- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
Ez így van. Én az elmúlt kb. 10 évben jártam végig egy érdekes utat.
Számítógép, képcsöves tv, xbox mint médialejátszó, adattárolás. A plazma tv-s dilemmába én is belefutottam. Addig-addig szemeztem évről-évre a panasonic plazmáival, míg végül teljesen kiszorultak és szinte a semmiből jött egy lcd a régi képcsöves videoton helyérea 3d engem nem fogott meg. Ennek főleg az lehet az oka, hogy külön eszköz, szemüveg kell hozzá. Azt hiszem, ez majd akkor fog engem is érinteni, ha csak simán lehuppanhatok megnézni egy 3d filmet, mindenféle segédeszköz nélkül. Sisak, szemüveg nem játszik.
Jelenleg amúgy én az adattárolásban látom a legnagyobb problémát.
Azt hiszem valami korrektül működő felhőben tárolt média stream lehetne a megoldás.
Nem nagyon vagyok otthon ebben, minimálisan érintettem a témát, de úgy tudom, erre még semmilyen reális megoldás sincsen.
Amúgy, mint felhő, utoljára a HIVE-ot néztem. Elméleti korlátlan tárhely, havi feltöltési korláttal.andrisbandi a külső rack-nél majd arra figyeljél, hogy tudja a spin down funkciót. Dokkolóknál nem mindegyik tudja, gondolom rack-eknél sem. Volt olyan dokkolóm, ami addig forgatta a merevlemezt, amíg ki nem kapcsoltam.
A torrentre is az SSD-t használod? -
Teasüti
nagyúr
Ha amúgy megteheted, akkor inkább vegyél vmit, ami tetszik és élvezd, amíg el nem avul annyira, hogy váltani kelljen. Mert minden el fog avulni idővel. Ha meg csak tervezel és semmit nem veszel, akkor nyilván addig sem fogyasztasz - semmilyen értelemben. Ami lehet, hogy jó a pénztárcának, de akkor most nem erről beszélgetnénk, ha nem is állna szándékodban. Én LCD TV mellett voksoltam (Samu H6400), ma már a középkategória is bőven jó minőséget nyújt és mérettől függően 200k alatt is lehet venni best buy tévéket. Én imádom minden funkcióját, a 3D-t nem használom olyan sokat, de amikor igen, akkor nagyon pazar élményt nyújt. Amúgy se tudsz úgy tévét venni, hogy ne legyen benne 3D, ha egyébként nem gyenge belépőkategóriáról beszélünk, szóval a kérdés nem az, hogy legyen-e hanem, hogy aktív vagy passzív legyen.
3D filmek meg vannak szép számmal már, még ha nem is mind az.Az Oculus VR nagyon várós, de kicsi az esélye, hogy filmezést preferálnám rajta, főleg, hogy egyszemélyes elmény csupán és még nem tudni mennyire lesz komfortos a használata. Játékhoz persze kötelező vétel lesz, de egy jó képmegjelenítőt nem fog kiváltani szerintem.
Én egy 4k projektorra fenem a fogam, ami a 4k-t illeti, de azoknak még kell egy kis idő, mire emberi áron lesznek kaphatók. Jelenleg olyan 1 misi a beugró, majd ha ez lemegy úgy a felére, akkor már elgondolkozok majd rajta. 4k tv meg abszolút nem mozgatja meg a fantáziám, mivel óriás képátlóra nincs pénzem (minimum 70-80°-os látószög kellene hozzá szvsz), vagy ha lenne is, akkor is már inkább projektort vennék (méretes vászonnal egy egészséges 90°-os látószöghöz az igazi moziélményért), kicsiben meg vegyen a tököm 4k-t, nem fél méterről akarom nézni... Bőven jó az FHD tévében 2-3 méterről.
Egy a lényeg, a sima FHD-n kívül meghajt ezen HTPC-k közül valamelyik is nagyobb felbontást? Akár csak egy 3D Full res. SBS anyagot, aka 3D bluray HDMI 1.4-esen? Mert a FHD és a H-SBS MKV lejátszáshoz (és minden egyéb SD anyaghoz) elég a TV is jelenleg a beépített lejátszóval, ahhoz nem kell összeraknom egy HTPC-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- VR topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest