Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Egykezes zongoradarab a Vivotól
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
Köszi

Jelenleg az a helyzet hogy a pfSense-et ideiglenesen lehúztam a gépről, és Citrix XenServer-t tesztelek rajta 4-5 virtuális géppel.
Sajnos mint kiderült ezzel a procival Xen alatt csak linuxokat lehet futtatni a virtualizációs támogatás hiánya miatt, így most egy CentOS alapú virtuális router/tűzfal gépet bütykölök több-kevesebb sikerrel.(valamiért nem látja a virtuális hálózatot, és nincs IP címe, csak a konzolban tudok turkálni..WEB GUI nélkül)
Ha működne a virtuális tűzfal, akkor mellette külön VM-ben tudnék még 3-4 szervert futtatni.
Amíg ezzel szórakozok addig beraktam a helyére a régi routert, hát az első letöltésnél dobta a netet..
Ha nem jön össze akkor visszadugom a pfSense USB-t és megy tovább.Játékos gépnél egy AMD A10-5700-ra gondoltam (azon elmegy még a bf3 is
), de a túl sok kompromisszum / kevés ITX alaplap miatt egyelőre halasztom, és inkább a szerver újraépítésén gondolkozok, ezért is ez a nagy lendület a virtualizáció tesztelésére, jelenleg csak ezt a gépet tudtam egyszerűen "pótolni".
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Háztartási gépek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Kés topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- További aktív témák...
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

), de a túl sok kompromisszum / kevés ITX alaplap miatt egyelőre halasztom, és inkább a szerver újraépítésén gondolkozok, ezért is ez a nagy lendület a virtualizáció tesztelésére, jelenleg csak ezt a gépet tudtam egyszerűen "pótolni".