- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem arról van szó, hogy nem tudom bárhová lementeni a .jnlp-t, és nem tudok rá parancsikont csinálni. (Amúgy meg kiterjesztés alapján úgyis elindul rá a Java.)
Hanem arról, hogy attól kezdve az már nem frissül ugyanúgy automatikusan stb.
És mondjuk böngésző nélkül kicsit bonyolultabb megmondani, hogy egy fél másodpercre miért villan be az elején egy piros "Error. Click for details" felirat az ablakban. FF-ből F12, aztán error console.@Robaj:
-
-
-
Én annyira azért nem vagyok lelkes.
Eddig az FF maradt az egyetlen böngésző pl. a CIB netbankjához, mostantól már csak a külön letölthető .jnlp-s trágyával lehet bohóckodni. Lehet szidni a Javát, de ennek a használata tipikusan nem a végfelhasználó döntése.
Aki játszadozni szokott, az a Unity plugin legyilkolásától lesz hasonlóan boldog, mint ahogyan a közeljövőben várható Flash-telenítéstől még jobban.
Az űrlapokon felajánlott bejelentkezési adatok szintén felemásak. Nekem jobban bejött az eddigi, auto-complete popup. Most elég az oldalra lépni, hogy a felhasználónév alatt listázódjon az összes használt account, beleértve a "nagyfarok78" stb. is.
A két processzre bontással követték a Chrome által megkezdett divatot, amitől dettó nem vagyok odáig, amíg az összes memóriahasználat nem csökkent fikarcnyival sem.
Technikai hülyeadat: Ha bezársz egy lapot, az FF nem dobja el a hozzá tartozó objektumokat sokára sem, hogy ha meggondolnád magad, egyből vissza tudja állítani. (Szerintem már ez a döntés is nettó baromság. Különösen ha egy második FF alkalmazásból lépsz ki.) A múltkor Spy++-szal dolgozva meglepődve láttam, hogy még a bezárt laphoz tartozó Windows-os ablak sem volt eldobva. Éljen az erőforrás-takarékosság!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest