- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
Csak azt nem értem mi köze ehhez az Apple-nek, hisz a készülék tudja a funkciót, az, hogy az említett ameriakai fazon nem tudja használni még ezt a funkciót, az nem az Apple sara, hanem az AT&T-é.
Szerintem mi is pereljük be az Apple-t, mert nem tudjuk használni a Visual VoiceMail szolgáltatást
-
Vtwo
senior tag
-
Bog
HÁZIGAZDA
Az MMS nem döglött dolog, ha nem mérnék aranyáron. Képeslap helyett simán jó, erre használják a legtöbben. De én simán elküldöm a csajomnak, ha elmegyek fodrászhoz és más a hajam, sőt, Spanyolországban vettem úgy szandált a huginak, hogy MMS-ben elküldtem az összes variációt, ő pedig kiválasztotta.
-
mrlujoak
veterán
válasz
blueMerle #30 üzenetére
A piszkálódás szigorúan OFF-ban ment, nem, nem lovagoltam rajta, a srác ezért a mondatért kapta az ívet:
"Latom nem jutott el a tudatodig hogy..."
Ez mehetett volna kultúráltabban is, nem sértő módon - smile ide smile oda.
No ezért kapta az ékezetes csomagokat, és nem azért mert nem tudom értelmezni a magyar szöveget.
neduddki pedig szintén addig, és úgy ír, amig nem szól be...mrlujoak
-
Depression
veterán
Egy időben úgy reklámozták, hogy ingyenes volt, ill. Adtak néhány MMS-t az előfiztéshez. Akkor igyekeztem azt használni, kényelmes is lett volna, csak sajna szinte senki sem kapta meg, mert nekik nem volt beállítva a fogadásukra a telefonjuk.
Egy SMS áráért még meg is érné, hiszen kényelmesen lehet bele írni, és még az ékezetekre sem kell figyelni. Na de 1xx Ft-ért beszélek kb. 4 percet.
Az at&t meg gondolom csak azért vezeti be, mert a telefon teljesen kihasználható legyen, nem örülnének neki, ha a fórumok tele legyenek 'nem működik ez a z opció' hsz.-ekkel. -
macikos
addikt
válasz
Viktor0610 #36 üzenetére
Szerintem ő a Visual Voicemailre gondolt.
Ulkesh, te mindent tudsz, nem tudod hogy lehet kikapcsolni, hogy amikor véletlenül rámegyek, ne tárcsázzon?
-
-
Ulkesh
őstag
Naccerű, most már az AT&T-s iPhone userek küldhetnek egymásnak MMS-t.
Ja, mert az AT&T-n kívül egyetlen szolgáltató sem támogatja ezt az USA-ban és az AT&T-nél is csak az iPhone csomagjában lesz egyelőre elérhető.Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy a hazai szolgáltatók mikor vezetik be a VoiceMail-t, amit viszont az amcsik használnak SMS helyett
-
N-vidi-A
őstag
Ez tényleg jó kis reklám lett, lassan már az iPhone is kezd telefonos tudással rendelkezni!
-
blueMerle
veterán
Az iPhoneon ez a szolgáltatás már elérhető huzamosabb ideje idehaza mint ahogy mások is leírták. Teljesen más üzletpolitika van arrafelé.
evone: tényleg csak barátilag, de a sima 3G iPhoneomrol is tudok MMS-t küldeni...
mrluojak: Kérlek szépen ne lovagolj ezen az ékezeteken meg helyesíráson -ha tudod értelmezni amit leír FELESLEGES kötözködés. Ha a helyesírás/ékezetek kombóval gondod van, ajánlom figyelmedbe neduddki fórumtársunkat, nyitok nektek egy topicot, ahol erről majd eszmét tudtok cserélni.
-
P00By
nagyúr
Mekkora videó!
-
törölt tag
elvileg van a telefonokban olyan beállítás, hogy az sms-t azt hagyományos módon küldje, vagy gprs-en át. vagy ez valami teljesen mást takar?
mondjuk ha olcsóbá tennék az mms-t, akkor szinte teljesen ki lehetne váltani vele az sms-t, főleg ha a csak szöveges változat még olcsóbb. -
Jadro
veterán
Én használom amikor olyan embernek akarok képet küldeni akinek nincs nethozzáférése a telefonján. Nem mondom hogy túl sűrűn de néha jól jön.
Inkább az az érdekes hogy most miért is vezették be ha odakint mindenkinek van nethozzáférése a mobilon és úgyis levélben küldözgetik a dolgokat. Csak a reklám miatt? Azt aláírom hogy a mail jóval szimpatikusabb csak ugye kell hozzá a net.
-
mrlujoak
veterán
MMS.
MMS képes készülék MMS képes hálózaton.
Mivel az Apple iPhone és az AT&T sokáig gyakorlatilag egyet jelentett, ott az amcsiknál megállja a helyét az alaptelefonos megállapításom. Persze, nem kellett volna továbbmennem a tőmondatoknál.
Látom én a smile-t de ezért így ez a mondat erős.
Akkor én:
Tessék használni az ékezeteket...Elvégre magyarok vagyunk nem?
mrlujoak
-
Prof01
veterán
E jó!
-
A nap híre
-
Scenic
tag
Ez mekkora hír, úgy látszik ez egy ilyen nap...
-
Bog
HÁZIGAZDA
Gyors pontosítás:
az SMS a signalling csatornákon közlekedik, amely eredendően arra hivatott, hogy a bázisállomások és a BTS-ek közötti kapcsolatot verifikálja. Ide csakugyan elfér egy 160 karakteres semmi.
az MMS viszont csomagkapcsolt technológia, minimum GPRS szükséges hozzá, de mivel a felfelé küldés mindig lassabb a mobilhálózaton, így pár éve még a 2,5G korában igen sokat malmoztunk, mire elment egy 100-200KB méretű pakk.
És egyébként igen, ha viszont onnan nézzük, hogy gigabájtos netcsomagok vannak 1-2k HUF-ért cserébe, akkor az MMS pofátlanul drága még akkor is, ha az árba belevesszük, hogy kell hozzá MMSC. -
AS
félisten
LOL....
-
Borgi
aktív tag
válasz
#16820480 #16 üzenetére
hi
az sms nem külön adatcsomag hanem valami alap jelben lévő réseket használ ki ha jól emlékszem, de asszem logouton volt róla cikk az elmult 6-12 hónapban.
MMS-t én eddig 1 szer küldtem és azt is csak hogy örljenek szüleim hogy miféle szép helyen vagyok, kb ennyi az amire használni lehet de még arra se igazán jó mert lekicsinyíti a fényképet élvezhetetlenné, tehát szinte semmit se ér, kapni persze szoktam a szolgáltatótol reklámból, "örülök" is neki mindíg.
üdv,
Borgi -
törölt tag
itthon én sem küldök soha, mert drága. de héna jópofa. szerintem első sorban az ára miatt nem lett népszerű. nagyjából a mostani sms árakon kéne tolni (itthon), az sms-t meg vagy ingyen, vagy fillérekért, amekkora adatforgalmat generál (ja, és átirányítani gprs kapcsolatra őket persze).
amúgy nagyon komoly a videó
-
mrlujoak
veterán
Amolyan spanyol viasz effektus.
Ezzel a zenei aláfestéssel meg pláne.Szép, könnyed zene mellett illett volna szerényen bemutatni azt, amit már a többi alaptelefon is tudja hosszú évek óta...
mrlujoak
-
joey04
titán
ez a videó nagyon beteg!
-
Markoka1993
tag
LoL ez a videó. Ennél már csak a Dramatic Chipmunk jobb
-
Voyage
aktív tag
midnenféle további díj nélkül.
Sose küldtem MMS-t, pedig mióta léteznek MMS képes kütyük, mindig olyan volt.
Még csak be se állítottam soha, ha kaptam is, azt is csak a vodafone-tól, a marketing rizsát, szerződés lejárta előtt... -
HyP3b0y
senior tag
Én vmit nem értek...itthon az iPhone-ommal tudok mms-t küldeni...de az apple 1. számú iPhone forgalmazójának a 3.0 megjelenését követően 3hónap kellett míg elérhetővé tették az mms-t? Más kérdés hogy már 2.2.1 alatt is lehetett küldeni csak hát ez a JB...
-
Coyote2000
őstag
jah, ők még SMSt se szoktak küldeni, csak telefonálni... ezért is volt sokáig fogyatékos a Motorola üzenetkezelése az Ericssonhoz vagy Nokiához képest (koreaiak akkor még nem voltak).
Ha az MMS annyira népszerű lesz mint nálunk, akkor max nyaraláskor fog belőle pénzt látni az AT&T. De olyankor jó zsírosat, mert ugye roaming... én kb 10 MMSt küldtem el életemben, az utolsót kb 2 éve, most meg be sincs állítva az MMS. Ennél már csak a Nokia Csevegés funkciója volt népszerűbb, meg a Push to Talk
-
Atlantis
veterán
Én csak azt kérdezném meg, hogy Magyarországon ennek miért kell hírértékű eseménynek lennie?
-
Vtwo
senior tag
Ne má',MMS-t is lehet már küldeni ?Húúú,az igen!
Álítólag pár éven belűl lesz már FM rádió is a telókban(áá,én aztat nem hiszem el).
Azé' nem semmi hol tart már a tedhnika.....2002-ben
A reklám jópofa. -
<NewL>
addikt
reklám :
bohócok
-
plus44
veterán
Ne ennek, hogy örülhetnek az amcsik, élnek halnak ők is az mms-ért.
-
veninger.b
tag
Ez a reklám kész!!!
Na végre Amerikában is észbe kaptak
Bár én életemben kb 1-szer küldtem MMs-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG V30 - vezércsel
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Formula-1
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest