- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
soos94
csendes tag
Sziasztok.
Segítségetek kérném.
Vettem 1 Alcatel One Touch Fire-t és egyszerűen nem akarja látni a gép vagy is tölti meg érzékeli de fájlokat nem tudok rá tenni meg semmi, kell hozzá külön program mint pl Iphone nak az itunes?
Köszönöm a válaszokat!! -
Sanyi19
őstag
Sziasztok, vett ilyen telefont végül valaki? Firefox OS-re van valami normális facebook chat alkalmazás?
-
-
Tibusz1
újonc
hívószám azonosítót hol tudom beállítani ?
-
correctman
tag
Köszi a tesztet de. Értem én hogy mindenkinek más-más személyisége van de ez a "közbevágok a másik szavába" stílus egy rettentően idegesítő dolog. Szegény Kind mindenért engedélyt kér, miközben Mr androidFAN Bocha-nak fel sem tűnik hogy mennyire "arrogáns". Vagy ne csináljatok együtt videó tesztet vagy nem is tudom de ez így élvezhetetlen! A másik amin kiakadtam a security issue beszólás. Örülök hogy ennyire penge vagy english-ből (szerencsére én megértettem a mondandódat) de sokan nem beszélik az angolt. Jó lenne ha magyarul szólnál hozzánk mert ez egy magyar oldal magyar embereknek. Köszike. A kamerát meg lecserélhetnétek ha lesz rá keret mert zsákutca. Még1szer köszi a tesztet és remélem a kritikámat nem veszitek zokon!
U.I. : Firefox oprendszer -> CSŐD
-
szponzor
senior tag
Bár később biztos lesz rá API, de most pl. hogy lehetne írni egy olyan app-ot, ami listázza a memória/processzor/tárhelykihasználtságot? Simán JavaScript-tel szerintem nem lehet ezekhez hozzáférni.
-
BOBAKILL
őstag
Jelenlegi formájában ez a Firefox OS=FOS
De remélem jobb lesz a végleges verzió. Ez a mini visszagomb, lassú működés, semmi újdonság.... nem biztos hogy erőltetni kellene. Költsék jobb célra azt a pénzt amiből ezt fejlesztették. -
DS39
nagyúr
lehetsz cinikus, de nem erről beszéltem. amit írsz az a fejlesztő munkájába való belenyúlás.
én a szükségtelenül kért engedélyekről beszélek, melyeket a felhasználók nem tudnak felülvizsgálni, és ugye a Google sem teszi ezt meg. pl. minek egy számológép, zenelejátszó, kártyajáték appnak névjegyadatokhoz, sms üzenetekhez, vagy egyéb olyan személyes adathoz való hozzáférés, ami egyáltalán nem szükséges a működés jellegéhez. és rengeteg ilyen van. nekem ez nagyon nem szimpatikus.persze mind tudjuk ez miért van, az adat a legnagyobb kincs az ilyen cégek számára, Google, Facebook, vissza is élnek vele rendesen, a célzott marketingjükkel, az FB ennél is tovább megy, ha nem tiltom le, alap beállítás hogy termékeket, oldalakat hirdet a nevemben az ismerőseimnek.
szóval visszakanyarodva a Firefox OS-hez, ha tudnák azt a szintet hozni (fontos funkciók tekintetében, nem kell 8 fingós app a store-ba), mondjuk +1 év fejlesztés után, amit az aktuális Android olcsófonok, akkor én biztos ilyet veszek, mert nem kell kiszolgáltassam magam a marketing mágusoknak.
-
greenmeister
tag
Furcsa volt végignézni a tesztet. Többre számítottam magától az OS-től. Ha ezt így, ebben a formában már piacra valónak érzi a Mozilla, akkor nem sok pénzt kérhetnek érte (illetve azok a gyártók akik a készülékeket gyártják.) Tudásuk alapján szvsz max. 10.000 Ft-ot ha érhet egy-egy készülék.
-
Touch-ko
őstag
A velemenyem:
Tul keson erkezett, es a nagy cegek, Apple, MS, Google mar tul nagy piacot uralnak. Szerintem 2 opcio tortenhet a jovoben az OS-el:
-Olyan lesz, mint a BADA-ey ideig lesz aztan megszunik,
-Olyasmi lesz mint manapsag a BB- igen kis piaci reszesedesuk vanViszont a kovetkezo 5-6-7 evben biztos nem fog olyan gyorsan terjedni, mint a fennt emlitett 3 (csak 2) ceg OS-e..
-
DS39
nagyúr
az már ICS óta, de az nem gyomlálás hogy letiltom, törölhető kellene legyen. illetve egy szolgáltatás kezelő is kellene a rendszerbe, ahol a programok auto indulása ill. az hogy mihez férjenek hozzá (pl net, névjegy adatok stb), szabályozható legyen gyárilag, na akkor azt mondanám, igen az Android szabadságot ad. jelenleg az átlag felhasználók számára pont ugyanolyan korlátokkal bír, mint a többi. (értsd: annak a 10 % kockának akik a fórumokat bújva rootolgatnak, bootloadert nyitnak, és custom romokat tesznek fel, nekik szabad szoftver ez, 90%-nak pont ugyanolyan ez mint az iOS vagy a WP)
-
DS39
nagyúr
az emberek szeretnek új dolgokat kipróbálni, ha nem így lenne, senki nem használna ma okostelefont, csak a hagyományosat. egyébként a WP csempéi telefonon, tableten nagyon ülnek, egyáltalán nem lehet ocsmánynak nevezni.
mellesleg milyen szabadságot is ad az Android? a gyári alkalmazások buherálás nélkül nem törölhetőek, ha nekem nem tetszenek, ha csak le nem tiltom elindulnak automatikusan, nem szabályozható ez sem hogy mi induljon mi nem, mint mondjuk ezt PC-n beállíthatom. nekem ez jelentené a szabadságot.
vagy pl a Play és egy szolgáltatásai akaratom ellenére frissülnek, nem tehetek ellene semmit. botrány. -
w333
félisten
Teljesen mindegy hogy melyik a jobb rendszer, amikor az emberek 99% már megszokták az iOS és Android rendszert, így a WP -nek nehéz labdába rúgni, főleg úgy hogy kitaláltak egy ocsmány csempés felhasználói felületet, ami nem túl szimpatikus kb. senkinek
Android sokkal nyitottabb, átláthatóbb, és sokkal nagyobb szabadság érzetet ad a felhasználónak ! -
DS39
nagyúr
a WP mióta bukás?
egy olcsó droid anno egy-két éve ennél durvábban laggolt, mégis vették, és elterjedt. maga az Android rendszer egy optimalizálatlan hulladék, ezért is kell egyre több magot és ramot alátolni hogy próbálja tartani a lépést a konkurenciával (iOS, WP) sebességben. egy S3-on is képes laggolni, az meg nem gyenge hw úgy hiszem.
-
w333
félisten
Már most látom hogy ez nagyobb bukás lesz mint a WP mobil !
-
Mogcaa
aktív tag
naongáz
-
Dottore
addikt
Ezt a szar USTREAM közvetítést hagynátok már a fenébe. Rég nem live, mégis akad. És ez mindegyikkel így van.
-
petipetya
nagyúr
válasz
quailstorm #161 üzenetére
Melyik Nokián és melyik android?
-
quailstorm
félisten
-
match123
tag
Az adas kb olyan minosegu volt, mint az oprendszer jelenlegi allapotaban (mar amennyit megtudtunk rola, mert ez minden volt, csak bemutato nem). Neha megnezettethetnetek az adasokat a tobbi szerkesztovel, hogy mondjon kritikat. ha mar rendszerbemutato, akkor bele kene maszni az alap dolgokba is, amiknel a tobbi telefonnal nem mert ugyis ismerjuk. De itt meg egy nyamvadt telefonhivas sem csattant el.
Remelem a holnapi cikk rendes, reszletes renszerbemutato lesz.
-
válasz
CPT.Pirk #158 üzenetére
A hogyan is azonos: Érintőkijelzőn keresztül. Ha azonos hardvert működtetnek, akkor pedig a kívülről észlelhető "hogyan" teljesen azonos.
Engem egyáltalán nem érdekel, hogy ezt technikailag milyen szoftvertechnikával teszi, a felhasználó szempontjából ennek nincs is semmi jelentősége.
szerk (válasz): Ne aggódj, a rejtőzésnek ehhez semmi köze. Ha nagyon akarsz droidon is rejtőzhetsz a cm-mel és a gugli szolgáltatások elhagyásával. Ne nyisd meg a marketet, ne használj térképet, gmailt stb. De ezt ff-en is éppen úgy kerülnöd kell. Az életed nehéz szakasza következik.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez igaz. Csak a hogyan nagyon más.
Szerk: pedig van jelentősége, amit lentebb kifejtettem az egy nagyon fontos része a rendszer működésének.
quailstorm: akkor téged az egész lényege nem érdekel. Engem igen, az elmúlt időszakban megjelent hírek után nagy kedvem lett szakítani a Google-el és amerikai társaival, amit egy ilyen platformon meg tudok tenni, egy Androidon vagy egyéb rendszeren meg nem.
És itt nem az a kérdés, hogy van-e valami rejtegetni valóm, hanem az elvek, hogy hagyom-e magam kitenni a lehetőségeknek, vagy sem. Persze jelenlegi állapotában még elég kérdéses a rendszer, várok még, őszig úgy is alakulnak a dolgok valamerre. -
quailstorm
félisten
válasz
CPT.Pirk #154 üzenetére
De, használhatóság és funkciók.
Nem érdekel mi a célja -egyébként a web alapú OS ötletét szívből rühellem- de nézd, ha most azt a telót kéne használnod egy átlag droid, vagy mondjuk egy Nokia C7 után, visszasírnád a samsung star 2-őt... ebben jelenleg csak a böngésző jobb meg a videofelvétel.
Szerintem ennél a telónál a Nokia N95 8GB-om milliószor korszerűbb. Persze ezen lehet változtatni, de a web limitjei miatt nem hiszem hogy valaha épkézláb rendszer legyen. Be fog fulladni.
-
petipetya
nagyúr
Köszi a YouTube feltöltést, már nézem is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
quailstorm #153 üzenetére
Amit nagyjából semennyire nem lehet összehasonlítani ezzel a rendszerrel, mivel teljesen más a célja és a felépítése mindkettőnek.
-
A kérdés, hogy ugyanazzal a a belépő kategóriás hardverrel a droid, vagy a ff van-e el jobban. Ha a róka, akkor van értelme, ha a droid, akkor több a róka füstje, mint a lángja.
-
cairojack
aktív tag
Aha, csak az a baj, hogy ezzel igencsak elrettentik a hozzá nem értőket. Megnézik ezt az adást mi jön le?
Gagyi OS, 0 tudású kamera, nehézkes kezelhetőség, lagg, és a végén még azt is mondja a műsorvezető, hogy a haját tépi tőle? Nem épp jó reklám. Legalábbis szerintem.Én amúgy nagy FF rajongó vagyok, kb. 2005 óta FF-ot használok asztalin, de a droidos böngészőjük egy testre szabhatatlan vacak (volt úgy fél éve, mikor utoljára próbáltam) és ebben az OS-ben ezt érzem visszatükröződni. Értem én, hogy fog fejlődni, de most ezek alapján olyan mélyen vannak, hogy évek, mire használható lesz. Szerinte ezért úgy ahogy van, kár volt.
Még az Ubuntu telókra leszek kíváncsi, mert számomra ez a platform (egy jó ideig) felejtős.
-
KAMI911
senior tag
válasz
quailstorm #144 üzenetére
webgl es canvas
-
daniel909
addikt
válasz
quailstorm #144 üzenetére
adblockban be lehet állítani mely oldalak legyenek kivételek....
-
quailstorm
félisten
Egyébként eddig nem raktam fel az adblockot, mert ismerek egy csomó lelkes embert, aki abból tartja fenn magát, és egyedi, kiemelkedő teljesítményt nyúlt valamiben, a MA! stáb is idetartozik. Viszont a mai videó betette a kaput, vége. Ilyet többet soha. Komolyan ennél még a youtube is jobb mert ott van a videó elején, meg 1db közben. Oszt cső. YT streamen is csak a felugrót láttam eddig.
Persze aki már töltött fel videót a youtube-ra, az a googlet is rühelli onnantól élete végéig...
(#140) cairojack: nagyon régi symbianban is van copy-paste, csak az olcsóbb modellekből vették ki
N95-öm van, tudom.
@kami
Ha már itt vagyok, WebGL? Akármilyen hájomdé?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
CPT.Pirk #114 üzenetére
"On the air." - thx, de ez azért nagyon alap válasz volt.
Igazából olyan részletre gondoltam, hogy pl. egy rendszer frissítés mit fog jelenteni, pl. Linux módjára csomagonként frissülnek az appok, kernel stb., vagy lejön egy image file és gyak. újrahúzza a telót.
Majd egy későbbi tesztnél erre szerintem kitérhetnétek. No meg éppen kimaradt a videólejátszás téma. Mondjuk sokat nem remélek tőle, jelenleg még kissé félkész érzést kelt az OS, de az is látszik, hogy jó lesz ez.
-
DS39
nagyúr
válasz
cairojack #140 üzenetére
viszont ezek pofon egyszerűen updatelhető dolgok, főleg ilyen webes formulában, két hét múlva kidobnak egy új verziót amiben minden lényeges lesz, amit elvár az ember egy okostelefontól, akkor megváltozik az FF OS megítélése. most ez tényleg ilyen beta verzió, szórakozásra jó, de fő telefonnak semmiképp.
CPT.Pirk: az Over The Air
egyébként tényleg meglátjuk mit hoznak ki ősszel, ill. őszre ebből a dologból, perpill úgy néz ki egy Lumia 520-at veszek, az már most mindent tud, amire nekem egy okostelefon kell, a Firefox meg fejlődjön még ehhez.
-
cairojack
aktív tag
Azért az durva, hogy szöveg kijelölés, meg ehhez hasonló alap funkciók nincsenek. Utoljára Symbával szívtam ekkorákat, soha többé nem vállalnám be. Az ilyen baromságok iszonyatosan elrettentőek tudnak lenni. Értem én, hogy fejlesztői kiadás, de akkor amíg nincs kész, ne is mutassák meg a világnak.
Jah meg amúgy akár hogy is próbálták védeni, mentegetni a rendszert, azért az a hajtépős mondat a végén elég sok mindent elárult... Sajnos. Részemről nagyon várós volt, de nagy csalódás. Talán 5 év múlva, ha akkor még lesz ilyen. Oké, hogy első okostelók ilyesmik voltak, de azóta lefolyt némi víz a Dunán, és szerintem azóta beállt egyfajta minimumelvárás az emberek fejében, ami alá nem lenne szabad menni.
Részemről vagy marad a droid, vagy BB, ha valaha gyártanak egy 4 col alatti full érintős telót. -
Probber
őstag
Minden kezdet nehéz, de hát ez így juj...
-
bull84ghia
őstag
Sztem nem sokkal butább mint az első Iphone volt, ha ügyesek akkor alsó kategóriában talán kapnak egy kis szeletet.
-
mikersz1
senior tag
Engem nem fogott meg ez a rendszer.
-
kentucky
őstag
Coca Cola kárpótlásul minden nézőnek küld egy dobozzal
-
balazsnagy38
tag
héten mi lesz még?
-
kentucky
őstag
Pszt két percetek van
+ USB OTG, Bővíthetőség még légyszi ?
-
menyhartlevi
aktív tag
válasz
csakstddfor. #127 üzenetére
Nekem 4.
Oh bocsi, meg volt az ötödik is! -
Crydan
senior tag
2 perc múlva újra reklám, prémium tagoknak nincs reklám?
-
cairojack
aktív tag
Kind feje milyen pixeles
Miért van az, hogy a rendszer 10-ed annyira sem testre szabható, mint az asztali böngésző?
-
Heroldg18
tag
válasz
Mateusz126 #125 üzenetére
De megint 2 egymás után.... -.-
-
AdlerAdam
csendes tag
Tizen OS mikorra várható?
-
kengyel
nagyúr
Amennyire vártam, annál jobban ment el a kedvem tőle
-
csakstddfor.
tag
4.ik 30másodperces reklám
-
Mateusz126
csendes tag
Ezaz coke
-
quailstorm
félisten
egy fájlkezelőt tudnál mutatni? Fájlrámásolás hogy működik? Mass storage mód?
Eddig 12 reklámot láttam egy böngészőben, még többet 2-ben, hogy kikerüljem a reklámokat...
5x leadták a coke-ot 2x egymás után 2-őt is. az 2,5perc. -
Péter747
tag
reklám
szerintetek ez versenyképes egy androiddal szembe ez a rendszer vagy versenyképes lehet valha? -
Somaa14
csendes tag
van valami jó pontja a telefonnak?
-
kentucky
őstag
Bővíthetőség, USB OTG?
-
balazsnagy38
tag
helló Legendd
-
Classius
aktív tag
Remélem kap a felhasználóktól egy kis bizalmat, később majd biztos fejlődnek, jó lesz ha nem csak Windows, Android és IOS lesz a mobilpiacon
-
DS39
nagyúr
a reklámok alatt megy az adás, szóval nem vagyunk lemaradva tőletek, csak épp nem látjuk közben mit beszéltek.
-
Crydan
senior tag
Firefox OS kezeli a többmagos processzorokat, vagy elsődlegesen egymagos a cél?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hogyan fog zajlani a telónak a frissítése? Lesznek majd verzió korlátok, mint Androidnál?
Amúgy FFox + Adblock és nincs reklám a videóban.
-
Lacee04
tag
Bog hol van???
-
sdombi
tag
eredetileg arról volt szó, hogy nagyon testre szabható a rendszer a szolgáltatóknak, erről tudtok valamit? mikkel lehet testre szabni?
-
falijja
őstag
Jó lesz ez snapdragon 800 al......
-
kentucky
őstag
Ugyanúgy folytatja az adást
-
match123
tag
Az alapfunkciók (hívás, sms kezelés), facebook, email kliens milyenek?
-
Heroldg18
tag
A sárga az nem hasonlít egy kicsit a Sony xperia tipo-ra?
-
Crydan
senior tag
A lehúzható tálca testreszabható?
Ha igen mennyire? -
benco
tag
Amúgy miért nem youtube-on streameltek?
-
kentucky
őstag
undorító ez a reklám.... feketepont a ustreamnek.. ráadást 2-szer egymás után
-
Péter747
tag
te ilyet vennétek vagy olcso androidos telot?
-
bull84ghia
őstag
Elég érzéketlennek tűnik az érintő vagy a rendszer csinálja ezt hogy hol érzékel hol nem?
-
Somaa14
csendes tag
ez a telefon egy szar..
-
Mateusz126
csendes tag
fényképező türhető?
-
Crydan
senior tag
Milyen SIM megy a telefonba?
-
match123
tag
Mutassatok plz üzenetkezelést, híváskezelést, facebookot, email klienst!
-
kentucky
őstag
HTML5 videótámogatás?
itt lehet tesztelni: http://tiny.cc/mobilarenatv
-
Péter747
tag
szerinted verseny képes lehet majd ez a telo egy androidal vagy egy más oppredszerel szemben?
mutatsz kamerát? többi telot is bemutassátok nagyábbol? -
Somaa14
csendes tag
nem tudtok valamit csinálni a reklámokkal? 5 percente meg kell nézni 2x 30 mp-es reklámot..
-
AdlerAdam
csendes tag
Na jó ez így hulladék, reklám reklám hátán, akadozó adás...
Majd jewtube-on visszanézem.
-
Somaa14
csendes tag
antutut tudtok futtatni?
-
KAMI911
senior tag
a magyar nyelvű felületet is megmutatjátok?
-
Crydan
senior tag
Flash támogatás nincs?
-
crosser51
csendes tag
Srácok adás közbe is felugrik a reklám és nem látni titeket!!!!!!
-
Péter747
tag
itt is van alkalmazás bolt ? és milyen apok vannak?
-
Somaa14
csendes tag
alkalmazásbolt van? (lehet hogy erről már beszéltetek de csomó reklámot meg kellett néznem)
-
bull84ghia
őstag
Köcsög cokezone.hu reklám folyton elindul nálam
-
Peet91
aktív tag
Nemámeginmáreklám....
Amúgy ez a USTREAM sutyeráksága...
De hogy egymás után kétszer is ugyanazt a büdös kólás reklámot...
-
fugu
tag
halálra ítélt fölösleges rendszer, a wp-t se fogja tudni megközelítani
ha itt belekötünk abba, hogy a firefox ikonja elüt a többitől, akkor egy androidos samsunggal mi van?
-
menyhartlevi
aktív tag
válasz
quailstorm #75 üzenetére
Nekem is.
-
Urna
tag
Ez mi, hogy adás
közben bejön egy reklám?????
-
quailstorm
félisten
namost 2x megismétli a reklámot egymás után, az már 1 perc...
-
balazsnagy38
tag
árról lehet valamit tudni?
-
h4h01
senior tag
A firefox OS az csak az alsóbb, és középkategóriában van jelen, vagy pedig terveznek a felsőbb szegmensbe is betörni? Alkalmazásbolt mennyi lehetőséget kínál? Nagyobb rendszerfrissítések milyen gyakorisággal várhatók, és milyen a készülékek támogatottsága a frissítések terén, vagy ez abszolút gyártófüggő?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Mateusz126 #67 üzenetére
hurrá, faxa, nálam is megy a Coke reklám
Na jó, én most untam meg. Majd a feltöltött anyagot megnézem.
-
Mateusz126
csendes tag
2 is
-
bull84ghia
őstag
Elég kezdetleges lassúcska de talán lesz belőle valami. De a jelenlegi mezőnyben nagyot kéne villantani hogy legyen kereslet rá ha pl több színben lehet majd kapni 20-25e közt akkor a fiatalok rácsapnak.
-
Péter747
tag
nálatok is van reklám? :S nézem és csak ugy egy reklám ez mi? :S
-
Mateusz126
csendes tag
Ezaz reklám közbe
-
kentucky
őstag
Nálam megy
-----------------------
A Firefoxban egy Youtube playbacket nyomtok majd ?Előre is köszi!
-
quailstorm
félisten
számomra ez már nézhetetlen, eddig 2 videó és 2 felugró volt
-
Crydan
senior tag
Nálam is meghalt.
-
petipetya
nagyúr
Másnál is megállt az adás?
Akadozik. Hagyjuk, majd talán megnézem YouTube-on...
-
benco
tag
VÁÁÁÁÁ reklám!
-
daniel909
addikt
laggol görgetésnél
-
Lacee04
tag
Mi ez a sok reklám?
-
Crydan
senior tag
Hogy áll a Firefox OS a multitaskinggal?
-
Crydan
senior tag
Mennyire érezni a 256MB RAM-ot a sebességben?
-
benco
tag
Nem lehetne a telefonokat függőlegesen mutatni az asztalon?
-
ghiottone
nagyúr
ja és még közbe is felugrik néha a reklám
-
Péter747
tag
van jövője szerintetek ennek a redszernek?
android ellen milyen esélyei vannak?
igen volt reklám látam :S -
Crydan
senior tag
A processzor ARM Cortex-A5 magra épül?
-
daniel909
addikt
válasz
quailstorm #44 üzenetére
adblock?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #44 üzenetére
Érdekes, nálam nincs
Lehet.. na nem írom le miért
daniel999: Na ezt nem akartam
-
quailstorm
félisten
mi ez a reklámözön? Felugró, adás eleji... tiszta jewtube már...
-
petipetya
nagyúr
Kép és hang OK.
-
KAMI911
senior tag
25k korul, vagy alatt, fuggetlenul
a szolgaltatonalmeg olcsobb is lehet -
ghiottone
nagyúr
reklám, juhé...
-
kiki89
aktív tag
válasz
csakstddfor. #36 üzenetére
Sör előttem is
-
Crydan
senior tag
Kép és Hang OK!
-
csakstddfor.
tag
iszonyat
cikicuki ez a telefon
na kinai kaja és sör elöttem kezdődhet -
DS39
nagyúr
válasz
daniel909 #32 üzenetére
ha nincsenek rajta a google tolakodó és root nélkül eltávolíthatatlan programjai, melyek eszik az olcsó droidok kevés ram-ját, akkor már csak jobb választás lehet. ami az app ellátottságot illeti nyilván addig nem lesznek jók amíg nem terjed el, android 1.6-on milyen appok voltak? szarok. úgyhogy én nem lennék előítéletes a helyedben.
-
pusszycat
nagyúr
Nem nekem lett kitalálva a rendszer meg amin fut gondolom amúgy is Indiába meg Afrikába esetleg Kínába szánják felfuttatni.
-
Amalgam
aktív tag
Alkalmazások terén hogy áll ez a rendszer?
-
daniel909
addikt
gagyesz rendszer nagyon még. nincs rá jobb szó!!
-
Simba86
senior tag
Kérdés:
Ha már az adás előtt is teszteltétek a rendszer adottságait, mennyire érzitek felhasználóbarátnak? miután döntő többségben androidos kütyüket teszteltek (+ kisebb részben wp), elképzelhetőnek tartjátok-e, h a felső kategóriában is megjelenjen a platform, ill. lenne-e létjogosultsága?
-
Kérdés:
Mennyire érzitek ezt az OS-t piac és fejlődő képesnek? -
andrasi11
csendes tag
Várom,mert Firefox OS-es telefont nem mutattak még be!
-
Ed3r_X_
nagyúr
Várós, kíváncsi vagyok erre a FF OS-re.
-
Urna
tag
Engem az érdekelne, hogy az os támogatja-e az NFC-t? Csak úgy eszembe jutott
-
AdlerAdam
csendes tag
Kíváncsi leszek erre a rendszerre!
Kicsit unom a nagy trió rendszereit...
Bár számomra leginkább a Linux várós...
Az mikor lesz kb.?
-
Speeedfire
félisten
Várós!
-
kengyel
nagyúr
Már várom egy ideje. Az árára is kíváncsi leszek .
-
Kovacsbelaxy
tag
Ezt nem értem... oké, hogy elég neki ez a vas, én elhiszem, de azért egy kultúrált kijelzőt és aksit is tehettek volna bele ( semmi anyag nincs benne... elfért volna), ha már a 'böngészési élmény're hajtanak, akkor ez is alap lenne... ilyen hardver mellett akkor sem lenne drága a telefon.
-
törölt tag
Pár ezer ft-os áron lesz beszerzek egyet.
-
DS39
nagyúr
azért remélem vmi ütősebb hardverrel is piacra lép Firefox OS, mert kíváncsiság ide vagy oda, ilyet nem érdemes venni 2013-ban.
-
danikollar
őstag
Kíváncsiságból megnézem.
-
Az lenne a kérdésem, hogy az egész os nem tűnik nagyon egy Android-iOS összegyúrásnak, és a sallangok kidobásának. Mert maga a rendszer nem tűnik nagyon egyedinek, bár a funkcionalitása biztosan ok.
-
albiosz
őstag
Máshol nem írtak valami szépeket a rendszerről, de kíváncsi vagyok rá.
Minden kezdet nehéz.
-
Bkrisz9
őstag
Elsőre nem várok csodát a gyenge vas miatt de ha jó a rendszer sikeres lehet
várós. kíváncsi vagyok rá
-
RepeatSector
senior tag
Engem csak az a 256mb ram zavar kicsit!
Főleg a böngészési teljesítményre leszek kíváncsi !(igaz ez iphone 3g és 3gs esetében is kellemes 128mb és 256mb ram alatt) -
Apika
addikt
Én is kíváncsi vagyok rájuk.
-
mikersz1
senior tag
Várjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest