- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
"For as long as people enjoy and purchase the game, I will develop extensions after the game is done. These will be free for anyone who has purchased the game.
Once sales start dying and a minimum time has passed, I will release the game source code as some kind of open source."
Szimpatikus srác, ha én kerestem volna 2,5 millió eurót egy hónap alatt, lehet, hogy egy darabig nem törném magam semmivel
Egyébként megvettem, az Alpha már más, mint a Classic, az valami kalandjátékszerűség lesz, nem lehet csak úgy bontani meg építeni, hanem gyűjteni kell stuffot, meg vannak mindenféle más élőlények (csirkék, disznók, zombik
), meg az összegyűjtött cuccokból más cuccokat lehet összekombinálni és vannak napszakok is.
-
dabadab
titán
válasz
Dyingsoul #19 üzenetére
"Én szeretem a gagyi játékokat, de ezt totál nem értem mire való, pedig én nem a krájziszon nöttem fel...
"
Fogalmam sincs, rákattintottam a classicra, megállapítottam, hogy ez tényleg csak egy sandbox, nem jó semmire, aztán pár órával később arra eszméltem, hogy építettem egy csomó dolgot.
Kb. mint egy doboz legokocka, semmi különös, de vhogy működik.
-
dabadab
titán
"Azért a jó hír mellé egy szomorú is társul, miszerint a játék nem tartalmaz semmiféle DRM-et"
Ez egyáltalán nem szomorú hír, hanem jó.
"így rengetegen vannak, akik nem fizettek érte, mégis játszanak vele"
Ami persze a DRM-mel telepakolt játékokra is igaz: viszont így legalább azok nem szívnak, akik fizettek érte. Na meg attól sem kell tartani, hogy a szegény fejlesztő éhen halna
(Hogy miért nem nekem jutnak eszembe az ilyen játékok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest