- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Igazad van, azt nem láttam, hogy más is linkelte, csak azt, hogy te az egy évvel korábbit szúrtad be ide, mint mindent elsöprő érvet.
Mindazonáltal nincs benne semmi véleményes, abszolút egyértelmű (különösen abszurd véleményesnek nevezni ugyanannak az oldalnak ugyanazon szerzőjétől származó cikkét, kinek egy évvel korábbi írása/tesztje szentírás számodra a témában).
Főleg ha a nappali képességekkel együtt nézed, amely oldalt én linkeltem (drasztikusabbak a különbségek nappal, mint este). -
doooo
veterán
Azok a "hírek" egy kamu bencmark-eredményből jöttek, egy random, kínai oldalról. Ugyanolyan magokból áll, a magok ugyanolyan elrendezésben vannak, és mindemellett még magasabb órajelekkel is működnek... lehetetlen annyival gyengébb eredményt kapni, mint amiket azokban a "hírekben" mutogattak.
Na de mindegy is, 3 hét múlva minden kiderül. -
doooo
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen TV-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Audacity - hangszerkesztés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Facebook és Messenger
- Nem nyílnak a Foldok?
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest