- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
válasz
Aprósólyom #12 üzenetére
Az a proci "default" TDP-je. Boosttal többet fogyaszt.
A RPI-nek 15W-os a gyári tápja. Vagyis abból ki kell jönnie. Boosttal is. És nekem elég lesz mindenre, ami kell. Nem akarok renderelni.Szuper keveset fogyaszt, ahhoz képest, hogy mit tud. Ez manapság fontos lett, és talán egyre inkább az lesz. Ennyit egy nagyobb energiatakarékos égő fogyaszt. Nekem pedig megy egész nap a gép.
#13 1dude Azért ha te rakod össze, mondjuk itx lapra, biztos erősebbet hozol ki ennyiből. Vagy mATX lapra, ha az olcsóbb. És olcsó házat kell venni. De ha azt nézem, hogy milyen kicsi, ahhoz képest nagyon jó a teljesítménye.
-
ceia
őstag
válasz
balint0806 #7 üzenetére
Tudom, de ha valaminek 65W-os illetve 100W-os tápja van, akkor ez az adat is mutat valamit a teljesítményéről. Azt, amit írtál, hogy a gép teljes felvett teljesítménye ebbe belefér. És ha azt nézem, hogy pl. egy 1050 Ti maximum 75W-ot vesz fel.. és az nem egy erős vga, a komplett kisebb gép pedig még annyit sem vesz fel, az egész együtt! ( lap, processzor, ram, igp, stb. )
De ahogy írtad, átlagos netezős gépnek teljesen jó! Engem csak az zavar, hogy a teljesítményéhez képest nagyon drága. Ennyiért már vehetek erősebbet is! De vehetek kisebb fogyasztásút is, ha az a cél - ráadásul még olcsóbban!Épp most néztem a Raspberry Pi 4-et, nekem teljesen megfelelne, mindent tud, amire naponta használom a PC-t és az csak 15W körül fogyaszt! Az ára is csak 60 körül lenne. Még retró játékokra is tökéletes, a PS, N64, és Saturn 3D játékok 60 fps-mal mennek rajta! Youtube videó 1080p-ben! Nekem szuper lenne. A Youtube elég lenne 720p-ben is, de ha töbet is tud.., nem baj.
Van kicsit drágábban Rock Pi 4 is, ugyanezekkel az adatokkal, talán még kicsit erősebb is, azon Win11 megy, ha valakinek az kell, hogy megfigyeljék.. Nekem nem kell, jó lesz a Linux.
-
ceia
őstag
Minigépnek nagy fogyasztású, az árához képest viszont kis teljesítményű. A 65W-os is 170.000 ft..
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AM5 FULL GARIS gamer gép
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest