- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Érdemes Tablet-ba fektetni vagy azon az áron inkább notit venni
-
tobal
tag
Én sokáig azt gondoltam, hogy semmire se tudnék használni egy ilyen tabletet, de mostanában egyre többet gondolkozok egy ilyen beszerzésén. Mivel okostelefont nem akarok (nekem fontos, hogy minél kisebb legyen a telefon), de szeretnék egy hordozható számítógépet, a laptopom viszont túl nagy ahhoz, egy tablet szerintem pont megfelelne. Ezzel az ebook olvasót is ki tudnám váltani (főleg nyomtatott könyveket olvasok, utazás közben, de sok az olvasnivaló a gépen is, szóval jó lenne egy ilyen). Persze mindenképp androidos kellene, hogy azért bütykölni is lehessen.
-
Rickenstein
senior tag
Az AOC Breeze 200 dollár alatt lesz. Gondolom az nálunk olyan 50-60 ezer forint körüli ár lesz ...mint egy netbook ára.
-
Gusztáv
addikt
Mivel nem igazán az ipad vásárlóinak készült. A Motion Computing nagyon régóta gyárt tableteket ipari felhasználásra. Ezért a megerősített ház meg a Gorilla glass. Lehet hozzájuk venni mindenféle kiegészítőt is, pl dokkolót amire rárakva gyakorlatilag desktopként használható. Az árra nem is olyan vészes, mi kb 1800$ vettük 4-5 éve (Petium M proci + 1 GB ram + 30GB hdd + WIn XP).
-
Mikor lesz "milyen tabletet vegyek?" topic?
Kizárólag netbookok helyére tudom elképzelni ezeket a tableteket. -
lujó55
addikt
Motion Computing CL900:
Ez való a reggeli tömött pesti metrón olvasáshoz. -
szaszabee
aktív tag
Szép a felhozatal Jó a választék Most már csak az árakat kell a vásárlókhoz igazitani és mindeki elégedett lessz De nem kérünk alma árakat
Új hozzászólás Aktív témák
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia!
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LENOVO T14 GEN 5 l TÖBB DARAB l RENDELÉSRE IS
- Macbook Pro 16" M4 PRO - 2025 gyártás, 14/20 mag, 24GB RAM, 1 TERA SSD, 2 ciklus - Apple garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest