- Milyen okostelefont vegyek?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Will91
csendes tag
Sziasztok!!!!

Egy Amilo Mini 3520as netbook-om van, pár hónapja vettem, még garanciális, de nem szívesen vinném szervízbe, szal a TI segítségeteket kérném!

Arról van szó, hogy mikor tegnap max hangerőn hallgattam a zenét, egyszer csak elkezdett akadozni, és azóta nem csak akkor rossz,ha zenét hallgatok, vagy ha filmet nézek, hanem az XP (eredeti) signal-jánál, ill. minden alaphangnál is, és mintha a gép is lassabb lenne...
Ma kipróbáltam megint, winampon hallgattam a zenét, csak néha akadt be, de amint letettem tálcára, teljesen megőrült, szal vmiértnem fut a háttérben, pedig egyáltalán nincs a gépnek nagy CPU kihasználtsága. Próbáltam már driverfrissítést, sőt lefuttattam egy víruskeresést is (mert tegnap járt lea próbaverzió), hátha valamit elkaptam, de semmi nem segített.
Nem tudom, mi hibásodhatott meg, nem értek a gépekhez, lehet a hangkártya (Realtek).
Amúgy nagyon megvok vele elgedve, ezen kívűl minden tökéletesen műkszik.
Kérlek, segítsetek!!!!!Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- BMW topik
- További aktív témák...
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dell latitude 7490 (i7-8650u)
- ROG Strix G614JV 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ma kipróbáltam megint, winampon hallgattam a zenét, csak néha akadt be, de amint letettem tálcára, teljesen megőrült, szal vmiértnem fut a háttérben, pedig egyáltalán nincs a gépnek nagy CPU kihasználtsága. Próbáltam már driverfrissítést, sőt lefuttattam egy víruskeresést is (mert tegnap járt lea próbaverzió), hátha valamit elkaptam, de semmi nem segített.
Nem tudom, mi hibásodhatott meg, nem értek a gépekhez, lehet a hangkártya (Realtek).