az új infókat.Az órán nem állít semmit az ember.
De drágábbaknál elgondolkoznék...óránál nincs alternatíva.Vagy bírja a thermal strandot és a pl.2 métert órákon át...vagy semmi értelme.Emiatt a smartwatch 1 felejtős.Pebble tetszik,de 50 rongy?...és ne reménykedjen semmi,hogy 50 alatt jönne BÁRMIFÉLE ilyen óra.
Aki nem szórna rá ki sokat,annak livewiew,mégha ebay-ról is,5 rongy körül.Ennél nincs jobb.A többi drága,a sony smartwatch meg majdnem ugyanez 25-ért CSEPPÁLLÓ! kivitelben...ami nem sokat ér.Vagy szinte hasonló tudásmpár csicsán kívül a mostaniaktól,pebble,stb,egy teló áráért...
Kár volt a livewiew-et hanyagolni... -
BandiHUN
veterán
Okosóra?Én másfél éve használom a Sonyericsson LiveView 1-est...
Szóval: OLCSÓ.4990-ért vettem annó a speedshopból,annyiért egy normálisabb órát nem adnak.
-Telefon nélkül is mutatja az időt,OLED kijelző,világít.
-Ha nem szereted előkapkodni a telód,értesít bármiről,még arról is,hogy vannak nyitott wi-fi hálózatok vagy valami app frissült,nem méghogy sms-ről vagy hívásról...de TE mondod meg,mi érdekel az órán is.Még azt is kiírja akár,mennyi az akksi a telón...
-Csökkenti a paranoiafaktort.Nem kapkodod elő a telód,mert azt hiszed,valamiről lemaradtál.
-Ha nem tartod csak táskában a telód,teljesen jól el tudod dönteni,érdemes-e pl.tömött buszon elővenni,mert írja,ki hív,ha szöveges dolgot kapsz,elolvasod a buszon kapaszkodva,hering-járaton is.
Képes akár a GPS-es térképet is kitenni,ha épp mész valahová,navigálhatsz is.
-Nem kínos,ha csörög a teló,lenémíthatod,hisz az óra rezeg,de ha hangon hagyod,egy mozdulat némítani vagy foglalt jelzést küldeni.Néma telóval nem is feltűnő.
-Nem gáz,hogy pár naponta tölteni kell,ne feledd,NEM csak óra van a kezeden,a telód naponta etetni kell.
-kicsi,mint egy sima óra.És viheted akkoris,ha telót nem viszel,amire egy óra kell(idő,dátum) akkoris alkalmas lesz és hidd el,meg is bámulják...
-Vannak appok,aki használ pl.BT fülest,az telefonálhat úgy,hogy az órán keresi ki a hívandót.
-Vezérli a zenelejátszód,mikor zenét hallgatsz,látod,mit hallasz,válthatsz számot,hangerő...
-Adott esetben jól jöhet,hogy 1 mozdulat a telefont megcsipogtatni,ha épp nem tudod,hová tetted,ha 5 perc van a buszig,az a 2 perc is számít,amit nyersz...
-Lesegetheted a naptárat vagy egyéb alkalmazásokat,és nevethetsz a többi lámán,akiknek percenként csipog a teló a zsebükben,előkapkodják minden sz@rért.-Ellenjavallt:ha nem hívnak,csak irtó ritkán,és nem élsz a FB és egyéb alternatív kommunikációforrások egyikével sem,bár ez utóbbi esetben is megfelelő órát kapsz olcsón.Persze vannak drágább variánsok,több tudással,egyéni preferencia,kell-e...mindenesetre én jót röhögök a "jönnek az okosórák" cikkeken,mivel másfél éve használom.Persze,mondhatni,az újak jobbak,de kell-e a plusz tudás,vagy bagóért egy "másodlagos" kijelző elég?Ami nem tegnapi dolog ráadásul...
Az újak se tudnak többet.Nagyobb kijelző,stb,de mennyiért???Kábé hirtelen ennyi.
-
AS
félisten
Ha már okos óra jön az invázio.....
Google ora:

Lg :

ÉS még majd
(Egyenlőre mindegyik még pletyka)Nekem tetszik az uj Gear 2 szebb mint az előd.

-
nekem például az tetszik benne nagyon, hogy egy sima órával szemben teljesen testre lehet szabni a felületét.

„és ezért képesek egyesek kiadni egy közép-felső kategóriájú mobil árát?”
Miért, egy minőségibb óráért talán nem kérnek el legalább ennyit vagy még sokkal többet?
És az még fele ennyit sem tud, csak jól néz ki, és mutatja az időt.„én inkább azt látom, hogy az innováció maximális hiányából fakadóan, valamelyik nagyokos felriadt otthon álmában és ennyit mondott; legyen hát az új termék az okos óra.”
Ez meg azért hülyeség, mert legalább egy évtizede voltak már PalmOS alapú okosórák!
Szóval egyáltalán nem új dolog ez az okosóra.„kövezzetek meg, de egyre inkább filózom rajta, hogy előszedem a régi sony-ericcson mobilomat. pöccröffre megy rajta minden, nem akad, nem fagy le, és 1 töltéssel vígan elvan 1 hétig.”
Nem kövez meg érte senki. Egyedül a Te dolgod, hogy mit használsz. Ha neked egy régi Sony Ericsson megfelel, akkor használd azt! Miért kell ezen fennakadni?

-
ripla
addikt
ennyi lenne a funkciója, hogy nem kell a zsebedbe nyúlnod? és ezért képesek egyesek kiadni egy közép-felső kategóriájú mobil árát?
eleve nem értem az egészet. úgyis elő kell venned a mobilodat, mert vissza kell hívnod az illetőt, mert sms-t kell neki írnod, mert akármi.
én inkább azt látom, hogy az innováció maximális hiányából fakadóan, valamelyik nagyokos felriadt otthon álmában és ennyit mondott; legyen hát az új termék az okos óra.
személy szerint ezt az okosóra dolgot kb. egy akkora parasztbolondításnak gondolom, mint a 8 magos 4k felbontású telefonokat. szép meg jó, de mit érsz vele ha 3 órán belül lemerül, és 1 év múlva már adhatod el mert a kutya sem fog rá szoftverfrissítést kiadni.
kellene már egy vérfrissítés a teljes mobilpiacnak. :I
kövezzetek meg, de egyre inkább filózom rajta, hogy előszedem a régi sony-ericcson mobilomat. pöccröffre megy rajta minden, nem akad, nem fagy le, és 1 töltéssel vígan elvan 1 hétig. -
ripla
addikt
a múltkor már megkérdeztem egy okosórás cikknél, de senki nem tudott rá érdemi választ adni. úgyhogy megkérdezem itt is.
mi értelme van egy okosórának?
a mobilt akarják kiváltani vele? hogyan? ilyen kis képernyőn az idő megnézésén kívül szerintem semmi érdemlegeset nem lehet csinálni.
a mobil kiegészítőjének szánják? bejön egy hívás a mobilon, akkor az óra jelezzen hogy hívás érkezett? ennyire lusta senki nem lehet, hogy inkább az órájára néz rá, ahelyett hogy kivegye a zsebéből a mobilt.
szóval tényleg nem értem, mi a lényege egy ilyen okosórának? -
Várom a Lenovo-s infókat, meg az Asha-t is. Lehet nem is olyan rossz elgondolás a saját képükre formálva adni egy OS-t.
De akkor gondolom Android lesz mélyen valahol... a saját marketjükkel.
-
AS
félisten
Itt az első érdekesség:
TIZEN GEAR
Ráadásul 2 nem is 1..
Gear 2 and Gear 2 Neo:
Mivel nincs nevében már Galaxy is Tizen rendszerű lett.
-
dani993
senior tag
Cyanogenmodot a Nokiára!
-
lexter00
őstag
Akár csak a WP csakhát valamibe bele kell kötni.4 évig droidoztam,szörnyű hogy milyen haulladék volt a rendszer az olcsóbb telefonokon legutóbb egy Jiayu G3T-m volt fél évig( most másod telefon) na azzal már semmi baj nem volt gyors és nagyon patent volt rajta a Jelly Bean.Vannak jó droidos telefonok de azok vagy 100 ezer felett kezdődnek vagy Kínából kell őket rendelni.
-
UFC
aktív tag
válasz
Vassili_Zait
üzenetére
Pontosan. Bár én WP ügyben nem tudok nyilatkozni de IOS-ben igen is. Én azzal kezdtem az okos telefonok világába való belépést után mindenki azt mondta mennyire jó az android kipróbáltam nem rossz de a mai napig vissza sírom az IOS-t és ezáltal az iPhone-t. Mindenki aki szidja hogy nem testre szabható stb azoknak ajánlom hogy használjanak egyet 1 évig, és meg fog változni a véleményük mert egy nagyon nagyon nagyon jól összerakott rendszer. Stabil gyors az IOS.
-
Vassili_Zait
senior tag
Nekem egyáltalán nem okoz örömet ha valaki az androidot szidja, mert használtam, és igazából szerettem, de találtam egy alternatívét ami az én igényeimet sokkal jobban kiszolgálja, csak azt nem értem, hogy egyesek ezt mért nem tudják feldolgozni... ide járkálnak, és feszt fikázzák a WP-t vagy épp az iOS-t legtöbbször úgy, hogy egy haverjuk haverja látott olyat aki mesélt róla... meg használtak 3 hétig ilyet.. de nem ment rajta a Candy Crush Saga azt akkor már le is szarozzák... Meg nincs hozzá launcher és különben is szar a csempe...

-
azopi74
addikt
válasz
Vassili_Zait
üzenetére
Vagy mindkettő egyszerre, vagy csak egyszerűen Samsung (vagy még inkább Google) bér-troll, és azzal keresi az ilyen a kenyerét, hogy különféle fórumokon eteti a többi trollt, dehát erősítsék csak egymást lélekben, azzal nem ártanak senkinek, sok vizet nem zavarnak. Úgy érzem, ők is tudják, hogy az Android csoda is csak három napig tartott

-
geri005
tag
Na, nekem ez lesz az első, hogy "élőben" figyelemmel kísérem, izgatottan várom!

-
azopi74
addikt
válasz
10pisti10
üzenetére
Igen, minden bizonnyal így van.

Néha utálom a fasiszta/elitista módszereket a fórumokon, de sajnos gyakran egyet kell értenem azzal, hogy kellene valami "minőségi" szűrés, megakadályozandó a hozzád hasonló "jöttmentek" ész nélküli hozzászólásait...
De erre sajnos a jelenlegi "mennyiségi" szűrés nem alkalmas, mert elég néhány "1.","2.","3.", stb szintű hsz-t beokádniuk, és már benn is vannak.
Valami olyan szűrés kéne ide, ami a hsz-ek értékét minősíti, de ehhez valami fejlett AI szükséges... Bár az ilyen hozzád hasonló szintű véristvánokat viszonylag egyszerű algoritmussal is le lehet leplezni
-
azopi74
addikt
válasz
RaveForce
üzenetére
Én meg meg arra is emlékszem, amikor a COMDEX volt a várva várt esemény, a CeBIT , meg a Computex gyerekcipőben járt, és nem úgy tűnt, hogy valaha is kinövik gyermekbetegségüket, és felnőnek a Comdex mellé. Aztán mégis

Azóta már több,mint 15 év telt el
(zárójelben megjegyzem, újabb 15 év múlva valószínűleg az MWC-ről is múlt időben beszélhetünk majd)
-
RaveForce
veterán
emlékszek még, amikor a CeBIT volt a várva várt esemény, mwc-ről meg még senki nem is hallott.... a Telecom magazinért szaladtam az újság árushoz h nyálazhassam végig az újdonságokat.... azóta már több mint 10év telt el

-
10pisti10
csendes tag
válasz
Vassili_Zait
üzenetére
Ha nem értesz egyet, akkor valószínűleg te vagy tájékozatlan.
-
C$abi
aktív tag
Sok szerencsét az úthoz, készítsetek sok képet a városról és a frissen bemutatott telefonokról, tabletekről és egyéb kütyükről!
Szurkolok a barcelonai Mobilarena TV-hez és a 24 MBit/sec-es wifihez!
Jó szórakozást! -
lexter00
őstag
Értelmezd már a hozzászólásomat kérlek...tudom ki mit gyárt csak már annyi hír jött ki megszűnik/ nem szűnik témában hogy már nem tudom hogy kinek higgyek.
Első bekezdés
Még ők se tudják/tudták akkor de te úgy reagálsz a kérdésre mintha tiszta sor lett volna már az elejétől. -
azopi74
addikt
Nem azzal van a gond, hogy idén nem nem esik a hó (te ezen problémáztál), hanem azzal, hogy a cikkíró azt sugallta, hogy teljesen normális, hogy ilyenkor esik a hó itthon. Ami nem igaz, a két évvel ezelőtti helyzet inkább kuriózum számba megy, ugyanolyan gyakran fordul elő az ilyesmi, mint az, hogy idehaza is egy szál pólóban lehet szaladgálni
Sőt, úgy általában lassan a hó is ugyanolyan rendkívüli helyzetnek minősül idehaza is, mint Barcelonában, Athénben, vagy Atlantában 
-
azopi74
addikt
Nem tudom, ezt hányszor kell még leírni.
Egyébként meg egy ideig még telefonok is jönnek Nokia név alatt, talán még Asha-k is meg ez a Nokia X is, csak éppen a MS gyártja. Sejtem, hányszor kell majd elmagyaráznunk, hogy ezeket nem a Nokia gyártja.
szvsz többször, mint ahányszor elmondtuk, hogy a motorola márkajelzésű telefonokat nem a motorola, az alcateleket meg nem az alcatel gyártja, de azért kitartás 
-
Wave86
tag
MWC, hurrá! Kedvenc szakkiállításom. A Mobilarena-nak előre is jó utat és jó szórakozást hozzá.

Személy szerint engem az S5 bejelentés érdekel, amit nézni is fogok élőben.
-
ripla
addikt
nem kell aggódnod, semmi gond nincsen a szövegértelmezési képességeimmel, azzal már inkább, hogy ne nekem kelljen már kibogarászni egy cikkből, hogy vajon mire gondolhatott az író, hogyha nem írja azt bele az adott cikkbe.
mint utólag kiderült itt a kommentek között, ő egy 2 évvel ezelőtti dologra gondolt, ami érdekes módon a cikk ezen részébe már nem lett beleírva. örülj neki, hogy neked megvan az a képességed, hogy gondolatolvasással rájöttél, hogy a cikkíró mire gondolt.
innentől részemről is off. -
BandiHUN
veterán
Gyerekek,ez tech fórum,nem nyelvész és időmachinálós,sima mezei földi halandó érti,miről szól a cikk,és a kütyük érdeklik...

De hát van,akinek a kötekedés lételem,de furamód mindig csupa újonc kibic.Mindenki írhat jobbat...előtte a lehetőség.
Maradni kéne a kütyüknél mint téma. -
tovgab
aktív tag
Akkor sajnos rosszul látod. Bár értem amit írsz és igen, lehetett volna így IS írni, de attól még én úgy látom, hogy rád még mindig jobban igaz, hogy szövegértési problémával állunk szemben, mint rám, mert én elsőre meg tudtam érteni, hogy mit is akar közölni a cikk írója.
Témát ezzel lezártnak tekintem, "fátylat rá"... -
ripla
addikt
úgy látom alapvető általános iskolai szövegértelmezési problémákkal állunk szemben.
leírom neked, hogy lenne értelmes és nem félrevezető....Főleg a kezdeti időkben volt nagyon családias a hangulat, amikor még a belváros szívében, műemlék jellegű épületek között hömpölygött a tömeg. Február végén már kellemes volt az idő, sok volt a napsütés, láthatóan sok olyan arc volt, aki örült, hogy kicsit hamarabb tapasztalhatta meg a tavasz illatát, mint odahaza. Mi sem szoktuk sajnálni, hogy adott esetben nokiás fagyit nyaldostunk, miközben otthon nagy pelyhekben hullott a hó...
ha valaki elmúlt dolgokról ír, akkor általában múlt időben szoktak fogalmazni. lehet nálatok ez másképp van.

-
tovgab
aktív tag
Üdv!
Akkor kérlek ezt a részt mégegyszer figyelmesen olvasd el és szűrd le a megfelelő következtetést:
"...Főleg a kezdeti időkben volt nagyon családias a hangulat, amikor még a belváros szívében, műemlék jellegű épületek között hömpölygött a tömeg. Február végén már kellemes az idő, sok a napsütés, láthatóan sok olyan arc van, aki örül, hogy kicsit hamarabb tapasztalhatja meg a tavasz illatát, mint odahaza. Mi sem szoktuk sajnálni, hogy adott esetben nokiás fagyit nyaldosunk, miközben otthon nagy pelyhekben hullik a hó..."
-
Rolcsi25
csendes tag
Már nagyon várom az új Sony Xperia csúcskészülékének tesztjét!

-
ripla
addikt
"Február végén már kellemes az idő, sok a napsütés, láthatóan sok olyan arc van, aki örül, hogy kicsit hamarabb tapasztalhatja meg a tavasz illatát, mint odahaza. Mi sem szoktuk sajnálni, hogy adott esetben nokiás fagyit nyaldosunk, miközben otthon nagy pelyhekben hullik a hó."
"miközben otthon nagy pelyhekben hullik a hó."
hogy mi?
nem tudom az ország melyik részén lakik a tisztelt cikkíró, de én január közepén láttam utoljára havat (pest megye), azt is csak nagyjából 4-5 napig, azóta stabil +10 fok van napközben, és este se megy +2 alá.
nem kéne annyit inni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DS39
nagyúr
ha a kép valós, Blackphone nem lehet Firefox-os teló, mert azokon csak egy gomb van középen.
-
BandiHUN
veterán
a Yota egy remek holmi...de egyébként arról már vannak tesztek,stb,egy jó közepes 60 rongyos telefon felvértezve az e-ink kijelzővel,és máris 499€...ugyanis már vehető.
Szóval innentől felejtős.Kábé Xperia Sp szintű hardver alap...de mire lemegy az ára,a HD kijelző és a szokásos 2magos proci már alaptartozék lesz,vagyis mondhatni kicsi a vas már most is,lásd mennyire drága és nehéz egy SP-re szert tenni,lassan rabsággal már ingyen adják.
Szóval csak az e-ink miatt ennyit...közben mibe is kerül egy e-book reader?
Ez azért gond,hisz az ötlet irtóra tetszik.Viszont az nem,hogy kis gyártó kaparintotta meg a dolgot,így esély nincs rendes tömeggyártásra és olcsóbb árra.A hardver miatt pedig aki most vesz is,szerintem évvégén szabadul is tőle,mert annyira lelépik tudásban a többiek,e-ink ide vagy oda,egyetlen célcsoport maradhat,aki tényleg piszok sokat utazik,és olvas.Esetleg ha víz és porálló lenne,akkor legalább ott lettek volna a túrázók,stb,akiknek jól jön az e-ink térkép,és a hosszú üzemidő,na oda még jó lett volna,a természetbe.Mert töltő nélkül is sokkal több információhoz,térképhez,időjárás előrejelzéshez lehet ezzel jutni,lehet"online maradni",igaz egy power bank se nagy dolog már a mai világban,de... -
-
Gambas
tag
válasz
10pisti10
üzenetére
Vègre egy öszinte vallomás!Lehet érezni az írásodon,hogy a tököd tele van ezzel a rommal!Sajnos ezek minden téren le vannak maradva pár évvel!Hol jön ez komoly Apple,Samsung szintre?!Sehol!Aztán lehet írni,hogy az egyik kicsi,a másik laggol!Csúcskategóriàt nem is említem....ott van egyáltalán wp eladás??
-
takacsbotond
őstag
Kezdődik!

-
azopi74
addikt
-
AS
félisten
Pletykák szerint lesz Sgs5 ami FHD kijelzö s800 , polikabonát anyag.
Meg lesz egy Prime S5 is ami később jön ami QHD S805, fém.
Majd kiderül hamarosan. -
Crafter32
őstag
Úgy látom mindenki várja a kedvenc telefonjáról egy beszámolót.
Mindent bele fiúk! 
-
GuruZone
őstag
Szép nagy Alcatel standban bízom, ugyan
az IDOL X+ -om már itt hever az asztalon!
-
10pisti10
csendes tag
Droidos Nokia csempékkel és play áruház nélkül? Komolyan nem értem őket... Nem egy vérdroidos rajongó vagyok, Lumia 520-asom van, de csak addig amíg nincs lehetőségem cserélni. Nagyon nagyot csalódtam és koppantam a Lumiával. Rengeteg hiányossága van, heti rendszerességgel halasztok el hívásokat, mert minden hangerőt csak egy szinten lehet állítani, az áruház közel sincs annyira tele, mint mondják. A "minden van ami kell" és "minden van ami droidra van, csak a wp-nál nem csinálnak mindenből 10 ugyan olyat" dumákat már ismerem. Vannak borzasztó ronda alkalmazások és nem értem, hogy egy Microsoft kaliberű cég hogyan engedheti, hogy kikerüljön az áruházba. Ha még kivételesen a funkciók rendben is vannak, de szebbet rajzolok, pedig nem tudok valami szépen. Az olyan online programoktól pedig, amik értesítéseket közölhetnek ünnepnapokon kapok legfeljebb csak egy pittyenést vagy bármit.
Azt hittem megjön az eszük a droid felé fordulással, de csempével és play áruház nélkül "halottnak a csók"...Eddig szurkoltam nekik, tanultam, hogy alkalmazásokat tudjak fejleszteni wp-ra, de mostmár inkább azt kívánom nekik érezzék meg nagyon mélyen milyen az, ha figyelmen kívül hagyják mit akarnak a vásárlók. Már azzal nagyon elrontották, hogy nem formálhatja az ember a képére a mobilját, holott a legtöbb embernek már személyesebb dolog a mobilja, mint az igazolványa vagy az útlevele és több információt is tartalmaz róla. Az asztali Win8-nál is érzik az emberek akaratát, itt is, remélem olyan szorosra szorul majd a hurok pár év múlva amit nem bírnak tovább. Előbb vagy utóbb, ha ennyire csak a saját fejük után mennek az emberek ítéletet fognak mondani. Ezt mindet nem lehet egy igazgatóra vagy a win8-wp8 dizájnerére kenni, egyikben sem egy ember vett részt.
-
Neurotoxin
őstag
Remélem a blogon megosztjátok velünk továbbra is az MWC-n kívüli történéseket is. Hozhatnátok továbbá valami kisorsolható csecsebecsét

A felsorolásból a Nokia és Yota, ami engem igazán érdekel.
-
razzorr
őstag
A Nokiát nagyon várom! Végre valami jó olvasnivaló a jövő hétre. Addig félre is teszem a Rejtő könyvet.
A vegasi túrához hasonló beszámolót is kérünk 😊
-
-domesz-
csendes tag
Köszönjük, várjuk nagyon. Jó kis hangulatot adott a cikk.

Jó szórakozást! -
AMD Power
titán
Várom az S5 is ,de leginkább ezt a droid Nokiát.

-
UFC
aktív tag
válasz
KovátsAti
üzenetére
Pontosan.
Meg S5 value edition, S5 Black edition.
Majd akkor fogok röhögni ha tényleg ilyen dual led vaku és ujjlenyomat copy-val jön ki, és majd mindenki azt fogja mondani fú ez az ujjlenyomat milyen jó dolog meg a dual led vaku, de ugyan ezek az apple-ön vannak akkor szar pff paraszt vakítás juj ez nem kell. De ha most ezen az S5-ön rajta lesz tuti isten király lesz az embereknek
És mivel ez frissebb kiadás valószinűleg hozzá raknak egy kis pluszt és akkor majd azt lesz hogy jujj hát ez jobb mint ami az apple-be van mert ez még ezt is tudja. Aztán jön az iPhone 6 és megint mindenki csendben lesz 
Nem vagyok apple fan csak ez szokott lenni!
-
Keem1
veterán
Nem tagadom, az S5 öt várom a legjobban, de mindent figyelemmel fogok követni. Hajrá srácok

-
Herpike
tag
Remélem is, h jó telók jönnek...idén már kéne venni vmit....!!!
-
MaxTorque
tag
Az alsó kategóriában várható olyan újdonság ami itthon bekerül majd a szolgáltatókhoz is? (A Nokia érdekes, de a herélt android nem vonz)
-
SkyS1gn
félisten
Lesz livestream?!
-
eventus
veterán
BlackBerry is megtalálható lesz. Z3 bemutatása várható eddig bizonyosan. (ha már a cikkben nincs benne..)
-
monti0222w
addikt
Mindig olvaslak benneteket most sem hagyom ki, remélem lesznek érdekes számomra is megkapó hirek.

-
halkow
őstag
az s5-re leszek kíváncsi hogy az újjlenyomat olvason kívül tud-e újjat mútatni
-
Gambas
tag
Kedden ott leszek!Soha nem voltam ilyenen még,most hogy viszonylag közel van megyek😊😊😊
-
petipetya
nagyúr
Amúgy vannak pletykák a HTC-vel kapcsolatosan különféle viselhető okos eszközökről. Kíváncsi vagyok, hogy mutatnak-e ilyesmit, avagy nem.
-
Cultus
tag
Sony, Huawei, Nokia infókat nagyon várom.

-
jacis
nagyúr
Nagyon kiváncsi vagyok rá, hogy a Nokia mit tud mutatni így utoljára saját név alatt.
-
SkyS1gn
félisten
Z2

-
törölt tag
A sót a Nokedli fogja vinni szvsz. Nagy meglepetés lesz a Lumiáknál.

-
Paul119
addikt
Sonyra kíváncsi leszek

-
halkow
őstag
sokk sikrert srácok és kellemes utazást

-
saiyajin
senior tag
Jo kis elozetes, kelloen meghozza a hangulatot az mwc-hez. Persze eddig is vartuk nagyon.
A cikk vegen meg egy remeket is kaptunk a 'Bocha looking at things' sorozatbol.
-
Tűkön ülve várjuk a híreket és az érdekességeket!

Milyen érdekes, hogy két konkurens gyártó is támogató... Pedig azt mondják az okosok, hogy ilyet ne csináljunk.
-
petipetya
nagyúr
Reméljük, hogy lesz Ken Hong interjú.

Ezt az LG szó láttán írtam, közben pedig a cikk végére értem.

-
novinyul
veterán
Jó utat srácok!
Nagyon jónak tűnik az idei felhozatal. 
-
AS
félisten
Lesz egy prénium és egy normál Sgs5 azt mondják.
-
k.kristof
őstag
Várom az új Nokia telefonokat
Idén aktuális a csere, WP irányba indulok el, a kérdés csak az, melyik telefont. -
Johnny194
aktív tag
Éljen

Köszönjük, és várjuk a tudósítást
Jó szórakozást nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Óra kell.

Ja ez csak ilyen irkálás... azthittem stream = azaz VIDEÓ!... már az ütő állt meg bennem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)