- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem arról van szó, hogy nem tudom bárhová lementeni a .jnlp-t, és nem tudok rá parancsikont csinálni. (Amúgy meg kiterjesztés alapján úgyis elindul rá a Java.)
Hanem arról, hogy attól kezdve az már nem frissül ugyanúgy automatikusan stb.
És mondjuk böngésző nélkül kicsit bonyolultabb megmondani, hogy egy fél másodpercre miért villan be az elején egy piros "Error. Click for details" felirat az ablakban. FF-ből F12, aztán error console.@Robaj:
-
-
-
Én annyira azért nem vagyok lelkes.
Eddig az FF maradt az egyetlen böngésző pl. a CIB netbankjához, mostantól már csak a külön letölthető .jnlp-s trágyával lehet bohóckodni. Lehet szidni a Javát, de ennek a használata tipikusan nem a végfelhasználó döntése.
Aki játszadozni szokott, az a Unity plugin legyilkolásától lesz hasonlóan boldog, mint ahogyan a közeljövőben várható Flash-telenítéstől még jobban.
Az űrlapokon felajánlott bejelentkezési adatok szintén felemásak. Nekem jobban bejött az eddigi, auto-complete popup. Most elég az oldalra lépni, hogy a felhasználónév alatt listázódjon az összes használt account, beleértve a "nagyfarok78" stb. is.
A két processzre bontással követték a Chrome által megkezdett divatot, amitől dettó nem vagyok odáig, amíg az összes memóriahasználat nem csökkent fikarcnyival sem.
Technikai hülyeadat: Ha bezársz egy lapot, az FF nem dobja el a hozzá tartozó objektumokat sokára sem, hogy ha meggondolnád magad, egyből vissza tudja állítani. (Szerintem már ez a döntés is nettó baromság. Különösen ha egy második FF alkalmazásból lépsz ki.) A múltkor Spy++-szal dolgozva meglepődve láttam, hogy még a bezárt laphoz tartozó Windows-os ablak sem volt eldobva. Éljen az erőforrás-takarékosság!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest