- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerj
csendes tag
Nincs igazad, én SP-t használok több mint fél éve, az igaz hogy a kamera közepes de sebesség teljesen jó, 4.3-l még jobb lett, még egyszer sem akadt le pedig szinte csak játékra és médiára használom, mint mobil szórakoztató eszközt, apró laggok vannak néha, de egyáltalán nem zavaró..
A fényerő, a színek, rendben, a pixelsűrűség a láthatóság napfényben is jó, aki ezt firtatja ne vegyen Sony-t, viszont a teljesítmény a felszereltség az anyagminőség és az ár a középkategória ászává teszi. A középkategória kompromisszumokról szól, valamivel mindig kevesebb mint az éllovasság (kijelző vagy hardver, üzem idő vagy hangminőség) neked kell eldönteni hogy mire akarod használni és mi az elvárásod az eszközzel szemben. Ezeket a hiányosságokat a gyártók jól varjálják, nincs tökéletes, kompromisszum mentes középkategóriás gép. Én meg vagyok vele elégedve, tökéletes társ a hétköznapokra és arra amire használom amiért vettem. Azért írtam mert már kicsit unom az állandó negatív véleményeket, ami jól működik az természetes, senki nem firtatja, nem beszél róla, ezért hallasz mindig csak a hibákról. Egyébként én úgy használom ahogy kijött nem alakítottam át nem piszkáltam, ezért nincs is gondom vele.[ Szerkesztve ]
-
-
embe
nagyúr
Légy repked ott a videó elején?
-
embe
nagyúr
válasz razorka777 #105 üzenetére
Majd lesz olcsóbb. Ennyiért az a hülye aki megveszi.
-
halkow
őstag
Az xperia z mióta lett ilyen drárga én úgy emlékszem volt az újonnan 70-75k is
[ Szerkesztve ]
Alcatel onetouch idol2s the king
-
Gergo115
csendes tag
Elment az adás
-
potafe
csendes tag
Van NFC?
"A Nagy TechFan"
-
KION3524
tag
Status bar togglest hogy lehet változtatni?
-
cucu0824
újonc
Lg g2 mini teszt mikor lesz???
[ Szerkesztve ]
-
BarbiH
csendes tag
Gear 2 teszt mikor lesz?
Szeretem a készülékeimet, de azok "nem mindig szeretnek" engem :) Lehet, hogy nem minden itt zajló dologhoz értek, ezért ha néha "értetlenkedek" kicsit, elnézést kérek.
-
Crydan
senior tag
Szolgáltatóknál lesz?
Xiaomi Mi 13T Pro 12/512GB - Playstation 3 - PlayStation 5 - Life's Good :)
-
rudi666
csendes tag
A kamera Xperia L-hez képest milyen?
-
törölt tag
válasz razorka777 #89 üzenetére
Arra várhatsz ! Sose lesz jó közép kategóriás a sonytol.
-
BarbiH
csendes tag
Track ID-nél a felismerés működik dúdolásra mint a soundhoundnál?
Szeretem a készülékeimet, de azok "nem mindig szeretnek" engem :) Lehet, hogy nem minden itt zajló dologhoz értek, ezért ha néha "értetlenkedek" kicsit, elnézést kérek.
-
Crydan
senior tag
Info Eye-t nem tudja?
-
razorka777
veterán
Én azért még várok egy jó középkategóriás Sonyra.Ez nem az.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
törölt tag
A microUSB MHL képes, ha igen 2.0 vagy 3.0?
[ Szerkesztve ]
-
Ghz-eg
csendes tag
kila_sample-t !
Uff, én beszéltem.
-
törölt tag
Recseg ropog
-
razorka777
veterán
Fájlkezelő.
-
Crydan
senior tag
Mennyit bír a telep?
[ Szerkesztve ]
-
Gergo115
csendes tag
MHL-t tud a mirco USB!!!!!!!!!!!!
-
G4bi89
senior tag
Akkumulátor, hogy bírja ?
Kérlek mutass majd egy képernyőidőt is."egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
Lecs@
addikt
Hát nekem ez már egérmozi . Minimum 5 "
512 GB
-
w333
félisten
Mennyire melegszik a telefon ? és a szabad RAM mennyi ?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
KION3524
tag
Hol lehet a status bar ikonjait változtatni?
-
Crydan
senior tag
Hallhatnánk egy hangminőséget?
-
eddie17
addikt
LG L90 szerintem az ellenfele.
-
törölt tag
Sonynak lesz esze sp-re no kit kat M2-re meg lesz kit kat így talán jobban fogják venni.
-
w333
félisten
Legend a dupla kopp képernyőfeloldás, látom már berögzült nálad
-
Crydan
senior tag
FM Rádió van benne?
-
Gergo115
csendes tag
Mennyibe kerül
-
match123
tag
Nem kényelmetlen telefonálás közben, hogy a hangerő gombok az alsó felén vannak?
(Már ha jobb kézzel telefonál az ember)
[ Szerkesztve ]
-
Crydan
senior tag
Dupla koppintásos felélesztést tudja?
-
halkow
őstag
darabos az adás mint az esti tej
xperia z vs. xperia m2
melyiket választanád legendd? egy árba lesznek nem?jenei1994: tudja z2 is!
[ Szerkesztve ]
-
AtiSnatch
aktív tag
hang egy kicsit megment. de egyébként hallgatható.
Kép megállt.[ Szerkesztve ]
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
Gergo115
csendes tag
Valamijen IP szabvány van rajta
[ Szerkesztve ]
-
Ghz-eg
csendes tag
miért ilyen a hang minőség?
Uff, én beszéltem.
-
w333
félisten
Kép / Hang OK. a hátlap gondolom itt is műanyag !
-
AtiSnatch
aktív tag
légy van a levesemben!
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
Az ott egy légy?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
BarbiH
csendes tag
Nálam egy kicsit zörög a hang, de egyébként jól hallható.
-
kocsisdavid5
aktív tag
kép és hang ok
-
tojaaji
aktív tag
Kép és hang oké.
-
Crydan
senior tag
Kép és Hang OK!
-
halkow
őstag
tudom mi a gond hogy az xperia z-vel lesz egy ár csoportban és úgyebár ott full hd-van kisebb aku de erősebb soc gyengébb tft-vel na meg ip57 ,hát igen inkább xperia z mint ez....... ha erre gondolt legendd ....
-
jooker82
nagyúr
Azt már 3 hónapja kapni és nincs is különösen konkurense igy ne hasonlitsuk semmihez. a g2 minit még 1 hete kapni.. mi alapján itélted meg a fogyást.??
mellesleg az 1. negyedéves eladást se dobta meg a Sonynál.. Kb 6-7-8. helyen lehet a Sony jelenleg..[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
halkow
őstag
200 akárhány ppi szerintem nem vészes. 165ppi az már az lenne ,az írásból kijön hogy nem a legjobb tft valami mégiscsak van vele
-
jooker82
nagyúr
Az,hogy jobban néz ki,szubjektiv dolog... a z1-ből se fogyott annyi,mint a G2-ből,tehát mégse néz az ki annyira jól,mint,ahogy te irod....Anno pedig földbe döngölted a g2-t a z1 javára.. Tévedtél.
Többet is ad a mini,mint ez,nem hiába drágább,ha drágább.Ez a M2 mennyibe kerül?LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
babkukta
senior tag
Egyszer kipróbálhatná már a Sony, h mit szólnának tőle egy kis kávájú telefonhoz. Alapjába véve nincs bajom a kávával, ameddig jól néz ki, + ameddig van jelentősége. Értem itt: IP, nagyobb akksi.
Namost pl itt se IP, se nagy akksi. Tehát nem értem, minek kell annyi hely.... ha ki van használva minden, oké, de itt nincs.
A dizájn tetszik, nagyon bejön a Sony tégla formája, az üvegezett elő/hátlapok, de kicsit odafigyelhetne már a méretre Legalább 1-2 olyan terméket adjon ki, ami bontja a formát olyan szempontból, h nincs akkora kávája.
Remélem azért fürge kis készülék leszÜdvözlettel, Tibi
-
-
hyperman25
tag
Ennyiért ez a hardver nem győzött meg. Egyébként LG L70 ill. Alcatel Idol 2 S bemutató/teszt lesz a közeljövőben?
-
bajusz15
senior tag
Lg G2 mini-ről vajon mikor lesz bemutató?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
m1lan
őstag
Mindenki úgy csinál, mintha az SP akkora csodatelefon lenne, közben meg a legtöbb tulaj szerint a legnagyobb ipari hulladék a világon. Ramaty a szoftvere, villog némelyiknek a kijelzője, gyenge a kamerája, a kijelzője meg a legfakóbb Sony tft, amit valaha láttam.
Nálam nagyon esélyes ez a telefon a Lumia 520 váltására. Az SP ideálisabb lenne, viszont sajnos több a hátránya, mint az előnye.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
w333
félisten
Hát nem is tudom ... G2 Mini 18k olcsóbban sokkal jobb ajánlatnak tűnik
Fizikai méretben ez feleslegesen nagy, nem értem miért ? mert IP védelem nincs.
(#28) m1lan
Ha az SP közép / felső kategóriában "ipari hulladék" akkor ez az Xperia M2 a közép kategóriában szerinted jobb lesz ? bíztos vagyok benne hogy az SP sokkal jobb
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Remélem ennek fényében nem feledkeznek meg a xperia M tulajok szoftver támogatásáról sem.
Kaptunk 4.3-at de a sony témáit nem kaptuk meg.
Legendd A van nálatok xperia M azért majd hasonlítsátok vele össze kíváncsiságból.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Májkülnájt #24 üzenetére
Ezen is még 4.3 van csak.. (link)
-
Májkülnájt
tag
Na ezért nem akarnak kitekattal etetett sp-t adni a népnek... Mert akkor senkinek nem kéne m2...
Személyes véleményem szerint inkább az Sp!!!!! -
LGSyrus2
csendes tag
Engem majd a teljesítménye érdekelne. Az SP-m antutu 4-ben 23k körül teljesít, kíváncsi leszek ez mennyit alkot.
Akárhányszor pofon vág az élet, mindig kelj fel és menj tobább.
-
-Faceless-
őstag
válasz mediumgecso #16 üzenetére
Tudom, én is olvastam, a független készülékre, és a mobilarena tesztre gondoltam. Az előző idol S hetekig/hónapokig kapható volt a Telekomnál mire függetlenül is bekerült a boltokba.
-
Krissz1983
aktív tag
Egész jó ajánlatnak tűnik csak az a fránya kijelző felbontás.....
Give them nothing but take from them everything
-
C$abi
aktív tag
Jó ez a telefon csak drága még, a történet ugyanaz ami az SP-nél volt, ott is 100k körül kezdett, és lement 4-5 hónap alatt 75-80k-ra az ára és best-buy cucc lett, ez is lemegy majd 60 ezer Ft környékére és vinni fogják mint a cukrot, mert nagy és elég erős is a káváért meg nem érdemes sírni, mert 2mm annyira számít a nadrágod zsebén?
Most lehet mondani hogy a Moto G-t jobban megéri megvenni, de azt melyik szolgáltatónál kapom meg és tudtommal abban nincs microSD slot vagy NFC, és ezek a dolgok döntő érvek lehetnek egy potenciális vásárló esetén.[ Szerkesztve ]
-
mediumgecso
őstag
válasz -Faceless- #10 üzenetére
Pixel 9 Pro 256GB Hazel // Garmin Forerunner 965 // Garmin Edge 1050 //Canyon Grail CF SL
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
GPU-ban is gyengébb az SP-nél, nem csak felbontásban (Adreno 305 vs. 320).
<< Heimdal >>
-
-Faceless-
őstag
Inkább egy idol 2 s-re szavaznék, ha hajlandó lesz végre megjelenni. Klasszisokkal jobbanak igérkezik, mint a nagy gyártók próbálkozásai.
-
jagelo
aktív tag
Jó kis telefon jobb mint az G2 mini!
-
kbyte1024
veterán
Hát ritka kaka a képernyő! Nem is a felbontás,de ez a mezei TFt?? mintha nem kaptak volna már elég kritikát a kijelzők miatt?
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
babkukta
senior tag
Ezt most kivételesen én sem értem A vastagságot kivéve megegyezik méretre a sima Z-vel, ami pedig 5"os. + az akksit se vitték túlzásba. Habár üzemidőben szerintem nem lesz gond, 4,8", kicsi felbontás, a SoC se eszik sokat, lehet nem lesz kiemelkedő, de azért az átlagot bőven hozni fogja
Üdvözlettel, Tibi
-
MODERÁTOR
Tudom, tudom vízállóság, de ezek a kávák már nagyon nagyok. A Nexus 5 és a G2 is kisebb készülék, holott az egyik 5, a másik meg 5,2"-os...
-
babkukta
senior tag
válasz razorka777 #3 üzenetére
A felbontás van elmaradva, nem a megjelenítő minősége
Egyébként kíváncsi vagyok rá!!Üdvözlettel, Tibi
-
razorka777
veterán
Rosszabb, mint az SP kijelzője?Az már régen rossz.
-
Legendd
senior tag
Ennek kiderítése még folyamatban van, de itt egy kis spoiler a cikkből, én inkább TFT-re szavaznék, de mindenképpen a jobbfajta, nincs már fátyolos fehérség. Persze a képen világosítottam, szóval azért nem helytálló, de alá raktam a nyerset is.
[ Szerkesztve ]
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
embe
nagyúr
Vajon a kijelző milyen technológiát fog használni? Jelenleg SP-t használok, és az LG Optimus Black-et követően visszalépés ezen a téren.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Windows 11
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest