- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszapi
őstag
bármilyen számítástechnika üzletben!
-
szaszapi
őstag
Nektek nem akadnak a videók youtube-on meg a hasonló videoportálokon?
-
szaszapi
őstag
külső optikai meghajtórol.pendrive-ról megnézem hogy rakod fel,szólj nekem is hogy hogyan.
-
szaszapi
őstag
Win 7et hajtom már rajta.
Elég jó.Egy picit lassabban áll fel a rendszer,de azután ugyanolyan gyors mint xp alatt.Próbáljátok ki
-
szaszapi
őstag
ez a lapfos fabatkát sem ér.Én sajnos szabadulni sem tudok tőle.2 hét után alaplap csere volt.És nem én fogtam ki szar példányt,mert ismerőseimnek akiknek fujitsu termékeik vannak azoknak is állandóan gondjuk van vele..Legfőbb hibák valamelyik alkatrész tönkremegy és ami a leggyengébb az a kijelző.Valaki észre sem vette mikor mondtam hogy pixelhibás a kijelző.(amit én néztem ismerősök közül azoknál 5/3 pixelhibás).Ha valakit érdekelne egy 4 hónapos amilo 1 apro pixelhibával az írjon pü-t.Új alaplapot kapott,működik rendesen de nekem többet nem kell FSC.
-
szaszapi
őstag
.Nekem meg épp most döglött be az 1 hónapos gép.Touchpad kifagyott nem reagált semmire.Kifehéredett az egész képernyő.Gép kikapcs azt vissza és hello fekete kép,a ventik zúgnak de kép nincs.Na ennyit az FSC-ről.Többet nem veszek az biztos.Ráadásul 1 picike pixelhiba is volt az lcd-én.
-
szaszapi
őstag
Helló!
Én is beruháztam erre a kis amilo-ra.Az a kérdés nem kaptam szét de nem tudjátok van még benne egy memória foglalat?Valahol azt írják 2 memóriafoglalat van benne valahol meg hogy csak 1.Nem lenne rossz ha még 1 giga memót bele lehetne ugrasztani szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest