Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Most végre gép elől... szóval, első benyomás. Ehh,.. nagyon minőségi a telefon. A hátlap érdekes, úgy néz ki, mint ha varrt bőr lenne, de fogásra sem olyan rossz. Az oldala (szerintem) fém, olyan hangot ad ki kocogtatásra, mint a HTC One. Ha nem fém, elnézést, de erről blikkre tuti mindenki fémet mondana. Ez aztán az összehasonlítás
Veszett gyors, és veszett nagy, de Note 2 után nem lepett meg, hogy kicsit nagy telefon. A Samsung "Blinkfeedje" ugyanolyan hatékony, mint a HTC One esetében, csak itt lentről felfelé kell suhintani, akkor jön elő. A lapozás rajta nem olyan, mint a H1-nél, hanem teljes lapokat lehet lapozni. Olyan az animáció, hogy ha lapozol felfelé, akkor a teljes lap felmegy és alatta beúszik a következő lapocska. Nagyon jól néz ki. A folderek is profik, jobban bejön, mint pl ami Apex vagy Nova és hasonszőrű lancherekben van. A megnyitási animáció is olyan vajsima, hogy leírhatatlan. Elsőre egy negatívum: böngésző...ha hosszú az oldal, sokat kell suhintani, mire leér, mert elég gyorsan megáll. A toll is zseniális, bár nekem a toll teteje a Note 2 esetében jobban bejött.
(#94) zsirfecske: Köszönjük Emese.
-
zsirfecske
addikt
nem akarok trollkodni, de nem tudom szó nélkül hagyni azt hogy a "hátlap főleg" nagyon jól néz ki. a műanyag műbőr azért szerintem hiper gáz egy 220k-s telefonnál. az oldalsó keretről eddig azt olvastam hogy műanyag mint az s4-nél, csak fém hatású. akkor ez nem igaz? amúgy nyilván kategóriájában legjobb teló, a külsőt kivéve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged