- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Érdemes Tablet-ba fektetni vagy azon az áron inkább notit venni

-
tobal
tag
Én sokáig azt gondoltam, hogy semmire se tudnék használni egy ilyen tabletet, de mostanában egyre többet gondolkozok egy ilyen beszerzésén. Mivel okostelefont nem akarok (nekem fontos, hogy minél kisebb legyen a telefon), de szeretnék egy hordozható számítógépet, a laptopom viszont túl nagy ahhoz, egy tablet szerintem pont megfelelne. Ezzel az ebook olvasót is ki tudnám váltani (főleg nyomtatott könyveket olvasok, utazás közben, de sok az olvasnivaló a gépen is, szóval jó lenne egy ilyen). Persze mindenképp androidos kellene, hogy azért bütykölni is lehessen.
-
Rickenstein
senior tag
Az AOC Breeze 200 dollár alatt lesz. Gondolom az nálunk olyan 50-60 ezer forint körüli ár lesz ...mint egy netbook ára.
-
Gusztáv
addikt
Mivel nem igazán az ipad vásárlóinak készült. A Motion Computing nagyon régóta gyárt tableteket ipari felhasználásra. Ezért a megerősített ház meg a Gorilla glass. Lehet hozzájuk venni mindenféle kiegészítőt is, pl dokkolót amire rárakva gyakorlatilag desktopként használható. Az árra nem is olyan vészes, mi kb 1800$ vettük 4-5 éve (Petium M proci + 1 GB ram + 30GB hdd + WIn XP).
-
Mikor lesz "milyen tabletet vegyek?" topic?

Kizárólag netbookok helyére tudom elképzelni ezeket a tableteket. -
lujó55
addikt
Motion Computing CL900:

Ez való a reggeli tömött pesti metrón olvasáshoz. -
szaszabee
aktív tag
Szép a felhozatal Jó a választék Most már csak az árakat kell a vásárlókhoz igazitani és mindeki elégedett lessz De nem kérünk alma árakat

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyre többen ezen olvasgatják a dolgokat, teljes biztonságban. A fővárosban jó a közbiztonság, ez nem Rio.