Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
válasz
wassermann
üzenetére

szóval vámot biztos nem, ártól függően áfa előfordulhat elméletben, gyakorlatban még nem hallottam olyanról akinek rátettek áfát ha freeshippingel sima postai küldeményként jött. Viszont ha valami futárcéggel rendeled és az értékhatáron felül van akkor garantált az áfázás.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
[O]-[C]-[B]
üzenetére
az emberek nagytöbbsége nem tud nagykerben vásárolni. Én Átlaggéza rákeresek az árgépen és 60eFtért tudom megvenni, aztán mehet bele a ram, valami háttértár, arra oprendszertelepités és már nézhetem is a fészbukot a tv.n
az androidos kütyüt ics-el meghozza a postás kinábol 20e-ért (2.3 droiddal 11e ftért) megkapja az usbtápot amiböl egy halom porosodik a sarokban mert évek óta mindenhez adnak, bedugom a tv-be és mehet a fészbuk. Ja kell még usb hub ha nincs otthon, 1$-ért az is megjön mire a droidos kütyü.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
próbakocka
üzenetére
elnéztem 16$-al drágább az A8 mali400-al
viszont itt 48-ért van az A5-ös
http://www.pandawill.com/cx01-mini-android-tv-box-android-40-cortex-a5-hdmi-usb-4gb-p63620.html
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Silentfrog
üzenetére
házhozszállitva 89$
http://www.androidminipc.net/MiniX-androidminipc.html
2.3-as droiddal 68$
http://www.dealextreme.com/p/mini-android-2-3-hd-1080p-network-media-player-w-wi-fi-hdmi-usb-av-tf-red-134678?item=192 -
arnyekxxx
veterán
a "windowsos pc nem sokkal többért mennyivel jobb" elméletbe azért érdemes belevenni a fogyasztást is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Haditechnika, harcászat
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
de fater áramzabálóját amit csak és kizárólag 1db böngésző futtatására használ, simán cserélném ilyenre ha rá lehetne dugni a régi analóg monitorra is.