- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
fornettisuti #40 üzenetére
Iphone-ban?
Sosem lesz szerintem. -
aelod
veterán
válasz
#16820480 #30 üzenetére
Az, hogy van egy 50nm-es lakásom és régen 50cm-es tévém volt most meg beleb*szok egy 50"-ost az mi ha nem idiotizmus? A másik a SUV-s példád. Miért akarnék én SUV-val járni ha megteszi városba egy személynek egy yaris vagy toyota iq is? Érted már mire írtam?
(#31) .Szaki.
+1
Végre valaki érti. Minden ilyen cikknél ez jön ki, hogy a vásárló teremti az igényt és arra reflektálnak a gyártók. Bárcsak így lenne. De rohadtul nem így van. És ez igaz mindenhol nem csak a mobil szegmenseben.
-
aelod
veterán
válasz
#16820480 #23 üzenetére
És azért nem gyárt szinte senki már ilyet, mert akkora igény van rá.
Fordítva ülsz a lovon. Van egy x termék. Veszik. Csinálj belőle Xy-t jövőre. Veszik azt is. Azután már Y termék lesz azt is venni fogják. A gyártók teremtik a trendet nem a vásárlói igények. Ha nincs más nem vesznek mást. Itt is a marketinggel megtolt termékek mennek mint máshol.
-
aelod
veterán
válasz
#16820480 #18 üzenetére
Konzumidiótizmus a köbön mindegyik példád az utolsó sorból. Igen is péklapát mindegyik ilyen nyújtott új telefon. És mindenki szeretne VALÓDI kompakt méretű telefont ami nem 5.5". Az új SE-t legyen hoax de én üdvözölném. De félő, hogy a kompaktság oltárán elég sok minden feláldoznának ha kijönne ebben a formában amit pletykáltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest