- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Will91
csendes tag
És nem lehet,hogy vmi más baja van, amit még nem próbáltam megoldani?
-
Will91
csendes tag
Sziasztok!!!!
Egy Amilo Mini 3520as netbook-om van, pár hónapja vettem, még garanciális, de nem szívesen vinném szervízbe, szal a TI segítségeteket kérném!
Arról van szó, hogy mikor tegnap max hangerőn hallgattam a zenét, egyszer csak elkezdett akadozni, és azóta nem csak akkor rossz,ha zenét hallgatok, vagy ha filmet nézek, hanem az XP (eredeti) signal-jánál, ill. minden alaphangnál is, és mintha a gép is lassabb lenne...
Ma kipróbáltam megint, winampon hallgattam a zenét, csak néha akadt be, de amint letettem tálcára, teljesen megőrült, szal vmiértnem fut a háttérben, pedig egyáltalán nincs a gépnek nagy CPU kihasználtsága. Próbáltam már driverfrissítést, sőt lefuttattam egy víruskeresést is (mert tegnap járt lea próbaverzió), hátha valamit elkaptam, de semmi nem segített.
Nem tudom, mi hibásodhatott meg, nem értek a gépekhez, lehet a hangkártya (Realtek).
Amúgy nagyon megvok vele elgedve, ezen kívűl minden tökéletesen műkszik.Kérlek, segítsetek!!!!!Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest