Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
válasz
jackassman
üzenetére

Amíg nem voltam benne biztos, hogy melyik rendszert használjam addig a gugliban fellelhető külföldi teszteket, összehasonlításokat, meg fórumokat nézegettem.
Amikor már tuti volt hogy nekem ez a rendszer kell, akkor jöttek a hardveres témák, hogy mi lenne az optimális, legkisebb méretben összerakható, de elegendő tartalékkal rendelkező hardver, rengeteg információ van a hivatalos fórumon, meg két webshopban nézelődtem(1,2), ahol kiszemeltem a nekem tetsző dolgokat, aztán utánuk néztem a fórumon, hogy milyen tapasztalatok vannak, szerencsére elég sok volt, és fel voltak tüntetve az esetleges hibák is(vga driver bug), valamint megoldások.
Volt pár hasonló írás, amiket el is mentettem, (1, 2) ezek a cikkhez hasonlóan elmélettől a kivitelezésig végigvezetik a folyamatot.Legnagyobb segítségemre a külföldi fórumokon folytatott hosszas eszmecserék voltak, rengeteg tapasztalat összegyűlik ilyen helyeken, és jobbnál jobb alternatívákkal bombázzák egymást, csak sodródni kell az árral..
A kitartó előkészületnek mindig megvan az eredménye
Azóta kicseréltettem a T-s routert, és megoldódtak a random szakadások, teljesen stabilan le/föl max minden, öröm és boldogság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest