- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
Ó hát ez ilyen batár nagy ,akkor nem kéne,amúgy sem
6-7cm magasabb és egy kicsit hosszabb,előnye nagyobb VGA hűtőt elbír,nagyobb táp is elfér benne.
Viszont így egy normál ház 1/3-a,nekem nagy ránézésre elrendezésre viszont azonos."Mint két tojás: strucc és fürj. "
Azért tudnék ajánlani szemmérték vizsgálatot. ha az egyik 20 akkor a másik 17....
-
MZperX75
addikt
válasz
Bogyó bá' #42 üzenetére
"ATX12V SFX 250W with 20+4 pin MB connector " más infó nincs róla,de tudni hogy 16A a 12V ága,ami szerintem jó,így 100W-os procit is elvisz egy 80W-os videó kártyával(HD7770-el) vagy 65W-os procit talán még egy HD6850-el .
Nekem most ramot kell cserélnem 2x2 1600Mhz DDR3-ra Llano miatt+HD6670-1G DDR5 kártyával akarom megturbózni.
Ezt biztos kiszolgálja.Ami érdekes,hogy nekem nem kéken hanem zölden világít a Power gomb.
Gyári specifikációk.
[link]
[link] -
MZperX75
addikt
Feltűnően jó minőségű ,házikó volt,mondjuk kár hogy van rajta felirat,de ez nem annyira zavaró.(a burkolata nagyon szépen van fényezve nagyon "elit"-nek néz ki.
A másik diszkrét grafikus kártyát is fogad,nekem
A6-3500(X3)és Asrock MiniITX(17x17) lappal szerelt masina van benne+5.25" helyen DVD-RW+2db 3.5"500-Gigás HDD+250W-os táp ,egy nagy ventit középre betettem a jó hűtés miatt,még így ,hogy beépítettem az asztalba is jó hőmérsékleteket produkál.
HDD-k 34-40fok között (szoba hőmérséklet 23-24fok légkondi)
Proci(APU) 39-45Fok max 52-55Fok.Ami nem a ház hibája egy kicsit hangosak a ventilátoraim,egyébként a házhoz nincs venti.
-
MZperX75
addikt
50Dollár mai árfolyamon 11800Ft az tényleg nem rossz ,mire itt megvehető lesz az lesz itt 13-14ezer Ft.
Az még a lélektani határ árban nálam . Bár az eleje érdekes.(beépítve amúgy tök mindegy hogy néz ki.)
2-3 hete vettem egy felépítésben teljesen hasonlót 250W-os táppal.
Elrendezése és mérete ugyan ez ára 10200Ft-volt.
Minden rendben,de azért beépítettem a az asztalba,így nem látszik belőle semmi ,de viszont csendesebb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- BestBuy topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest