- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Most értem haza a Meetingről, sajnos nem tudtam végig maradni. A SE-on előadást hallgattam csak végig idő hiányában, de az 90%-ban brutál semmitmondó volt. Azt ecsetelte 15 percig az előadó, amit az ott ülő emberek nagy része álmából felketve tud. (Ilyen meg olyan Xperia HD-ban vesz fel, Andro 2.3 fut rajtuk, meg milyen jó konkáv dizájnos)
Az Alcatel tényleg olyat hozott amit korábban nem láttam, ígéretesnek tűnik.
Maga a Meeting egyébként jó volt, kaja-pia bőven volt, ami talán negatívum az a 10 perces sorban állás a bejáratnál. (Bár nem értem mégis mi volt ott, én odamentem, bemondtam a nickem és mehettem is be, ez kb 10mp volt, de volt olyan, hogy percekig egy lépést sem haladt a sor
)
A standokról még pár szó, jobb lett volna kicsit szélesebben elterülő pult, mert hiába volt akár 4-5 szabad készülék is, 2 ember elfoglalta az egész helyet, így feltarthattak 6-8 embert is maguk mögött. (A SE részéről egyszerűen fatális hiba volt 1db Play-t hozni 700 emberre, legalább 30-an vártak csak oda.)
Pozitívum még, hogy mindenki nagyon segítőkész volt, a gyártók pedig halmozták az ajándékokat.
A szervezéshez grat, tetszett a kis videó is a köszöntőben, remélem lesz jövőre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- EAFC 25
- Synology NAS
- Bluetooth hangszórók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo IV
- Linux haladóknak
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest