- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
5625u-nak pl. 15W TDP-je van.
Szerintem az a cink ezekben, hogy laptop teljesítményük van, közel laptop áron mégse annyira sokoldalú, mint a lapos.
TDP keretet sem konfigurálják fel, a hűtés sem igazán erős. Viszont poénnak jó.
Egy ATX panel táppal egy mATX lappal egy iGPS procival pedig nagyon hasonló energiahatékonyságot lehet elérni, miközben sokoldalúbb lesz a modularitása miatt. Sokat néztem ezeket a NUC szerűségeket, de a "jópofa kicsi kockán" felül összességében nem volt jobb konklúzióm. -
balint0806
csendes tag
A 65W-os és a 100W-os táp nem az jelzi, hogy annyit is fogyaszt, hanem hogy ekkora a max leadható teljesítmény. A 800W-os táp az asztali gépben sem azért van, mert annyit fogyaszt folyamatosan...
A kicsinek 10%-al nagyobb a teljesítménye, mint egy R3 4350G-é. Szerintem a mindennapi használatra bőven elég. A notebookomban egy R3 3350U van és a hétköznapi használatra az is elég. Az 5625U pedig másfélszer gyorsabb...
Az ára sajnos a gyenge forint miatt ilyen sok. Tavaly ilyenkor kb. 120eFt lett volna az ára az akkori árfolyamon...
Nekem ami nem jön be az az, hogy a proci mivel, notebookba való, ezért forrasztva van az alaplapra és egy upgrade, csere eléggé nehézkes. Kicsit nagyobb méretben pedig már lehet kapni hasonló gépeket cserélhető procikkal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest